Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BKKB

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állandó kérdés az olvasóktól, hogy hol lehet hozzájutni a finanszírozásból visszavett autókhoz. Hát, például itt:Elsőként a hazai lízingcégek közül Erste Autó néven használtautó telepet nyit az Erste Leasing a Gablini cégcsoport közreműködésével. A piacon teljesen…..
Subba A kacagó autókereskedő 2009.11.04 11:30:00
VTI 162LE CABRIO? Igazi Honda-zöld? Parádés műszaki állapot? Ennyiért? NEVETNEM KELL! ÖRÖMÖMBEN HA VEZETEM, KÍNOMBAN HA ODAADOM ENNYIÉRT. DE ODAADOM. ENNYIÉRT (OLCSÓBBAN NEM!)        (Köszönjük a beküldőnek: Lovebokszos Zölynek!)..
BKKB 2009.11.04 11:32:06
Kedves barátunktól kaptuk az alábbi e-mailt, illetve levelezést, alcíme akár lehetne a Kis magyar történet is, annyira jellemző példája a gerinctelen átverésnek.Olvassák csak:Nézzétek meg amíg fent van mindkettő...Ezt az autót néztem meg:A legnagyobb gáz az volt, hogy a váltót…..
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
BKKB 2009.07.25 19:59:28
Kerékagy Óvatosan a hekkevéssel! 2009.06.13 00:13:00
Múlt héten adták át hatalmas késéssel az Újpesti vasúti hídon a bicikliutat, elmentünk letesztelni. A következtetés egyszerű: a célnak megfelel, végre újra van összeköttetés Újpest és Római között, de az építőiparnak ez a burkolat se lesz nagy büszkesége, szétrázza a…..
BKKB 2009.06.13 01:26:44
@vörösgém: tekerj te a mókuskerékben ! Mi inkább a kerékpárutakat szeretnénk használni.
Hol vannak már a régi szép idők, amikor a Hondákat nem a takarékosságukkal adták el... Na de nem baj, tudjuk, hogy gyorsak is tudnak lenni, ha akarnak. Bár azért nem lett volna hasznontalan információ, hogy milyen átlagsebesség mellett adódtak ezek a kiváló fogyasztási…..
Eddigi történetének legnagyobb veszteségét szenvedte el a japán autógyártó, de az idén tovább romolhat a helyzet Vélemények az azonos című hírünkről...
BKKB 2009.05.08 20:50:04
A következő sorokban bemutatásra kerül egy új forgópisztolya a Keserű Műveknek. Az egyenlőre Megamax néven létező modellből még csak egy prototípus van, nem tudni, hogy valaha ténylegesen forgalomba kerül-e, ígéretek vannak csak rá. Na, de először jöjjön néhány kép a…..
BKKB 2009.02.18 23:24:36
@Kickgunner: Köszönöm a választ. És amennyiben a kezelhetőség és tárolás is fontos szempont? MArad a herkules? Ma néztem a Keserűnél az utolsó revenge-t, de túl nagynak tűnik és fontos, hogy egy hölgy is tudja tartani esetleg elsütni.
BKKB 2009.02.19 22:10:05
@Kickgunner: Rendben, köszönöm. Majd beszámolok az eredményről :)
A Homár hármasával dobálja ki a lenti sztoriban szereplő sorsjegyeket, mert egyrészt utál sorbaállni, másrészt nem hisz a szerencsében. Zoltán viszont 2 órát állt ott és mire sorra került volna, bezárták a széfet és mindenki szép csendben hazament. Kicsit hiányoljuk a…..
"Tavaly nyáron történt egy szép késő délutzáni napon, hogy két utcával a házamtól egy hatalmas A/8 -as lassított mellém.Valamiért a hideg is kirázott, amikor észleltem hátulról az autó alattomos hangját, ahogy sunyin mellém fékez, majd csak üresben gurul.Egy 25 körüli…..
Zoli online jegyvásárlásra adta a fejét, de ahogy a Megint Állunk Vazze blogon is olvashattuk pár hónapja, a rendszernek még mindig vannak hiányosságai. A MÁV Informatika szerint még tesztelés alatt van, így érthető, ha nem megy minden zökkenőmentesen, de attól még a problémát…..
BKKB 2008.08.05 08:56:51
Szerencsére van olyan, hogy a kicsinyesség megkapja méltó, (bár sajnos nem eléggé fájdalmas) büntetését. Zotmund például nem jár többet a Burger Kingbe mert a nagyvonalú cég oktogoni éttermében műanyag pöcköket applikáltak a konnektorokba, hogy a kuncsaftok nehogy rettentő…..
BKKB 2007.11.27 00:09:12
1