Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fuszujka

0 bejegyzést írt és 245 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Nem szeretnék most egy dühös postot írni. Azt sem szeretném, ha minden másfeledik komment arról szólna: ezt hozta a feminizmus. Mert aki ismeri az országot, amiben élünk, az tudja, itt bizony családon belüli erőszak van sok helyütt, a komondor löki fel a feleséget és vállalatvezetők…..
fuszujka 2019.08.26 20:09:03
@ételizésítő: Én meg a feleségedet sajnálom ha te nem tudsz róla, hogy a ruhákat váltogatni kell, mert nem öntisztulók és az izzadságod valamint a lehámló bőrréteged megülnek a textilszálak között.

@Csak Norris: az én férjem pont hogy segít. :) Amit írtam, az itt kommentelőknek céloztam, mert már baromira felmegy a pumpa bennem, amikor ilyen cinikus kommenteket olvasok.

@Nancsibacsi: figyi ha nem tudod elviselni a igazságot, és rögtön bekapcsol a védekező mechanizmusod, én arról nem tehetek. Nekem amúgy nincsenek rossz tapasztalataim a segítés terén, mert pl terhességem alatt kivétel nélkül átadták a helyet (sokszor férfiak), amúgy meg nem nagyon volt még hogy ne bírjam el a csomagomat. Ezek a cinikus "haha most akkor kell a nőknek az egyenjogúság, de azért elvárják a segítséget" típusú megnyilvánulásokat viszont már marhára nem tolerálom.

@Cecan Basescu: én totál nyitott vagyok az értelmes párbeszédre, de mint itt fentebb írtam, már marhára nem tolerálom ezt az infantilis pocskondiázást, amit az itt lévő kommentek nagy része jellemez,
Egy brit kutyatulajdonosnak 1500 fontos (540 ezer forintos) bírságot kell fizetnie, mert nem szedte össze az ürüléket az eb után saját kertjében. (A kép illusztráció)..
Biztos veled is előfordult már, hogy kínosan bámultad a sarokban a pókot a liftben, amikor belépett valaki más is és együtt utaztatok a kiválasztott emelet felé. Szabadulj meg a kínos csendtől és vedd kezedbe az irányítást! Tedd néhány szóval kellemesebbé azt a pár pillanatot!..
fuszujka 2019.02.26 09:46:14
@Womb Raider: "Nem fecsegni, hanem beszélgetni, kommunikálni, odafordulni KELL(ene)."
És erre pont az a 10 másodpercnyi két emelet a legalkalmasabb két vadidegen ember között.

Jó napot, és viszlát, ennyi. Ja, meg egy köszönöm vagy szívesen, amíg az egyik tartja a másikat a lift ajtónál.
Az igazi probléma nem a "kínos" csenddel, hanem az üres, semmitmondó fecsegésekkel van. Na, annál kínosabb nincs szerintem.
Ha két ember igazán érdeklődik egymás iránt, akkor úgyis elkezdenek beszélgetni. Az ilyen erőltetett, időkitöltő csevelyek szerintem százszor rosszabbak pár emeletnyi hallgatásnál.
1900 körül. Amerikai gyapotfeldolgozó-üzem a Mississippi mellett..
A fél internet fel akarja falni a Gundelt reggelire, miután nem csak annak ment híre, hogy a vendéglátó vállalat üzemelteti a fényűzően felújított miniszterelnökségi palota menzáját, de megismerhettük a menü fogásait és árait is. A Gundel online (Facebook) értékelése zuhanni kezdett, a cég pedig -…..
fuszujka 2019.01.09 10:35:51
@Yoyoyo: Most tényleg Magyarország egyik legpatinásabb éttermét az Interfoodhoz hasonlítod? :D Ezzel te magad mondod ki, hogy ez az egész milyen romboló a Gundelnek a márka szempontjából.
fuszujka 2019.01.09 10:48:31
@MACISAJT1: és ennek a 2016-os cikknek mi köze van a mostani esethez, Szundi?
Az ókori görögök és rómaiak gazdag nemesei előszeretettel tartottak szolgát a toalett melegítésére. Ezek elsősorban kőből vagy márványból készültek így hűvösebb időben kellemetlen volt ráülni. A szolga akár fél napot is ücsörgött a hideg kövön hogy mire ura megérkezett, kellemesebb legyen a…..
fuszujka 2018.12.13 10:40:32
@Jimbo75: mindig újra teremtette amit elvettek tőle. Dehogynem jó üzletember!
A Kercsi-szorosban kibontakozott orosz-ukrán konfliktus az orosz „lopakodó terjeszkedés” egyértelmű példája. Határozott nemzetközi reakció nélkül tovább tágítja Oroszország mozgásterét, erodálja a nemzetközi szabályokat, destabilizálja Ukrajnát, és gyengíti az euroatlanti szövetségi rendszer erejét…..
Tombol a munkaerőhiány, mégsem vesznek fel mindenkit mindenhová. Minimálbéres melót könnyű találni, de mi a helyzet az olyan helyekkel, ahol érdemes is dolgozni? Íme pár hiba, amit ha elkerülünk növelhetjük a sikeres állásinterjú esélyét.  Tájékozatlanság Tegyük fel, hogy megfelelő a szakmai…..
fuszujka 2018.10.20 14:36:49
@Ches Desmond: @demerson: lehet, hogy nem szólt még senki, akkor én most igen: 2018-at írunk, és rohadtul nem menő már az informatikusok ilyen 90-es évekből itt ragadt sztereotipizálása.
Az X Faktor vasárnap esti műsorában ment le az a jelenet, amelyben egy saját bevallása szerint Amerikában már befutott és ismert, de Magyarországon még nem annyira ismert Miriam nevű énekesnő megdobta mikrofonnal a zsűrit, mert nem tetszett neki, hogy a zsűrinek nem tetszett a produkciója. Azóta a…..
Forró téma mostanában az EU-s pénzek felhasználása körüli szabálytalanságok miatti pénzbefagyasztás. Több száz milliárd forint kifizetése csúszik, ez pedig már költségvetési  egyensúlyi problémákat okoz. Friss információim szerint a legnagyobb csapást egy eddig árnyékban maradt program, a Terület-…..
fuszujka 2018.10.02 15:04:50
@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok: ezek szerint te lipsi vagy. Mert tőled is elveszik, meg a gyerekedtől. Vili te nagyon hülye.
Azt nagyjából mindenki tudja, hogy a súlycsökkenéshez kevesebbet kell enni és többet mozogni. Persze ez nem ilyen egyszerű, mert a mai környezet és az ember biológiájának kombinációja nagyon meg tudja nehezíteni a fogyókúrázást...
fuszujka 2018.09.16 18:44:34
@tamask: Mi azon az igénytelenség, hogy valaki kajálni akar? Ezt a f.sságot soha nem fogom megérteni. Lehet, hogy neked a dagadt emberek nem jönnek be, de és akkor mi van? Akkor ne olyan párt válassz. Nekem meg a kopaszok nem tetszenek, mégsem kommentelget habzó szájjal, hogy ültessenek be maguknak hajat, mert nem néz ki jól.
Kínkeservvel 10 kg-t fogytam az olyan f.szok miatt mint te, és azóta is egy szenvedés az életem, hogy ne hízzak meg. Sportolok, és rohadtul nem tudom azokat az ételek és annyit enni, amennyit akarnék. Mert rögtön hízni kezdek. Nincs semmi betegségem, egyszerűen ilyen a testem.
Tudom, hogy a genetika szerinted kifogás, de tedd össze a kezed apád és anyád génjeiért, hogy nem hízol rögtön, ha egy zsemlével többet eszel egy nap. Cserébe tartsd meg magadnak a hülyeségeidet és ne foglalkozz másokkal, mert semmi közöd mások életéhez.
Három héttel ezelőtt foglalkoztunk egy Gallup-felméréssel, amelyben a közvéleménykutató-intézet munkatársai 66 ország lakosságát reprezentáló mintát kérdeztek meg arról, hogy a hat legnagyobb katonai hatalom közül melyiket választanák katonai szövetségesnek egy fegyveres konfliktus esetén. Most egy…..
Kívül tágasabb – valóban ezt mondta főnöke egy 24 éves brit nőnek, ám meglehetősen szokatlan indokból. Emma Hulse első napja egyben az utolsó is volt az angol Unit TV társaságnál. Produkciós állásra vették fel, de öt perccel később már ki is rúgták – mert túl jól…..
A „honjok” egy egész társadalmi csoport jelöl Dél-Koreában. Ők azok a független fiatalok, akik a kemény munka helyett (vagy mellett) önmagukkal törődnek. A magányosság azonban komoly társadalmi problémát jelent a távol-keleti országban...
fuszujka 2018.09.11 10:34:42
@maxval balcán bircaman: térdelj le és mormolj el egy hálaimát a liberalizmusért, hogy itt onthatod szabadon a baromságaidat reggeltől estig, minden nap.
Jó látni, hogy az emberekben szüntelenül buzog a vállalkozókedv, és a legabszurdabb találmányban is üzleti potenciált látnak, miközben a fogyasztási szempontból legkevésbé megragadható csoportok környékén is piaci rést sejtenek. Így pl. olyan, nem túl homogén csoportok esetében is, mint amilyen az…..
Általánosan elfogadott elképzelés, hogy a férfiak inkább a fiatalabb nők társaságát kedvelik, míg a nők az idősebb férfiakat preferálják. Ez összhangban van azzal az elmélettel, amely szerint a férfiak olyan nőkhöz vonzódnak, akik a termékenység jeleit közvetítik – azaz a fiatalokat. Ezzel szemben a…..
fuszujka 2018.08.19 10:40:56
@czerka: tehát ha egy nőnek nem lehet gyereke vagy már 30 évesen (vagy akár még korábban) átesik egy korai klimaxon, az nem kell majd senkinek, max a perverzeknek? Szerintem az ember már meghaladta azt az evolúciós szintet, hogy állat módjára azt figyeljék a hímek a radarjukkal, hogy fogamzóképes-e a nőstény... Nem ez számít, hanem a kinézet. Sandra Bullockot 50 éves kora ellenére szerintem többen választanák, mint mondjuk egy elhízott, pattanásos, zsíros hajú 20 évest.
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
Szeptember 21-én kerül fel Netflixre a Maniac, ami egy norvég sorozat amerikai remake-je, Emma Stone-nal és Jonah Hill-lel a főszerepben. A dátum bejelentése mellé a Netflix kiadott egy előzetest is, de sokkal többet ebből sem tudunk a sorozatról. Korábban már mutattunk belőle forgatási képet,…..
(Fotó: Fortepan.hu) Nézegettem a napokban az Index2 címoldalát: egymás alatt sorjáznak a receptek és étteremtesztek, kajafotó kajafotó hátán. A foodporn az új bikinihíd és combszemöldök, beteljesülni látszik végre a rég áhított gasztroforradalom! De egészen biztos, hogy ez így van? Hiszen…..
1993-ban egy akkor kevéssé ismert dél-afrikai fotóriporter, Kevin Carter - később Pulitzer-díjat nyert - alkotása rázta meg a világot. A megrendítő fotó egy, az éhezéstől végletesen legyengült kislányt ábrázol, mellette egy keselyű a halálát várja. A kép a megjelenés után…..
fuszujka 2018.06.24 12:58:46
@Shopping: és amúgy annyira elképzelhetetlennek tartod, hogy a hétmilliárd emberből a földön nincs egy olyan szerencsétlen kisgyerek, akinek olyan sors jutott, hogy egyedül kell életveszélyes helyzetben boldogulnia? - Na erre hivatottak emlékeztetni az ilyen fotók.
A lakásfelújítás sok zajjal és kosszal jár, ezen nem lehet segíteni, de a kellemetlenségeken lehet enyhíteni. Ha szeretnél a felújítást követően is felhőtlen viszonyt ápolni a szomszédaiddal, akkor bizony tenned is kell érte. De mit? Azt mindjárt elárulom.....
fuszujka 2018.06.20 18:50:53
@Serrin: @bontottcsirke: ja, majd valaki azért nem fogja felújítani normálisan a fürdőszobáját, mert a gyerek nem tud aludni. Erre szokás azt mondani, hogy akinek nem tetszik a sokféle ember és ami ezzel jár, ne költözzön társasházba.
Tristan Harris, a Google volt mérnöke tálalt ki egykori munkaadójáról, és a Sziliciumvölgy többi nagyágyújáról a Le Figarónak adott interjúban, és arra biztatja a kormányokat, hogy lépjenek fel ártó befolyásuk ellen. Harris a technológia-etika szakértője és már évek óta figyelmezteti a világot az…..
fuszujka 2018.06.19 10:13:20
@lenörd hofstadter: a manipuláció lényege pont az, hogy az ember azt gondolja magáról, hogy őt aztán tuti nem manipulálják, és annyira de annyira tudatosan cselekszik. Csak szólok.. ;)