Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homerkaro

0 bejegyzést írt és 399 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a nagy munkanélküliség és a munkaerőpiaci túlkínálat miatt nehéz volt állást keresni, az álláskeresőket folyamatosan stresszelték azzal, hogyan is nézzen ki egy álláspályázat, a szellemi, vezetői munkáknál ez ma is súlyos probléma. Most eljött az idő, amikor az álláskeresőknek is “üzen” az…..
Igen, jól olvassátok, végérvényesen megszűnünk. Ez nem valamiféle ócska klikkelés szerzési trükk vagy hirtelen felindulásból elkövetett jajveszékelés. Még csak nem is arról van szó, hogy elköltözünk másik domain cím alá. Itt most végleges bezárásról lesz szó. Eme…..
homerkaro 2014.08.20 10:40:46
Sziasztok!
Én is a legelejétől olvasom a blogot és azok táborába tartozom akik szépen lemorzsolódtak. Valamennyire skizo!-val értek egyet. Amíg hetente került fel egy poszt akkor én is tűkön ülve vártam, hogy mi lesz az, mindig abban reménykedtem, hogy egy jó ki retro slasher Szinte minden poszt elején üzentél valamit a törzskommentelőknek ami miatt megérte visszatérni, persze nem voltunk sokat:D. Aztán az elmúlt pár évben megjelentek a sorozatkritikák, a könyvek, a bemutatók stb... Ezek gondolom hozták az újabb olvasókat de vele együtt elvesztette az egész a varázsát. Korábban tényleg mindig poszt érdekelt, jól kiveséztük a "keménymaggal" a hozzászólásokban a csöcsöket és a rendezést.:) De az újabb posztok már nem tudtak lekötni így el-el maradoztam.
Nagyon köszönöm a munkádat Purga. Tényleg nagyon szép emlékeim vannak. Például a Viasatos időben a blog miatt ültem le péntek este 10kor filmet nézni hulla fáradtan munka után. És volt hogy megvolt a film DVD-n, simán megvehettem volna a 900 Ft-os Zombik Városa nyereményt de maga a játék tök izgi volt még 25 évesen is.:) Azóta nem néztem filmet tvben...
A kritikák jók voltak, nem a megszokott hangnemben íródtak, a toplistákon jókat lehetett vitatkozni (Mártírok..pff..könyörgöm egy retek szar:D).
Tényleg hiányozni fog a blog de ami azt illeti már egy ideje hiányzik.
Még egyszer köszönöm, a kritikákat, a játékokat, a 2 dvd-t.:), valamint tényleg mindent és minden jót kívánok neked.
Utólag még annyit kérnék, hogy az Aftershockot értékeld át, mert azt az értékelést nem tudom neked megbocsátani.:D
Üdv:
homerkaro
homerkaro 2014.08.22 18:35:31
@skizo!: Úgyvanúgyvan.:) Egyszer már megkérdeztem egy kritikánál tőled jó régen de nem jött válasz. Az arsenalfan.hu-ra is te irogatsz ezzel vagy hasonló nickkel néha?:)
comment:com Bravó, Sport2! 2014.04.12 21:08:32
Ritkán látható tévés bravúrt hajtott végre ma este a Sport2: egyszerre bőszítette fel az Arsenal és a Wigan szurkolóit is. A két csapat éppen FA-Kupa-elődöntőt vívott egymással, ami egymeccses, azaz ha döntetlen az eredmény, akkor hosszabbítás majd 11-esek következnek.…..
Ez így igen jól hangzik, bár én a Protest The Hero nagyon sűrű hardcore-os metálzenéjét nem igazán bírom, de a Sick Of It Allra mindenképpen úgy meg szeretném rántani a tespedésben elgémberedett öreg hátizmomat, mint a legutóbbi budapesti koncertjük alkalmával, mikor a…..
Eltelt egy újabb esztendő, ilyenkor pedig szokásomhoz híven összegzem az idei történéseket. Mert azokból akadt bőven! Kezdjük a legszemélyesebbel: újabb változások történtek a Szerkesztőségben. Sokunk sajnálatára meg kellett válnunk Mi Amore Cadenzától, ám egy roppant…..
Az a helyzet, hogy sokan megrettentek a feladattól, hogy kedveskedjenek nekünk, de azért szerencsére érkezett pár pályamű. Mindegyikért nagyon hálásak vagyunk! A nyertes vitán felül az az illető, aki nem volt rest videót készíteni! Ez pedig Ralome fedőnevű olvasónk, kinek már…..
Ez is egy olyan film, ami ugyan tavaly már megjárt pár fesztivált, széles körben (és direkt DVD-n) azonban csak most októberben kerül terjesztésre. A történetben ránézésre semmi extra nincs: a kis kedvencünk, Danielle Harris által megformált nő menekül egy sorozatgyilkos elől,…..
Az alábbi thriller egy tipikus "időutazós" helyzetet pörget a százszorosára. Van benne három főiskolás, akik egy orbitálisan nagy házi buli közepette észreveszik, hogy egy kicsit visszamentek az időben. Ez azt is jelenti, hogy hirtelen kettő lett mindegyikükből. Ha az előzetes nem…..
homerkaro 2013.09.04 13:03:17
Horror-Mirror Köcsög arc 2013.08.28 19:39:52
Korábban már hírt adtunk erről a filmről, ami meglepő módon elég felkapott lett a hazai horror színtéren, már ha fogalmazhatunk így. Tény, hogy érdemes róla beszélni, mert nem egy szokványos darab. Jug Face (2013) Rendezte: Chad Crawford Kinkle Adott egy eldugott kis amerikai…..
Lezárult a verseny és a mai nappal kikerült a PopArt kategória közönségszavazásának eredménye. Mi pedig örvendezhetünk, ugyanis sikerült idén is bekerülünk a TOP 10-be, még ha csak paraszthajszállal is a tizedikként. Hozzátéve nem kis örömömre, hogy megelőztük a több,…..
homerkaro 2013.08.26 08:20:13
Mivel az Asylum a SyFy-al karöltve sorba ontja magából a különböző extrém cápás ZS-förmedvényeket (legutóbb a Sharknado került szóba, mint kiugró siker), jogos lehet sokakban a kérdés, hogy miért nincsenek normális, nézhető cápás horrorok?! Akad azért, nem kell aggódni.…..
Korábban már volt róla szó, hogy mi is ez. Szeptermber 5-én érkezik a hazai mozikba, A bűn éjszakája néven. Forgalmazza a UIP-Duna Film. Reméljük nem lesz annyira csúnya bukta... ..
Már több, mint egy éve annak, hogy megírtam a horror színészekkel foglalkozó TOP 10-es listámat és azóta gondolkozok ennek a női megfelelőjén. Most eljött az idő. Noha a megszerkesztése ennek sokkal nehezebb volt. Mert most komolyan, fejből tudnátok mondani tíz olyan…..
Oké, számos alkalommal bebizonyosodott, hogy a hatalmas cápák bármilyen közegben megállják a helyüket. Ugyanakkor lassan azon sem lepődünk meg, ha különféle állatok keresztezéséből létrehoznak egy másik brutális vérengző teremtményt. A SyFy egyik ZS kategóriás filmje a…..
Sztori?! Poszt-apokaliptikus Amerika, zombik, meztelenség, láncfűrész. Komolyan, egy Naked Zombie Girl kaliberű filmnél érdekelhet bárkit is a történet? Na ugye. Egyébként a trailer iskolapéldája annak, hogy hogyan kell hangulatossá varázsolni azt, amin érződik az…..
homerkaro 2013.08.06 08:31:12
@purga: Ez így van. Öregszünk.:'(
De továbbra is olvasom a blogot.:P Sőt általában régi postokhoz szoktam írni amire már senki se reagál:D
Pl. aftershock amiről szintén egész elismerően írtál pedig borzasztó:D
Kilenc, dzsungelharcra kiképzett deszantos katona küldetést kap, hogy derítsék fel, mi történt az egyik elnémult katonai bázison, amely feltételezhetően a gerillák kezére került. Az osztag, a nehéz terepen feljut a hegyen álló erődített bázishoz, de nem azt az ellenséget…..
homerkaro 2013.07.16 14:07:31
Horror-Mirror Ghost Shark előzetes 2013.07.15 10:29:05
Emberemlékezet óta nem volt minőségi cápás film, a sok szennyből olykor kiemelkedik egy-két szórakoztatóbb darab, de semmi maradandó. Várnunk kell még, a Ghost Shark is eléggé gagyinak tűnik, ráadásul a SyFy égisze alatt jön. ..
Volt már egy előzetes a Frankenstein's Armyhoz, itt az újabb. Július 26-án adják ki Amerikában, hozzánk meg majd csak befut egyszer. ..
Horror-Mirror Sötét fellegek 2013.07.07 13:15:44
Legutóbb azon siránkoztam, hogy idén alig készül valami eredeti. Most lássunk erre is egy példát, ám ha jobban megvizsgáljuk, akkor rá fogunk eszmélni, hogy igazából ez sem az. Dark Skies (2013) Rendezte: Scott Stewart A rendező ismerős lehet, hiszen már két hollywoodi…..
Ugye sokáig úgy volt, hogy ezt a szériát is feldolgozzák, de amíg ez megtörténik (már ha), addig is itt van egy újabb epizód. Ha a trailer tükrözni akarja a film hangulatát, akkor nem lehet okunk a panaszra. Remélhetőleg visszahozza azokat az időket, amikor Chucky még kifejezetten…..
Horror-Mirror Sharknado előzetes 2013.07.04 12:24:52
Lassan már nem marad olyan terület, amelyet ne aknáztak volna ki cápákkal. Mi jöhet még? Én tudom, a Cápeti és Cápali horrorverziója. Az előzetest sajnos csak így lehetett kitenni. ..
Tegnap éjfélkor lezárult a szavazás a könyvkritikusi poszttal kapcsolatban, amelyre szép számmal érkeztek a voksok. (Köszönhetően az Index-címlapnak is.) Azért bevallom több törzskommentelő szavazatára számítottam (homerkaro, Near93, Darkcomet, Befőtt, Dr.Jones hol voltatok a…..
Egy fiatal pár elmegy az Erdőbe utána járnia Nagyláb legendájának, aztán persze ráfaragnak. Mindezt természetesen kézikamerás stílusban. Uncsiiiiiiiiiii. Ahogy maga a trailer is. Borzasztó. El se hiszem, hogy az író/rendező ugyanaz a Bobcat Goldthwait, aki legutóbb a maga nemében…..