Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Léopold

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A devizahitelest menteni nem kell félnetek jó lesz. A bankok képviselői lélegeztetőgép után nyúltak, miután meg lett lebegtetve a hiteleseket mentő csomag. Aggodalommal vegyes értetlenség, riadalom, világvége. Ez nem egy pénzügyi mikro-makro elemzés, csak néhány…..
Léopold 2010.09.13 15:21:38
@kubatov_kommunista: "én a x<15-20 millás devizahitelesekre még az APEH-ot is ráküldeném..."

De akkor rá kell küldeni APEH-ot a bankoktól/árverésen bedőlt ingatlant vásárlókra is ..., annyi pénzből sokat is kéne adózni...
:)))
...meg a VPOP-t (pénzmosás gyanúja esetén nyomoz)!
Ez így korrekt!
"Néhányan" gyorsan elállnának a vásárlástól...
:DDD
 Az EON újra virított egy undorító esetet. Ez már újabb trükk, nem mágnes! Van a mágnesezési ügynél is lejjebb. Éljenek a szemét áramszolgáltatók. Csak lassan nem tudni, miből, akarom mondani kiből? Az lenne a legjobb megoldás, ha mindenkinél szépen kikapcsolnák az…..
Léopold 2010.08.15 16:09:16
Ez inkább Btk., mint Ptk. paragrafusokba ütköző eset. Pl. feljelentést lehet tenni: az eset, a körülmények, a szabálytalanságok részletes leírásával.

Polgári per alapja lehet a szolgáltató megalapozatlan követelése, az így okozott kár.

Tanácsok (egy másik oldalról):
• A felhasználási helyen végzett ellenőrzés eredményét minden esetben írásbeli dokumentumban kell rögzíteni.
• A felhasználási helyen végzett ellenőrzés csak a felhasználó, vagy képviselője, vagy tanú jelenlétében folytatható le.
• Az ellenőrzést végzőknek az ellenőrzés megkezdésekor egyértelműen közölniük kell a felhasználóval, képviselőjével, vagy a tanúval az eljárás célját.
• Az ellenőrzést végzőknek fel kell kérni a felhasználót, képviselőjét, vagy a tanút, hogy az ellenőrzés teljes időtartama alatt tartózkodjon az ellenőrzés helyszínen. Ha a felkért személy ennek a kérésnek nem tesz eleget, ennek tényét az írásbeli dokumentumban rögzíteni kell.
• Az ellenőrzést végzők nem intézhetnek a felhasználóhoz, képviselőjéhez vagy a tanúhoz olyan kérést, amelynek teljesítése az ellenőrzés helyszínének elhagyását igényli.
• Ha az ellenőrzés során az ellenőrzést végzők szerződésszegést, vagy annak alapos gyanúját állapítják meg, arról videofelvételt vagy fényképet kell készíteni olyan módon, hogy az alkalmas legyen a jegyzőkönyvben rögzített tények bizonyítására.
• Az ellenőrzéssel, annak körülményeivel, illetve eredményével kapcsolatos állásfoglalását a felhasználó vagy képviselője jogosult a jegyzőkönyvben feltüntetni.
hvg.hu/itthon/20100805_villanyora_magnesezes_kotber?FullComment=true#comments
Sziasztok! Kő kemény fél év után sikerült munkához jutnom, ahol már 1 éve dolgozom. Mérnök - informatikusként egy amerikai - magyar multicég felvett betanított munkásnak...7 hónap harca után most ott tartok, hogy legalább felhasználói szinten kezelhetek számítógépet,…..
Léopold 2010.08.15 14:03:39
@_Molly:
Akkor érdemes a tartalmát több helyre menteni, és más csatornákon keresztül terjeszteni.

Minimum arra lenne szükség, mint a tesco estében (munkaügyi felügyelet, rendőrség).
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
Szíjjártó Péter Kósa Lajos nagysikerű, Görögországot emlegető nyilatkozata után azt nyilatkozta, hogy "badarság" azt gondolni, hogy politikusi nyilatkozatok befolyásolnák a tőzsdét és az árfolyamokat. Nos másnap nehezen megállapítható okból Szíjjártó rátett egy…..
Léopold 2010.06.06 14:31:48
@mesÜge:
@Ohmygod:
"nyilván itt is mindenki segghülye manipulátor... "
Jól látod: veletek együtt.

"VERONIKA GULYAS and and MARGIT FEHER in Budapest"
A bértollnokok két itthoni díszpéldánya.
(Még írni sem tudnak: "and and".)

Munkásságuk másik gyögyszeme:
index.hu/gazdasag/kipukkadtlufi/2010/04/30/lovagi_torna_orban_vs_simor/?cp=2
By Margit Feher
Cartoon by Budapest reporter Veronika Gulyas
Torockai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke kitalált valami újat: "A Magyarország legfrekventáltabb helyén, Budapest szívében található Klub64 hazánk első állandóan és egész évben működő nemzeti szórakozóhelye. Az ötszáz…..
Léopold 2010.06.02 18:19:07
@Zka: kik azok a tortenelmi hosok nev szerint? nem ismerni oket
Varánusz Áve, imperátor Viktor ! 2010.05.29 08:00:00
A régi vicc megvan?- Mi lesz ma ebédre édesanyám?- Kirántott asztalfiók, kisfiam...De ne szaladjunk ennyire.Ma a parlament új kormányfőt választ. Lázas az izgalom, óriási a várakozás. Vajon sikerül-e 194 egybehangzó szavazatot szerezni a jó pillanatban? A hívek rojtosra karmolják…..
Léopold 2010.05.29 13:04:15
@apc: Mi köze a kettőnek egymáshoz???

Nyilván az EUR is a "választások" miatt gyengült, a CHF pedig a "választások" miatt erősödött...

Ha ezt az ECB és az SNB tudná!