Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p.soelmo

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csupa-csupa olyan alak, akiktől egy jó érzésű ember még egy gyufát sem venne. De most mégis ők vannak itt, és azt akarják elhitetni velünk, hogy majd ők lesznek azok, akik megmentik Magyarországot.Ha közvélemény-kutatóknál a választások előtti hónapokban tendenciózusan…..
Varánusz Sósavat az alkotmányba! 2013.03.08 04:56:49
Tegnap elég világosan kiderül mivel lehet a frászt ráhozni a Fideszre. Ráadásul akkora frászt, amitől összezavarodik a létező összes kommunikációs gépember, a teleszaladt gatyához pitbull szindrómás nyugdíjastól ráérő, munkásőr lelkű békemenet aktivistákon keresztül a…..
p.soelmo 2013.03.12 19:11:38
Lemondó beszédében Schmitt Pál nehezményezte, hogy az egyetem elvette tőle a doktori címet. Szerinte ezt nem tehette volna meg; sőt, perelni is fog igazáért. Nem lesz könnyű dolga, ugyanis az egyetem elveheti a címet. Lássuk, hogyan!A jelenlegi, s a 2012. szeptember 1-jén hatályba…..
Ma reggel az alábbi posztot kaptam a Facebook üzenőfalamon, a küldő futura volt:"A 'Mindennapi klasszikusok' oldalt nem akarom terhelni, de muszáj megosztanom ma esti élményemet. A BBC Proms rendezvényei a kedvenceim közé tartoznak. Minden nyár végén egy igazi populáris, nagyon…..
p.soelmo 2011.09.18 15:46:07
@Táskás Tóni: Nekem az az érzésem, a zorbán még azt sem tudja, te mekkora barom vagy...ezért aztán jobban is érzi magát, mint én, aki betévedtem ide
p.soelmo 2011.09.18 15:50:19
@alf: Ezek mind a fészkükbe szartak? Vagy csak a zene köti össze őket? Mert akkor a mi Schifferünk külön kategória......a Kertész-féle alomból!
pakolunk Csak kapkodom a fejem 2010.04.20 09:58:00
Itt a hivatalban továbbra is csend és hullaszag, úgyhogy tények híján kénytelenek vagyunk a sajtóra hagyatkozni, és abból kihámozni, milyen lesz a jövő: fényes-e vagy sötét.Szerencsére az elmúlt 24 óra bővelkedik izgalmasabbnál izgalmasabb hírekben, mivel a sajtó kínjában…..
A köztársasági elnök közelgő megválasztásával kapcsolatosan jutott eszembe egy alkotmánymódosítási javaslat, amit ingyér’ bocsájtok a blog tisztelt politológus(hallgató)i képesítéssel rendelkező olvasói szíves rendelkezésére. A később esetleg befolyó összegekből…..
  Egy egész világ ellen - ez a címe Károlyi Mihály memoárjainak, és ez sokat el is árul róla. A minap jelentette be Kövér László, hogy „pár év múlva már nem lesz Károlyi Mihálynak szobra a Kossuth téren”, amire Lendvai Ildikó rögvest az autokratikus…..
p.soelmo 2010.06.18 09:33:32
@Elpet: hát ezzel nem lehet vitatkozni! Minden a helyén van:-)
p.soelmo 2010.06.18 09:37:50
@bbjnick: Számomra is érthetetlen volt a csere. a két személy közötti párhuzam leginkább abban fogható meg, hogy mindkettő külföldön ette kenyere javát, függetlenül bármily-oldalú politikai elkötelezettségtől.
Varánusz Kommunista kiáltvány 2010.05.22 08:00:00
A kommunizmus szelleme megint itt leng köztünk. A régen volt világ egyszervolt eszméjét megidézték ismét a honi kerekasztal lovagjai. Pedig elnyugodott, egykor rémisztő hangja thürmeri vernyogássá silányult, s eszünkbe sem jutna talán soha komolyan, ha képesek lennénk nem…..