Regisztráció Blogot indítok
Adatok
un.no.1.

22 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pár évvel korábbi, esős nap után, idén újra elmentünk a közeli Madárdal-tanösvényre. Idén szerencsére szép idő volt, és rengeteg madarat is láthattunk. Ismét kiderült, mekkora titkos érték rejlik itt a Velencei-tó délnyugati régiójában. Bár az egész család jól…..
A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) ellenőrizni akarja a demokratikus magyar társadalomért dolgozó civil szervezeteket. A megkeresett civileket nem az rázza meg, hogy be kell számolniuk tevékenységükről, hiszen ez kötelességük és az átláthatóság egyébként is az egyik olyan alapelv, amelyet – a…..
un.no.1. 2014.06.26 08:40:18
@imres: arról Csízmadia elvtársnál (NKA-CÖF) érdeklődj, meg Simicska úrnál, te kretén.
Minden egyes nagy sportesemény (legyen az olimpia, vagy labdarúgó-vb) közeledtével állandósuló vita tárgya, hogy mi lesz a kifejezetten erre a pár hétre, egy hónapra elkészült beruházásokkal. Nos, a szarajevói, athéni (és még több más) példa is azt mutatja, a neheze csak a…..
A kulturális élet szereplőinek és a kultúra iránt érdeklődőknek az utóbbi évtizedben azzal kellett szembesülniük, hogy a területre szánt források egyre csökkennek. Ez a folyamat független volt az éppen aktuális kormányzat színezetétől, még ha okai különböztek is (míg a…..
"Nézem ezeket az "egyeztetéseket". Izgi, hogy szinte minden résztvevő az MSZP kennelből jön, sőt, néha egész "családias" a hangulat... ;)" – írta Szanyi Tibor a demokratikusnak nevezett ellenzék első, közjogi kérdésekről való tárgyalása után, ahol a felek megegyeztek…..
un.no.1. 2013.01.03 22:22:52
@MetroGoldwinMayer: egész pontosan még csak nem is hülyének néznek, hanem lesajnálnak, és ki is hagynak minket sok mindenből a politikai gazdasági környezet kiszámíthatatlansága miatt. Vannak görögök is a környezetemben, ők együtt röhögnek a németekkel saját magukon. Nálunk nem ez a helyzet, én csak ilyen mély sóhajtozásokat és legyintéseket kapok, amikor Magyarország szóba kerül.
Mellesleg, ugyanezek az emberek 2010 előtt a legfontosabb stratégiai partnereiknek tartottak minket.
Sok politikust hoznak izgalomba a különféle internetes hozzászólások, amik korábban elsősorban fórumokban, néhány éve inkább blogokon születnek. Egy-egy ilyen megnyilvánulás aligha bír túl nagy jelentőséggel, egyes közszereplők mégis hajlamosak jelentős energiákat fordítani…..
  Ennek a bejegyzésnek akár a "családunk és egyéb állatfajták" címet is lehetne adni. Mindenki, aki számít jelen volt, kivéve az igazolt hiányzókat, és aki nem bírt reggel felkelni. A résztvevők közül külön kiemelendő a rasztafári bölény, a medveszörny, a rabságban…..
 ..
un.no.1. 2012.04.15 20:11:09
@Benedek_Úr: Ebben az országban lemezt már csak a mulatós zenészek tudnak eladni. És Ákos. Azért, mert pont ugyanazt a színvonalat képviseli, mint Matyi és a hegedűsök, meg a társaik.
Azt hittem, a pogácsás szocialista Szűcs Erika után már nincs lejjebb. Hát mit mondjak, Németh Lászlóné után revideálnom kell álláspontomat. Szücs Erika ehhez a Némethnéhez képest iskolai tanulmányait és tudását illetően egy polihisztor, megjelenésre, kinézetre pedig egy…..
un.no.1. 2012.03.20 08:21:22
@rohejorszaga: árnyalja a képet, hogy gyanús, h esetleg ez a Q7-es jogszerűtlenül szerzett pénzekből is lehet akár. És akkor igenis nekem, meg neked is kevesebb lett egy kicsivel, hogy neki ilyen van. De ha a leadózott lódoktori jövedelméből származik, akkor persze örüljön neki.
Impozáns az idei lista, és az összeg azért némileg magyarázza, miért nem szokás visszautasítani a Kossuth-díjat, még akkor sem, ha a csapat, akikkel közösen kapja valaki, mondjuk úgy, erősen véleményes. 13 millió forint az pestiesen szólva nem semmi, Csoóri Sándor ennek…..
Nesze!szer Igyál okosba! 2011.08.25 17:08:00
  Mi erre vágytunk volna ma.  Helyette... volt város, rohangálás, hőguta. Folyadékból pedig mérhetetlen mennyiségű fogyott. Viszont ráleltünk egy óriási okosságra. (A cím az egyik VV szereplő minap elhangzott mondatára utalt, aki ezt tudta nyilatkozni a…..
un.no.1. 2011.08.25 20:32:15
A Tűzraktér-ügy régóta húzódó, a jogi pr eszközeit mindkét oldalon előszeretettel alkalmazó csata, végkimenetele pedig generális tanulságokkal járhat a csendrendeletek és szórakozóhely-bezárások kapcsán ütköző önkormányzatok és civilek számára. A II. kerületi…..
un.no.1. 2011.08.24 08:40:38
@Gyáli úr: mond, te milyen területen alkotsz? festő vagy, médiaművész vagy egyszemélyes táncszínház? mert a felvetésed csak akkor lenne jogos. vagy szerinted ha pl. televíziókat (vagy kisállatokat) árulsz, akkor pont ugyanolyan elbírálás alá kéne esned, mint ha kreatív, alkotó tevékenységet végznél. persze, lehet mondani, hogy igen, csak akkor szép lassan már csak televíziók és kisállatok fognak minket körülvenni, és semmi más.
Belsőség Belezni csak Corsával 2011.07.27 17:24:00
Jó estét minden kedves olvasónak. Mai belterj-eposzunk hónapokkal ezelőtt kezdődött, amikor is Winkler felfedezte az Illatos Csirke nevű büfét. Lelkendezve érkezett meg a szerkesztőségbe és azóta napi szinten kapacitál mindenkit a remek vastagbeles-tésztára, kacsalábra,…..
Vastagbőr Hungarikum a Szigeten 2011.07.22 11:05:00
Kenyér és cirkusz mindig kell a népnek, most pár hétre előre el vagyunk látva. 64 Vármegye vs. "Zsiget" vs. Budapest vs. Rendőrség vs. TASZ - van ennél fincsibb koktél? A sztori dióhéjban: egy magánszemély januárban bejelentette a rendőrségen, hogy 500 fős…..
un.no.1. 2011.07.22 22:11:32
@fogsunder: amikor azt irod, hogy reggel 10-től este 10-ig "zene nem lesz" akkor legalább elárultad magad: valóban a fesztivál ellehetetlenítése a cél.
Gratulálok.
Amúgy elmondom nektek mi fog történni: a bejelentőt előbb utóbb meg fogja keresni valaki, nem hivatalosan, hanem "in priváti". meg fogja kapni zsebbe egy új Suzuki Swift árát, meg egy heti bérletet a fesztiválra. A hős forradalmár demokrata abban a pillanatban máris boldogan fog csápolni Prince-nek..

Amúgy annál szánalmasabb dolgot, mint Magyarország legsikeresebb jelenlegi exportcikkét fikázni nem tudok elképzelni. Sajnos el kell fogadni, Magyarország jelenleg a Sziget miatt a legismertebb külföldön (igen, Puskás mellett nem a hátrafelé lovaglást szokták említeni, hanem a Szigetet).
Ja, a nagymagyaroknak még az se jó, ha valami miatt pont elismerik Magyarországot..
Asszem nem az én készülékemben van a hiba.

(mellesleg a Sziget tényleg nem túl színvonalas, de ízlések és pofonok, pár fellépő miatt még így is érdemes kimenni), és az árát is megéri.
un.no.1. 2011.07.23 00:27:56
@mutant: megnyugtatlak, a rockmaraton is hagyomany
Forever Love Kocsival az út 2011.06.03 18:05:41
Nagyon egyszerű megtalálni a Galériát. A 7-es főúton, Agárd központjában, a lámpás kereszteződésnél Zichyújfalu felé kell menni. Menni kell 1000 métert. Aztán lesz egy nagy S kanyar az úton, és máris ott lesz jobbra a helyszín. ..
Korábban azt írtuk, 16.46-kor megy a vonat a Déliből. Nos ez NEM IGAZ! Mert a pontos időpont 16.41. Ez ugyan nem nagy különbség, de aki az utolsó öt percre tervezte, hogy odaér, annak ez kellemetlen lehet. Nagyon rossz érzés a peronról látni, ahogy kihajt a szerelvény...
Forever Love Vendéglista 2011.06.02 09:16:00
Ime a teljes vendéglista, böngésszétek nyugodtan, és szóljatok, ha lehagytam valakit! Ez azért lehet, mert esetleg elkeveredett a visszajelzés..  Altziebler Edina, Bacsa Ferenc Balogh Zsolt Báron Péter Barotányi ZoltánBazsalya Balázs L.J. Bianca Bodó Márton Bujdosó Bori…..
un.no.1. 2011.06.02 10:53:26
Forever Love Kisbusz menetrend 2011.06.02 09:30:00
17.20 Kis Szárcsa Panzió 17.30 Magtár 17.45 Átrium panzió 17.53 Vasút állomás, Agárd (csak hölgyek és gyerekek, poggyász) 18.00 Magtár 18.10 Klub hotel Agárd (szükség szerint 2 kanyar)  Az éjszakai menetrend a hajtás után 23.00 Magtár-Vasútállomás 24.00…..
Forever Love Menü 2011.06.02 09:23:00
Egyesek aggódva kérdezték, h lesz-e mit enni. Örömmel jelentjük, hogy Balaton Grilles barátaink két bárányt, meg egy malacot sütnek meg egészben. E mellé lesz saláta, sült krumpli, torta, süti. Aki szomjas, az választhat sör (Dreher), bor (Csóbor Pince, Agárd), Panyolai pálinka,…..
Kalóz Új utakon a zeneipar 2011.05.23 12:35:06
A szerzői jogi hercehurca a zeneiparban legalábbis eldőlni látszik: az ipar kezdi elfogadni a realitásokat, és nem próbál passzátot fújni az uralkodó széljárással szemben. Az internetellenes lobbi hazai leágazása pedig Fluor Tomitól olyan leckét kapott, amibe remélhetőleg nem…..