Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uppercut

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Heidenfest, 2010.09.28. A harcosok visszatérnek és olyan bulit csapnak amilyen még sosem volt igérte a reklámanyag és nem is igazi rocker az akinek a szive ne melegedne át ennyi igéret hallatán. Az első sajtóanyagok megjelenése után rohantam megvenni a jegyem, visszaszámoltam a…..
uppercut 2010.09.30 21:37:50
@enba:
Sztem még 10 se lehet, a 16 éves fiam legalább 3 éve hedbengel Ensiferumra, pedig nem igazán kedvence a viking-metál! :)
  amerikai átírásban:       képek forrása AbabcoAbenakiAberginian   Abittibi     Abnaki/Abenaki Absaroka (see Crow)         Absentee…..
 Ha megnézzük, kicsodák is a buták, egyből kiderül, hogy nem mi, hanem ezek. Ezek kirekesztőek, ostobák, széjjelbasznak mindent meg proviciálisak, szűklátókörűek , vajákosok, babonásak, idealisták , mesevilágban élnek, ha magyarok és ezek, akkor nemzetieskedők,…..
Kerekes band: Voodoo Chileakusztikus..
Néhány útvonalon, főleg, ha nincs rajta forgalom, kiválóan lehet haladni. Főleg éjfél után szoktam úgy átvágni a városon, mint forró kés az olvadj vajon, tíz perc alatt megjárható az Árpád híd-Petőfi híd útvonal, mert mindig zöldet kapcsolnak a lámpák.Van azonban néhány…..
Noha a címben ott szerepel a különlegesek kifejezés, nem lesz szó ejtőernyősökről, speciális kommandóról, de még különleges harctéri meteorológusokról sem. Az Egyesült Államok Légierejének Kisegítő Szolgálatáról (USAF Auxiliary), a Civil Légi Járőrszolgálatról (Civil…..
  Magyarországon a Horthy-kor utáni rosszlelkiismeretben (meg az igazolóbizottságok munkájának hatására) először a bűnösnemzet-tudat rögzült... a nemzeti érdek először 1956-ban került felszínre, hogyaszongya mi az, hogy a ruszkik tartoznak nekünk s pl nem fizetnek az…..
uppercut 2010.09.16 16:07:45
@magyar-magyar szótár:

" Gion Nándor azt nem írhatta meg "

'94-óta Mo-on élt, '97-ben fejezte be a könyvet. Ki vagy mi akadályozta volna az "igazság" megírásában, ha már azt is megírta, hogy a jugó partizánok keresztvágó fűrésszel daraboltak embereket?!
uppercut 2010.09.17 10:40:41
@magyar-magyar szótár:
Ha nem is regényként, de megírta Cseres, neten is olvasható.
mek.oszk.hu/03300/03393/03393.htm
  A Szaturnusz gyűrűje nem a jegygyűrűje, nincs párja, nics kedvese, nincs jó kedve se, de nem is szomorú     És a holdudvar nem pályaudvar, nincs hangosbemondó, se tülekedés     A napfolt nem szennyeződés, nincs vegyszer mellyel tisztiítható…..
Számomra olyan nő elektromosgitárral, mint amikor Lakatos Márk férfivé sztájlisztolja magát pár nap nemborotválkozással...Lehet ezt tetejezni, itt ez a csaj, kiheréli Captain Beefheart számát, a szöveget, de sajnos a zenét is és még nem is néz jólki, bár ebben revidiálom magam,…..
uppercut 2010.07.18 17:37:45
@vészmadár (pica pica): könnyű ám, onnan osztani az észt :)
uppercut 2010.07.19 10:37:28
@vészmadár (pica pica): Semmit nem adnak ingyen, volt vele munka, na :)
Asszem Sarasate mondta: " 4 éves korom óta napi 10 órát gyakorolok, erre azt írják rólam, hogy csodagyerek vagyok!"
Semmi analógia, csak úgy...
magyar-magyar szótár Esti Kóver 2010.06.11 02:50:00
 egy esterházy-buzi noteszéből irodalmároknak, hogy mi a cover:egy Ali Hewson-buzi[->leszbi] naplójából: És hol a basszus, hol a dob, hol   The Edge ? Nem szenvedhetem a cover-t. A tribute of-t. A dolgoknak (ezen mondatoknak, pl. „Tessék parancsolni…..
uppercut 2010.06.14 10:12:56
@magyar-magyar szótár:
Az biztos, hogy Janisnek sose volt egy jó bandája, asszem akkoriban fontosabb volt nekik a fíling mint a pontos kiállás, dehát ez a tündér annyira tudott és szeretett danolni, hogy mindenkit felhúzott egy szinttel följebb. Amúgy, én a honky-tonk, godspell, country-számaiért nem vagyok oda, olyan ujjgyakorlatoknak érzem őket, semmilyen kihívás elé nem állítják őt.

Dweezil, sajnos, érdektelen. Ellenben a Juicy Lucyért nagy köszönet, ezer éve nem hallottam őket, most jól esett nagyon.
Jópofa a Canned Heat, a fél csapat mintha az érettségiről jött volna, jólfésülten, pattanásokkal, a mikrofonnál meg Bear, egyenest a Manson-családból.:) Erről meg beugrott a Vipp's, az ő iskolai bulizenekar kinézetük '66-ban, pedig ahhoz képest igencsak rock volt az!
www.youtube.com/watch?v=yoTAdGFqoh8
uppercut 2010.06.14 16:02:13
@magyar-magyar szótár:

Jódli! :D Azér jó zenészek voltak, bár lakodalmashoz túl kemények a riffek.
uppercut 2010.06.15 11:57:34
@magyar-magyar szótár:
Ezzel a listával nem sok csajt dönthettél meg! :)Ahhoz télleg Abba meg Bee Gees meg Barry White kellett vón. Na meg Ottawan, Gloria Gaynor és a kidolgozott testű VILLAGE PEOPLE!!! :DDDDD
Azér', az Omega Jimivel meg a Zeppel egy műsorban...?! Ismeretterjesztéssel próbálkoztál?
Tóta Wé-nek szent meggyőződése ez.Ez afféle előre megírt szócikk volt, üresen hagyva. Közben népünk nagy (de nem ingyen...) tanítója  Tóta Wé megírta legújabb nagy tanítását, amiben a figyelemfelhívó felütés az, hogy ő, ha lenne ateista egyház, plébánosnak…..
uppercut 2010.06.07 17:52:51
@efes: Az Országh-ban benne volt a "what's the buzz"? :)
uppercut 2010.06.08 08:13:10
@efes: Hápersze, országholtam én is, aztán Ungvári valamelyik rettenetesen szar, ámde mégis informatív(nekem) könyvében olvastam, hogy aszongya a buzz, az "zrí" :)Tény, hogy akkoriban kurva hálás voltam bárkinek, aki beat, rock, pop-témában bármit is írt, bár fülük nem volt hozzá, valszeg sose hallották a zenéket, csak a nyugati sajtóból lopták az anyagot. Viszont a társadalmi hatásait rohadtul tudták elemezni. :)
uppercut 2010.06.08 12:33:26
@magyar-magyar szótár:
Höhh, nekem még nem volt meg a jogsim, de 18 és félévesen mint építőipari művezető, Épfus billencs Zil-en tanulgattam. Emelkedőn, tükörből tolatva legázoltam a Kertészeti Egyetem információs tábláját, persze, ez a zegyetem területén volt, közútra nem mertem meg nem is hagyták volna a sofférkollegák. Tőlük hallottam először, hogy a zil-alváz katyusa alá méretezett.
magyar-magyar szótár barkácsol 2010.05.30 08:09:00
A barkácsolás rönk nagyjázását jelentette (mielőtt a mai hobbi-kókányolásba gyalogolt volna át jelentéstartalmilag). Az ács egy barkácsoló bárddal esett neki az előkészítésnek. (Ma már az ács szekerce is kiment a divatból.) Barkácsolás után jött a gyalulás. Akkor aztán…..