Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hettita

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Réges rég ki akartam ezt posztolni, csak aztán elfelejtettem. De jobb később, mint soha... Honnan tudod, hogy Zandagort-függő vagy? Ha irigykedsz a Földre mert mind az 5 bolygótípus egyszerre van és több mint 6 milliárd lakost is elbír. Ha földrajz órán felhívnak felelni és…..
Hettita 2010.08.04 17:33:03
Hettita 2010.08.04 17:34:25
II. Zoárd Arcas története egy halálba tartó tengernagyról... Három év. Három hosszú, szabvány éve annak, hogy utoljára járt otthon. A hosszú szolgálat mégis hiábavaló volt. Hiába hagyták el a galaktikát, nem találták meg azt, akit kerestek. Pedig itt van a közelben, ez már…..
Van egy jó meg egy rossz hírem. Mindkettő az, hogy csúszik az s3 indulása. Ez így egy nappal az indulás bejelentése után persze elég hülyén hangzik, de a hülyén hangzásnál fontosabb, hogy jó legyen az eredmény. Február óta eléggé belassult a játék fejlesztése, aminek anyagi…..
UPDATE: MÉGSEM MOST INDUL AZ S3. Elnézést a kavarásért, természetesen nem szándékos. Pénteken este 6-kor elindul az s3, az első nemzetközi Zandagort-szerver. Meglátjuk, mit hoz majd a kulturális keveredés. A párhuzamosan futó két szerver egyik előnye, hogy gyakrabban lehet egy…..
Onyx újabb történetet írt, ezúttal a Galaktikus Köztársaság bukásáról és feltámadásáról... Az ostrom negyedik napja volt, amikor biztossá lett, hogy a Galaktikus Köztársaság elbukott. Bármennyire fejlett és virágzó társadalom hozta is létre ezt a szövevényes birodalmat,…..
Egy egészen friss, bugos történet Yaulk tolmácsolásában... Frikk Gjunnarhesson alig 158 centi magas volt, és leírhatatlanul gyűlölte ezt! Haragudott emiatt apjára, anyjára, a genetikára, a sorsra, és úgy általában az egész világra. Folyamatosan gúnyolták iskolatársai, a…..
th {text-align: left; font-size: 8pt; font-family: arial; border:1px solid #646464 !important;} td {text-align: center; font-size: 8pt; font-family: arial} tr.cimsor {background: rgb(220,220,220)} tr.cimsor th {text-align: center} játékosok száma regisztráltak1 752 az elmúlt 7 napban…..