Regisztráció Blogot indítok
Adatok
453

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás nyár közepén jelentkezett nálunk azzal, hogy menjünk el egy gyártói tesztmosásra vele, mivel megelégelte, hogy márkás és nem is olcsó mosógépe nem képes maradéktalanul megküzdeni a 3 gyerekes családban keletkező foltokkal. Panaszt tett a bolban, majd a gyártónál, végül a Békéltető Testületig…..
Sziasztok! Nagy elkeseredésemben bújom a netet, és találtam rátok. Gondoltam, megírom nektek dióhéjban a történetemet, hátha tudtok hasznos tanáccsal szolgálni. Az esetben talán semmi nagyon különleges nincs, szerintem lehet,m hogy sok szár volt alkalmazott került olyan…..
Naiv ügyfél nem elég, hogy beleszaladt a már első olvasásra eleve igen kétséges hatásúnak látszó ultrahangos zsíroldásba, de ráadásul sikerült ezt kuponnal tennie. Mint az lenni szokott az Elvira BioKozmetika kicsit túlvállalta magát, ezért csak másfél hónap múlva lett volna…..
453 2012.07.25 21:42:17
@Don Quixote de la Ferko:
Nem feltetlenul lop, csal, hazudik mindenki, mint te :)
Az Orbán Viktor és Matolcsy György nevével fémjelzett diéta működik, Norbi joggal lehet ideges. „Köszönöm, Viktor! Korábban már próbálkoztam Norbival és Alexandrával is, de a te kormányprogramod hozta meg a valódi áttörést! Egy hálás anyuka Kelet-Magyarországról”…..
453 2012.07.19 16:47:08
@Lencsés István:
Hibáztam. MATOLCSY GYÖRGY. De te még akkor sem tudsz írni, így ha ez nem változik, nem írok neked.

Üljleegyes. Helyesírásból.
Rég túl vagyunk azon a türelmi időn, amit el lehetett volna várni az egységes budapesti parkolási rendszer kialakítására, a helyzet pedig egyre romlik. Lilláékat egy köcsög parkolóór mosolyogva nem igazította útba, hogy rossz automatába dobálják a pénzt, mert az már egy másik…..
Nívó Hisztiország 2012.05.22 09:26:00
Szia! Hogy vagy? Lehet pár kérdésem? Te is 40 %-os THM-re vetted a tévédet? Hiszen csak párezer forint volt a törlesztő havonta, és a szomszédnak is volt már! Aztán persze sírtál, hogy a sok hitel miatt nem marad pénz másra. Te is 1500-ért adtad el az 5000-ért vett OTP…..
453 2012.05.22 14:44:08
@dr. mesterseges szinezek:
Nekem inkább az szúrja a szemem, hogy ha egy megélhetésit kell ellátni, akkor az persze ingyen van, de ha nem ebbe a kategóriába tartozol, akkor fizess kötelezően. És tényleg kötelező fizetni, annak ellenére, hogy mióta új Tákolmányunk van azóta (állítólag) a társadalom-biztosítási ellátás már nem jár alanyi jogon.
453 2012.05.22 14:50:44
@dr. mesterseges szinezek:
Ez mondjuk tagadhatatlan :))
Nem, cikkünk címe nem hatásvadász. A kormány anti-Tobin adója (erről később) megadóztatná a banki utalásokat, többek között a készpénzfelvételt és a munkabér bankszámlás utalását, de a cégeknek a járulék- és és áfa-utalás után is fizetniük kéne az új adót.  …..
Játék! Aki tudja, mikor érdemes hívni az ELMŰ ügyfélszolgálatát, segítsen már naiv ügyfélnek, aki egy hét alatt sem érte el őket:Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen trükkel lehet az ELMÜ ügyfélszolgálatát elérni, anélkül, hogy személyesen bemennék! A héten minden nap…..
453 2011.10.14 09:50:24
Felháborítónak találom, hogy az OVB szerint nem lehet népszavazást tartani arról, hogy lehessen-e ügyvéd és közjegyző nélkül ingatlant vásárolni. Jónéhány ingatlan adásvételen túl vagyok már, és elmondhatom, hogy fent citált kiváltságosok hozzáadott értéke az…..
453 2011.10.12 09:59:57
@bogancs:
Nem vagyok ugyved, sem kozjegyzo, de a sok hozza nem erto ember csak azt latna, hogy "megsporolok 50+ ezer forintot, ha nem megyek ugyvedhez", aztan meg majd csodalkozik, ha megszivattak.
Tehat en tovabbra is kotelezove tennem. Egyebkent egy 10+ millios lakas vasarlasanal az az 50-100 ezer forint mar igazan nem oszt, nem szoroz...
Halastou elrontotta a mókát, most ki fogja így azt hinni, hogy a "díjnullázó" a legolcsóbb csomag a Raiffeisennél?Emlékeztek a reklámra, amikor 3 csaj mindenre rápecsétel egy nullást, hogy "miért nem nulla forint"? Ez harangozta be a Raiffeisen Bank díjnullázó…..
Amíg Orbán Viktor a faszbúkon vetít nekünk a sajátosan torzító lencséin keresztül cudar jövőt, és szüleinken keresztül igyekszik nyomást gyakorolni ránk, néhányan úgy gondoltuk ideje ismét szembesíteni őt és kormányzatát a valósággal: ez nekünk nem…..
453 2010.12.13 10:21:22
@kovacsguszti68: gondolom az is a bank hibaja, hogy a tisztelt vezetok 5 millio forintban korlatoztak a hasznalt lakasra felveheto forinthitel maxiumumat. Gondolkozz ember, mielott faszsagokat frocsogsz.
A devizahitelest menteni nem kell félnetek jó lesz. A bankok képviselői lélegeztetőgép után nyúltak, miután meg lett lebegtetve a hiteleseket mentő csomag. Aggodalommal vegyes értetlenség, riadalom, világvége. Ez nem egy pénzügyi mikro-makro elemzés, csak néhány…..
Olvasónk megdöbbentően soknak tartja a kamatot, amit be akarnak hajtani rajta.Én is pórul jártam a bankhitellel. Mindössze 200 ezer Ft-ot vettem fel, amit havi 20 eFt-jával törlesztettem, de nem akart csökkenni a tőkerész, a kamatok viszont nőttek.Végül sikerült a hátralévő 81…..
453 2010.09.02 15:33:29
@repecs: En szemely szerint a raiffeisennel meg vagyok elegedve. Igaz ehhez az kellett, hogy az atlagosnal tobb penzt talicskazzak hozzajuk havi szinten.
Start! Mostantól lehet lerántani az iPhone - iPod touch - iPad új operációs rendszerét, az iOS4-et. Próbálgassátok, írjátok meg a véleményeteket, különös tekintettel az alábbiakra:- Magyar nyelv és helyesírás-ellenőrés.- Multitasking, természetesen, csak 3GS-es kollégáknak-…..
A Zugügyvéd az alábbi kérdést azzal egészítené ki, hogy néha az sem egyértelmű, ki a személyi felelős egy társasház tetejéről lezúduló hó lavina okozta kárért.  A József körúton sétálni ma egyenesen orosz rulettezésnek tűnt.Tisztelt Zugügyvéd!Itt vannak a hidegek,…..
Marci egész biztosan megbánta a szolgáltatóváltást, miután a T-mobile szervize nem bírt mit kezdeni az állandóan lemerülő, garanciális iPhone-jával. Többször egymást után úgy adták vissza neki, hogy hozzá sem nyúltak, mondván a telefonnak semmi baja, végül nem kis összeget…..
453 2010.01.27 12:01:45
@don't:
"Egészen 2009 december elejéig amikor is gyanús lett, hogy a telefon egy feltöltéssel jóval kevesebbet hasznalható mint ezeddig."

Ekkor adtak ki a 3-as OS-t, ami a telefonok 5-10%-nal ilyen hatast eredmenyezett. A maradek 90-95%-nal semmi problema nem jelentkezett. Nekem is ezt csinalta, bevittem, csereltek. Azota mukodik.
453 2010.01.27 12:13:36
@don't:
"Miért csak a garancia utolsó 1-2hetében tűnik fel a korai lemerülés? Gyanús...."

Csak erre reagaltam :)
Valamikor a kilencvenes évek közepén jelent meg a Magic: The Gathering című gyűjtögetős kártyajáték. Hancu kollégával nagyon rákattantunk, több vizsgánk ráment arra, hogy tanulás helyett a kolesz tetején napoztunk a hozzánk hasonló léhűtőkkel, és vertük a blattot. Aki nem…..
Sajnálom, de tegnap nem tudtam új bejegyzést publikálni! Várom a múlt heti BB díjazott nevét! DespiSziasztok! Leírom nektek az én történetem.Tavaly egy általam ismert helyen asszisztenst kerestek. Mivel éppen álláskeresésben voltam, gondoltam megpróbálom. Jelentkeztem. Örültek,…..
Munkahelyi (T)error H1N1 2009.09.16 11:15:00
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT.Rövid leszek, sok a dolgom.Nincs nélkülözhetetlen ember, én sem vagyok az. Felelös munkám van.Ha most kiszállok,…..
Ahogy korábban említettem, a Munkahelyi Terror blogon lehetőség nyílik a munka nélkül tengődő olvasók számára úgymond hirdetéseket feladni, amelyért cserébe semmiféle anyagi ellenszolgáltatást nem kérünk. Az egyetlen kritérium, hogy a jelentkező rendelkezzen IndaPass…..
Ataman sokatt küzdött a DIGI-vel, mire bekötötték hozzá a műholdas tv-t, de október végén a telepített eszköz meghibásodott, így szerelőt kellett hívni hozzá. Az lassan ugyan, de megérkezett, egy használt dobozzal, mivel szerinte újra már nincs pénze a cégnek. Ahogy a…..
Hoppá, ma este az RTL Klub Fókusz nevű műsorában a szakításokról lesz szó. Mi ezúttal  nem leszünk benne, de azért nézzétek.valaki fel tudja venni esetleg?Szia verespalne,elkészült a szakításról (vagyis annak minél gyorsabb átvészeléséről) szóló riport, és a ma esti…..
Délelőtt kosármeccs volt, délután töriverseny, hogy a középiskolák jelentős csoportjait tudjuk megszólítani.Mivel sokat hibázom, ezért most egy szuperextramegahiperjóizgalmas sztorit kaptok hirtelen. Lassan verespálnénak saját rajongói klubja lesz a blogon? Nem állhattok…..