Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taktikai Reset

0 bejegyzést írt és 256 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevesen tudják, hogy a japán iskolai történelemkönyvek szerint a magyarok a japánok vérrokonai, Magyarország pedig nem más, mint ,,Ázsia lándzsája Európa szívében”. Hogy mennyire délibábosak ezek az elgondolások, azt nem tudom, de hogy most valósággá lehetnének, azt…..
Fire and Ice: The Dragon Chronicles Azt gondolná az ember, hogy az ilyen paraméterekkel rendelkező filmek már a 80-as években kihaltak, de nem.  A történet egy lovagok, mágusok és sárkányok által benépesített világban játszódik, ahol Luisa hercegnő és Gabriel (heh) lovagnak…..
Taktikai Reset 2009.02.10 17:11:37
 Ha jól látom, anyám jön lóháton!Aki még nem látta, annak mindenképpen ajánlom Szomjas György Falfúró c. filmjét, szinte mindent elmond erről a generációról, hihetetlen pontosan adja vissza a késő-kádári korszak langyos hangulatát. Sokunk szülei és az ő baráti…..
Taktikai Reset 2009.01.25 20:06:38
Subba Dolgozóinknak 2008.12.20 12:17:09
Pörögjön ez a kisvideó azoknak, akik a mai napon is becsülettel dolgoznak, és a Subbát olvassák.  ..
Taktikai Reset 2008.12.20 15:05:40
Subba Hülye tánc: Elektromanó 2008.12.18 08:26:00
Manó szökésben! Manó szökésben! Vajon ki próbálkozik más karrierrel? A tehetséges elektromanó sejtéseink szerint kiszökött az egyik dobozból, vagy meglépett az ajándékcsomagoló műszakból.  ..
Taktikai Reset 2008.12.18 16:50:38
A világvégén minden lepukkant kis kocsmában ül egy borostás Marlboro man , aki a dohányzás elleni törvények miatt már nem cigizhet a filmben de inni még ihat! Ruhája elegánsan szakadt, trikója foltos az izzadtságtól, de valószínűleg a világ legerősebb koncentrátumú Old Spice…..
C64 RuL3z Beszél a Wizard of Wor? 2008.11.08 13:15:00
Tegnap ráakadtam a neten egy Magic Voice Speech Module nevű kütyüre, ami a 64-et kibővíti egy beszédszintetizátorral. Végigböngészve az oldalt, és a hardvert kihasználó játékok listáját, megakadt a szemem a Wizard of Wor feliraton. Gondoltam magamban, ezt neeee... :) A stuff…..
A kis Sho junior lekaratéjozza a helyi kölyköket, de apuci emiatt rohadt dühös lesz. De azért nindzsa képzést ad neki. Viszont tök jó nője van! Valami baba kiállítást rendezget egy teremben, de a babákban kokain van. Na ebből még gáz lesz. Gyerekek nektek is szar hang?..
Etele nem fizetett álfasisztáktól rettegő kormánypárti felháborodó, hanem haragviráglelkű homokháti dizájnerlegényke, így nem csomagolt, sőt az ÉS-ben sem szervezett aláírásgyűjtést, hanem vidáman füttyentett egyet, amikor az üzletlánc egyik polcán meglátta a Nácigyanús…..
Egy sereg ember, melyek eszesnek lettek megnevezve, elment egy terembe, s veszekszenek egyre. Veres felettese megjegyezte: nem egyetlen ember cseszte el e helyzetet, s felcserek merengjenek el ezen csendesen. Ezen persze nevetnem kell, mert Ferenc rendszeresen kertel. Veres megjegyezte:…..
Eszperente Celebek megmenekedtek 2008.11.13 19:10:00
Teleszerkezetben kelletlen lestem egyszer-egyszer e helyzetet, melyben celebek szenvedtek meleg erdejekben - persze ezzel kerestek stexet, nem keveset. Rengeteget esett, ezek tespedtek, nyekeregtek, meg egyre veszekedtek, mert rendesen nem ehettek. Meg fertelmes hengeres szerzetekkel - melyek egyre…..
Taktikai Reset 2008.11.14 09:13:46
A börtönös filmekben egy közös van: nem, nem Zalatnay Sarolta, hanem a börtönigazgató. Alapból az lenne a dolga, hogy szegény eltévedt báránykákat visszahelyezze a társadalomba , hogy termeljék a GDP-t. De ez nem igaz! A börtönigazgató csak szadista, emberkínzó állat.…..
A közhiedelemmel ellentétben Amerikában sincs kolbászból a légiközlekedés sem. Legalábbis Bellának sikerült olyan élethelyzetbe kerülnie a világ egyik legnagyobb társaságánál, hogy hajnalban elküldték őpet közértezni, mert a repülőn nem volt se étel, se ital:Szeretnem…..
Kevés olyan téma van autós közlekedés kapcsán, ami nem fordult még elő itt nálunk, Aqweren talált egy ilyet. Mert autót vezetni nem csak az szokott, aki a volán mögött ül, sokszor az utas is úgy érzi, neki tevékenyen részt kell vennie a közlekedésben, ha kormányt nem…..
Nyájas Olvasóink!Modor Tibiék párnapos hiátuszra vonultak, de újult erővel térnek vissza a világháló nyilvánossága elé. Nagyon örülünk a számtalan ötletnek - a kellő időben mindegyiket fel fogjuk használni :-) Ezúttal nem egy meghatározott téma köré fogjuk csoportosítani…..
Subba Hülye videó: MilliChabi 2008.11.05 09:19:00
Nem tudjátok, hogy épült-e mostanában valami atombiztos bunker hazánkban? Lenne egy elzárásra váró produkció. Milli Chab videóklipje láttán felmerül a gondolat, hogy paródia az egész, vagy egy rossz álom de sajnos nem az. Miért nem robbant le az az osztálykirándulós busz úton a…..
Modor Tibi és Nyelvész Józsi online beszélgetése:   -Jó reggelit! Hogy vagy, Józsi? Mi a nagy harci helyzet? - Vagyogatok, Tibikém. Éppen belülről bomlasztom a szocializmust, a cégnél. - Kéne egy blog, Józsi. Olyan, mint a szlenges blogod. A modorosságról. (Az érzékeny…..
Úgy érzem az Asylum stúdió felkerül a figyelési listánkra:) ..
Először is bocsesz, hogy az utóbbi időben a frissülések száma visszaesett, de ha projekt van akkor projekt van!:) Ezért rögtön belecsapok a szecsuáni lecsóba: ma az öreg kung-fu mestert mutattom be. Az öreg mester öregen és magányosan él a bambuszerdő közepén, addig a pillanatig…..
Egy komment már megszellőztette a legnagyobb családi filmes bűnelkövetőt, aki gyerekeknek szóló alkotásaival tönkretett sok ezer családot. Jim Varney alias Ernest, a gyépés csávó sok-sok filmben bizonyította , hogy itt a helye. Mai sztárunk olyan mint ha Jim Carrey klónozták volna…..