Regisztráció Blogot indítok
Adatok
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓

0 bejegyzést írt és 3771 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Átcseszte egy netes szélhámos, és nekem sírt, én meg mondtam neki, hogyha megadod egy idegennek a banki adataidat, abban te is felelős vagy, közreműködsz” – A pasinak van egy felnőtt fia, pedig még maga is gyerek: befolyásolható, a nőknek nem tud ellenállni, néha bunkó, néha…..
"Mióta az állam betolakodott a hulladékgazdálkodásba, egyre rosszabbul működik minden." - írta az Index május elején. Ennek csodás példáját zajlik épp Tatabányán, de nem olyan hívságokról van szó, mint a szelektálás kérdése vagy az iskolai papírgyűjtő akciók, hanem a legalapabb dologról: a…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2017.06.12 20:55:52
@i23kovacs:
"Nem vágom hogy mi köze a NAV-nak a szemétszállítás díjához? Gondolom ez se nem adó, sem nem közteher."
Ez egy kötelező közszolgáltatás, amit igénybe kell venned. A törvény értelmében a díja adók módjára végrehajtható.
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2021.08.12 12:09:37
@rzitu:
1995. évi XLII. törvény az egyes helyi közszolgáltatások kötelező igénybevételéről
mkogy.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99500042.TV
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.05.20 16:52:33
@SZIGMA: Hányszor magyarázzam még el, hogy a lőtéri kutyát nem érdekli az oldalletöltések száma? Ami számít, az az egyedi látogatók száma. Attól nem marad meg a kedvenc oldalad, hogy ráállítasz három PC-t onload=reload paranccsal!
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.05.20 19:14:18
@SZIGMA: Először is, bocs, ha kicsit gyökér lett a stílus így elsőre. :O Annak idején, mikor a nagy polémia és tisztogatás folyt, többször is elhangzott érvként, hogy de a csetelők mennyi oldalletöltést hoznak és orrba-szájba írogattam. Szupi, milyen korrektül válaszoltál.

Pedig ha a bitcoin-bányászok ráállnának, megmenthetnék a homárt :D
jah, nem.

Amúgy nem vagyok meglepve azon, hogy az apróbetűt is kikutató (lol) törzsközönség kiakadt a felszínes koronás magyarázaton, azon viszont igen, hogy ezen van, aki meglepődött és a másik 'csapatnak' esett...
Ha egy jól működő, stabil, megbízható laptopra vágysz, akkor elég csalódott leszel, amikor a laptopod nem működik jól, nem stabil és a legkevésbé sem megbízható. Olvasónk lassan két hónapja szenved az újra és újra megjelenő, váratlan kékhaláltól, a szerviz pedig elég döcögősen kezeli a…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.04.26 23:02:10
@kolomparlole1114: Én a bluechip-re küldtem fmh-t, az se kis cég. Ők perkáltak, nem kellett tovább basztatni őket. Nem is értem: megmondtam előre, hogy ez lesz, nem hittek nekem. ED-nél már perelni kellett sajnos.
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.04.26 23:31:57
@2-More: Ehhez képest ed-s perben olyan bírónőt kaptam, aki leszarta a kicsomagolós videót.
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.04.27 12:54:24
@2-More: ób+!
Na jóvan, ne kamuzzál, a bíró átlátott rajtatok, hogy orvul előre megedzett arccal öklönvágta a sértettet! :P
Amióta itthon ülünk, a futáros-csomagos sztorik kaptak egy egészen szokatlan mellékízt. A nem tartózkodott otthon és az átvevő hiánya kifejezésektől hisztérikus kacagva zokogásba kezdünk, főleg ha idősebb olvasónktól jött levélben olvassuk. Persze előfordulhat, hogy nem halljuk a kertben a csengőt,…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.04.23 22:06:06
@Quuuziii: aki védi a M.k.postát az egy rohadék elvakult postás zombi, vagy egy fizetett troll. [az űrlapon a nem kívánt rész törlendő]
Egy gyógyszertári vásárlás után vannak dolgok, amikre különösen nem számítunk. Például, hogy az ott vett terméknek nem mi vagyunk az első használói. Olvasónk egy vércukorszintmérő esetében találkozott a jelenséggel, ráadásul a patikába visszatérve még magyarázat és felháborodás is fogadta, a pénzét…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.04.21 19:26:47
@kéki béla: ú, ne is mondd! órákig mókoltam a gyártói menüben, míg a párom okostévéjén sikerült úgy elkonfigurálni a BT-t, meg a wifi-t, hogy ne működjön. Kikapcsolni valóban nem sikerült.

@ekat: Akkor mindketten magunkból indultunk ki. Én azért javítok ki valakit, mert zavar. (Vagy ezek szerint nem ismerem fel, hogy egy intellektusát kéretlenül dörgölő gennyláda vagyok. :) )
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.04.21 21:18:40
@ekat: Hát nem. De akkor finoman csúsztasd be a zavar ugyan, de nem szólok érte mappába Gedeont is! (Vagy szűrd ki a fenébe.) Én kedvelem ismeretlenül is.
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.04.22 00:06:44
@EgySimaEgyfordított 2: á, az a szar azóta is teszi a dolgát... :)
via GIPHY Azért a kijárási korlátozások és önkéntes karanténba vonulások idején azt mondani, hogy a csomag címzettje többször sem volt otthon, hát ehhez kell pofa. Az Express One futárja elvileg járt Dávidnál, de erről sem Dávid, sem a bejáratot figyelő kamera nem értesült. A csomag története elég…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.04.16 20:55:12
@Derontulon: de a posztolónak van saját utcája (ún. magánút), szóval rögzítheti, hogy nem ment oda senki ;)
Idén február elején elkezdődött a hagyományos velencei karnevál, majd a koronavírus járvány miatt hamarabb véget is ért. És valószínűleg az after party is elmaradt. Ahogy olvasónk befizetett útja is, aminek törléséről egy e-mailt is kapott, illetve az infót, hogy vagy novemberben pótolja, vagy nem…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.03.25 21:21:13
@Le Orme 2: nah, akkor én nem értem...
@Szubrina: szilva (lehet, a "cucc" után válaszoltak :) )
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.03.31 10:59:53
@Im just here for the comments: Nem világos, most ezt miért írtad. Én úgy olvastam, hogy megvédtelek, mert egyetértettem, de most elbizonytalanítottál. Van valami vitánk?
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.03.31 19:09:38
@Im just here for the comments: "magyar mondat, amit sem te, sem Szubrina nem tudtok értelmezni, és mikor az ember felhívja rá a figyelmet, még azt is félreértitek"

lássuk

PANASZOS
Az indulást megelőzően 4 nappal vis maiorra hivatkozva elállt a TravelOrigo.
Ekkor Olaszország még nem volt hivatalosan "utazásra nem javasoltnak" nyilvánítva.
A panaszos a novemberi pótlást nem, csak a pénzét kérte, mely állt
-az út díjából
-utasbiztosításból
Ez utóbbit hajlandók elvben visszaadni, gyakorlatban nem utalták.

GVTI
Ha az utazásszervező nem az utazó érdekkörében felmerült okból mondja fel a szerződést
- az utazó kaphat pótlást
- ha nem kéri, teljes visszatérítés kell kapjon.

A GVTI beszúrja a hosszú és felesleges marhaságot, ami nem releváns, hiszen nem lett utazásra nem javasolt ország a célország. Mellékszál, hogy a GVTI a vastagon szedett részen szembemegy a saját korábbi mondatával, miszerint 'jogos az igény, ha a pótlás nem elfogadható', holott először azt írják: 'jogos, ha nem kérik a pótlást'.

SZUBRINA
@Szubrina: idézi és kifogásolja, hogy a válaszban marhaság van (lásd fent)

IM JUST HERE FOR THE COMMENTS
"üdv a 10 millió funkcionális analfabéta országában."

Mivel gondolatolvasó nem vagyok, jogosan következtethettem-e arra, hogy egyetértesz Szubrinával és azzal, hogy a GVTI (a korábbi gyakorlatához híven) nem fogta fel az olvasottakat és hülyeséget reagált? Vagy szerinted ez nem logikus következtetés részemről?

LE ORME2
"Vagy funkcionális analfabéta vagy, vagy tahó, vagy mindkettő."
Ő sejtelmem sincs, mire gondolt, de azért most már kezd derengeni a válaszaid után.

ÉN
2020.03.25. 17:33:51-kor még úgy gondoltam, te is észrevetted a logikai bukfencet, le orme2 pedig szembemegy a nézeteiddel

Mondjuk korábban még senkinek nem volt pofája engem értelmezési problémákkal vádolni, de akkor ez azt is jelenti, hogy körülöttem még nálam is sokkal segghülyébb mindenki, hogy gyakran hozzám fordulnak ilyesmivel.
via GIPHY Olvasónk sok sok csata után nyert háborút az iStyle szervizeseivel. Hiába kötött monitort a Mac Mini-re, kép semmi, a megoldás újra és újra semmi, végül 3 szervizelés után kapott egy tanácsot, ami működni látszik. Mellé pedig ajándékként egy átbökött borítást. 2019 márciusában…..
Ha fizetünk egy külön szolgáltatásért, amit aztán a szolgáltató hibájából nem tudunk igénybe venni, akkor elég jogos követelésnek tűnik visszakérni a szolgáltatás árát. Na nem úgy a Wizzair-nél! Olvasónk is bebukta a 20 eurós külön helyét, amikor a Wizzair másnak is eladta azt. A légitársaság…..
A járvány egyik fogyasztóvédelmi slágere következik: a elmaradt eseményekre váltott jegyek árának sorsa. Amióta elhalasztották, vagy egyszerűen törölték a koncerteket, bulikat, színházi előadásokat, vagyis minden rendezvényt, azóta sorra jönnek a levelek ebben a témában is. A megoldások továbbra is…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.03.25 17:38:01
via GIPHY Olvasónk még azelőtt elindította a hitelkérelmét, hogy kiderült, december 31--ig nem kell fizetni a lakossági fogyasztási hitelek törlesztőrészleteit. Nem erre alapozott akkor, amikor a felvette a kapcsolatot a Cetelemmel és úgy tűnt, hogy nem is lesz gond a folyósítással. Jó adós, jó…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.03.25 17:15:42
@WatchFun: "Megkaptuk hitelkérelmét, amelyet a végleges bírálat során nem állt módunkban elfogadni. Köszönjük bizalmát!"
De gyűlölöm, mikor ezt használják. Ez nettó hazugság. A nem áll módomban annyit tesz, nem tudom. Ehelyett azt kellene írniuk, hogy nem áll szándékunkban. Vagy hitelkérelmét elutasítottuk. Faszt nem áll módjában.

Amúgy irigylem a türelmedet, ahogy simogatod az ideböffentő nyomingereket:

@johevi: , @a fekete krindusz: Leszel szíves utána nézni és többet nem leírni ezt a butaságot! Úgy van, ahogy WatchFun megválaszolta neked. Egy cég képviseletében eljárva nincs egyéni személyiségi jogra nyafogás.

@végrehajtó helyettes: "Én nem szoktam pletykálni, de a Misi..."
Olvasónk egy játék vásárlásánál találkozott azzal a jelenséggel, amikor a webshopban elírt ár (jelen esetben pénznem) súlyosan más, mint amennyinek szánták. A 35 EUR helyett 35 Ft-ért árult játék nem hangzik rosszul, láttunk már ilyet, ott volt tömeges H&M fiaskó is, ahol a pár száz forintos…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.03.22 21:00:56
@Fakanál69:
Nagyon kedves vagy, hogy ennyit írtál, de az állításodra reakcióként feltett kérdésemre nem válaszoltál.
-"van olyan is h rosszhiszemű magatartás "
-"Erről hol olvastál?"
-blablablabla

Viszont ismét leírtál valamit, amit nem találok:
"a jogszabályok megfogalmazása szerint" blabla
Melyik jogszabályban van az a megfogalmazás, amit odaírtál?
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.03.22 21:43:18
@Fakanál69: már hogyne engedne:
inyenckosar.hu/wp-content/uploads/2017/06/20170602_153131.jpg

Nem véletlenül kértem forrást, játszópajti!
Mert ahonnan idéztél, az nem jogszabály, hanem kutyaszar.
webshopmagazin.hu/hibas-arak-a-weboldalon-tudd-meg-mit-tehetsz/

Csupán egy jogszabályhelyet említ, amiben az általad és általuk idézett szöveg nincs benne:
2008. évi XLVII. törvény a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A0800047.TV

Most pedig, hogy elvégeztem helyetted a munkát, fogjad meg az arcodat és vonjad vissza, amit írtál!
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.03.22 21:56:28
@Fakanál69: Majd megtanulod azt is.
Nehogy azt higgyed, hogy te voltál a lényeg. Aki látni akarja, majd látja.
via GIPHY Olvasónk és a másfél éves Nikonja egy jótállási helyzetbe keveredett. A szerviz először nem talált hibát, majd a második körben közölte, hogy megvan, de nem garanciális. A Nikon a szervizre mutogat, majd elhallgat.  Elromlott a 18 hónapja vásárolt, középkategóriás Nikon D7100-as…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.03.18 11:49:18
@gereb jejeje: nekem 6000 van és én meg direkt kikapcsoltam rajta, nagyjából problémamentesen végzi a dolgát nélküle is.
(Van ez a rohadékság, hogy egy rakás helyen tilos fényképezni, így lett megoldva, hogy a memokártya írási ledjén kévül semmi nem villog. Tehát nem látszik, hogy bűnöző vagyok)
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.03.18 11:52:38
@Chariot33: Én rájukmennék egy nagyon határozott és jogszabályokkal teleszart felszólítással azzal, hogy cseréljék, vagy adják vissza a pénzt, mert ők maguk bizonyították, hogy náluk történt az áztatás. Ne hagyd annyiban, kérlek!
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.03.19 14:55:07
@Fotósképző: Köszönöm aggódó szavaidat, de
1. A világ százezernyi kápolnájának zömében szabadon fényképezgethetsz. A Sixtusban meg tilos.
2. Ezernyi múzeumban tök szabadon fotózhatsz. Néhol megpróbálnak fotójeggyel (is) lehúzni. Megint máshol meg megtiltják.
3. Manapság a katonai, egyéb érdekből titkos létesítményeknél, helyeken is kb. felesleges a tiltás, mert technikai eszközök tárháza áll rendelkezésre, hogy ne kelljen kémkedéshez direkbefényképezni bármit.
4. Emberek személyiségi jogára ott lehet ugye hivatkozni, ahol valakit pofánfotózol. Amint csoport van a képen, vagy épületet fényképezel, de "véletlenül" rajtamaradt a parasztja, kár is erről értekezni.

Szokták mondogatni, hogy azért, mert felrakod a netre és akkor a következő vevő már nem lesz vevő, mert látta a neten.
Komplett galériák vannak fent halálos méretekben, google mapsban körüljárható tárlatok, mégis elmennek a népek a múzeumba.
Szóval nagyon érdekelne, hogy az emberi korlátoltságon kívül milyen érv hozható fel amellett, hogy tiltott legyen a diszkrét fényképezés.

Kezdetnek mondok én egyet: koncert, rendezvény, egyéb élmény esetén (ha én lennék az előadó) tiltanék dokumentálást, mert a hangulatot rontja, élményből vesz el. Ezt elfogadhatónak tartanám.
De hogy a pékben indokolod, hogy tilos a seuzo-kincseket lefényképezni?
Mindenki nehéz helyzetbe került, ez nem kérdés, de az egész biztos, hogy a turizmusból élők most rendesen és joggal pánikolnak. Nem könnyű jól dönteni és jól kezelni az olyan helyzeteket sem, amivel H. és családja szembesült. A debreceni apartman tulajdonosa (így március 17-én, amikor a helyzet már…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.03.18 12:33:50
@aefzuj: te meg két lakattal, hevederrel zárod be az ajtódat, így nem rúgják rád, de mikor rosszul leszel a vegyszergőztől, nem lesz, aki megmentsen, mert ki vannak zárva ;)
A Homár elég sokszor felhúzta már magát az elmúlt 15 évben, hiszen volt mint. Inkorrekt kereskedők, csalók, ügyfelet hülyének néző szolgáltatók, büdös hús, kis faszenes, volt itt már minden. Olyan helyzet, mint a jelenlegi viszont még sosem. A járvány pedig úgy látszik, hogy a pénzéhes, nyerészkedő…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.03.16 21:12:35
@ebella2: de mintha úgy lenne, hogy aki a tüneteket produkálja az otthon marad, ugye? Akkor a ráknak tolulnak mindenhol ezek a farsangi népek?
András előrelátó, márkahű és van hite, így a Huawei telefonjához gyári Huawei búvártokot vásárolt, mielőtt búvárkodni indult. Első körben működött is minden, mint a karikacsapás, a telefon nem lett vizes, a halak le lettek fényképezve, mindenki boldog volt. Ám a következő nyaraláson beütött az,…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.03.11 20:13:55
@Opportunista mikroba: na, lehet oda is kéne valami frankó védőtok. ;)
  György 2019 novemberében vett Samsung tévéje nem éppen úgy muzsikál, ahogy arról az ígéretek szólnak. Nem elég, hogy a Bluetooth, illetve a WiFi vezérlés meghibásodott, a rossz élményhez nagyban hozzájárul az ügyfélszolgálattal és a szervizzel folytatott harc, ami nagyon kimerítőnek és…..
via GIPHY Nem lehet elégszer elismételni a kellékszavatossági jogokat, vagyis azt, hogy ha hibás a cucc, amit vettünk, milyen lehetőségeink vannak és mire nem kötelezhetnek. Ha a hibát a kereskedő is elismeri, első lépésben jön a javítás, vagy a csere. A csere itt teljesen ugyanolyan, de hibátlan…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.03.04 16:20:24
@Danielel: @Opion:
Az elmúlt 12 évben 9 beküldött anyagom jelent meg, kb. 4-5 nem.
A titok a következő:
a) igazi baromságokat kell küldeni; vagy
b) adjál neki valami hangzatos napi.hu-s címet és legyél nagyon vicces, vagy fura; vagy
c) legyél nagyon ostoba, akin majd jó sokat lehet röhögni a hozzászólásoknál
;)
Ahhoz, hogy később elkerüljünk egy csomó kellemetlenséget, egy csomag átvételénél érdemes megnézni a kiszállított terméket, hogy egyben és épségben megérkezett, vagy sem. Ám vannak helyzetek, amikor ez macerás, időigényes és nincs is rá lehetőségünk. Ilyen helyzetbe került Richárd is, aki egy…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.02.24 20:06:30
@Szubrina: az ilyen hozzászólásaid is kiválóan mutatják, hogy mennyire egyszerű ember vagy
"Legyen valami elrettentő ereje már a börtönöknek is, mert az, h ott bent szépen iskolákat lehet elvégezni (A Viszkis) az nem normális."
A börtön elsődleges célja nem az, hogy a társadalomtól elzárja a bűnt elkövetőt. A börtön célja a nevelés, ebbe pedig vaskosan benne van az oktatás is (ami rád is rádférne).
Mert szerinted mi lesz a bűnözőből, ha egy dologhoz ért, letölti a kiróttat és kijön vissza a többi közé? Nem helyesebb inkább szakmát adni a kezébe, hogy abból tengesse a bérrabszolgák mindennapjait? Pláne, hogy amúgy a társadalom egyszer már elbukott az "értékes" emberré nevelésében.
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.02.24 20:28:16
@Szubrina: súlyosan sötét vagy
De azért megpróbálom lefordítani neked a szent grál ORFK n-y-i-l-a-t-k-o-z-a-t-odat, hogy te is megértsd.
"Az ORFK válaszából kiderül, hivatalból eljárást indul, ha rendőrség a látókörébe került videón súlyos szabályszegés vagy bűncselekmény gyanúját felvető esemény látható. A kisebb súlyú ügyekben viszont nem minden esetben indul automatikusan eljárás, mert ehhez legalább négy feltételnek teljesülnie kell:

látható legyen a konkrét szabálysértés;
kiderüljön, hogy egyáltalán Magyarországon történt-e az eset, mert a magyar hatóságok csak a határokon belül járhatnak el;
azonosítható legyen a pontos helyszín;
a felvétel készítésének idejét is ismerni kell, mert ilyen esetekben is létezik elévülés. A videón látható időkód nem elég, mert az manipulálható."

kisebb súlyú ügyekben viszont nem minden esetben indul automatikusan eljárás, annyit jelent, hogy nem indul. Egyáltalán. Ha valaki feljelentést tesz, akkor kisebb súlyú ügyekben bevetik gyorsan a fenti kritériumrendszert, hogy ne kelljen foglalkozni vele és csak akkor folytatják, ha a feljelentő panaszt tesz az ügyészségen.

De álljunk is meg rögtön, mert feleslegesen koptatom a bill. Ugyanis alapvető hiba van a kiindulási ponttal. Ott ugyanis random beküldött, megtekintett videókra reflektálnak, míg te általánosságban jelentetted ki, hogy nem fogadják el. Innentől pedig finghámozás, mert kb. öten írták meg, hogy tévedsz, de idehoztad magabiztosan ezt a semmit, amit azért válaszoltak, mert az azonosíthatatlan helyen, időben történt eseményekkel nyilván nem fognak foglalkozni. (Azt persze nem tették hozzá, hogy ha a felvétel tartalmát tanúvallomás alátámasztja, akkor már az sem számít, hogy nem látható, hogy hol történt.)
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.02.24 20:47:38
@Szubrina: Ok, belátom, hogy sötét vagyok. Tudod miért? Mert itt gürcölök, hajtok, hogy holmi idegenek fejlődjenek valamit, oszt mégis gonosz és rosszindulatú vagyok. Miközben te tettél érdekes megjegyzéseket az elítéltek körülményiről, meg hogy milyennek kéne lenniük.
De hogy feldobjam az unalmas perceket, zárszónak tessék:

Börtönbe a szörnyűséges vuclikkal és muclikkal!!!
Az otthon gyűlő fémpénzek a futárok borravalóját biztosítják, de ezen kívül nincs sok hasznuk. Épp így gondolta levélírónk is, aki egy kis tartozás miatt úgy döntött, itt az ideje egyenesen a bankba bevinni őket, ezzel elintézni a befizetést és megszabadulni a fölösleges aprótól is. Jó előre…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.02.19 22:34:58
@élhetetlen: "Én valószínű, hogy nem itt élek, vagy nem is élek, mert még nem láttam, hogy egy OTP automata kiírta volna, hogy mennyi pénz, milyen címletekben van benne"
Tessék, itt látható a releváns menü:
imgur.com/a/9V4g5N0
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.02.19 22:57:59
@Balfredo Alfredo: ezt gyönyörűen összefoglaltad.

@K&H
"több olyan megoldás"
"ezekkel a megoldásokkal"
"számos felajánlott lehetőség"
"egyik megoldást sem"
Hazudni tudni kell. Ezt itt még érdemes volna gyakorolni.
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.02.23 20:34:33
@élhetetlen:
"ha jól látom, a bal oldalon vannak a választható címletek. Az a 25 ezer vs, más összeg, hogy kerül oda? Ilyen béna képernyőt nem csináltat egy profi. Az OTP automata 20 ezrest már nem is ad? Hol lőtted ezt? Most szórakozol? Hát érezd jólmagad!"

Nem, nem jól látod. Bal és jobb oldalon vannak a választható _összegek_. Címletek pedig középen. Azt viszont jól látod, hogy nem ad 20ezrest. De AZ A GÉP nem adott. Másik meg simán ad, mert abba meg tesznek. Vagy nem fogy ki előtted. Sok-sok éve megy ilyen béna képernyővel. Mondjuk korábban kék volt a háttér tán sárga betűkkel. Nem tudom hol lőttem. Valahol útba esett egy és eszembe jutottál. Nem szórakozom. Köszönöm.
via GIPHY Nagy nap ez a Homárnak: megérkezett az első állatvédelemmel kapcsolatos levél! Sőt, nem csak hogy állat, de vízi! Barnabás a VitalPet állatkereskedésben bukkant a 2, azaz kettő literes akváriumra, de az máshol is kapható, úgyhogy ez itt most egy kiáltás az összes kereskedőnek.  Olvasónk…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.02.20 16:19:59
@body_andras: na, ezt kellett vón a bótnak válaszóni
uborkát, meg csigát, meg medúzát tessék beletóni :D
Láttam magam előtt, ahogy a poszter hajigálja ezeket beléje...
via GIPHY Zsófi tollkabátja úgy eresztette magából a pihéket, mintha a kabát alatt folyamatos párnacsata zajlott volna. Akinek már volt ilyen, az tudja, hogy egy-egy toll néha normális, de itt nem csak ennyiről volt szó, úgyhogy Zsófi tudatos vásárlóként visszavitte a kabátot és kérte a minőség…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.02.13 18:18:11
@KaTe: ezek csak az érzései, nem tényállítás... :)
Gábor állítja, hogy semmi különös, törvénybe ütköző tevékenysége nem volt a Youtube-on, nem is törték fel a fiókját, mi pedig természetesen ezt el is hisszük neki. A Youtube viszont képtelen erre. Ugyan azt sem tudják, vagy akarják bebizonyítani, hogy indokolt a felfüggesztés, mégsem állítják vissza…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.02.03 16:17:41
@havrilla: Kérni szeretnék tőled. Azt szeretném kérni, hogy ne írjál hozzászólást, csak akkor, ha valami pozitív jutott eszedbe a posztról, vagy egy másik hozzászólóról.
Úgy látom, nagyon sok negatív hozzászólásod van, ránézésre elég rothadt egy lelked lehet.
Elsőre fikázol, aztán ha hozzádszólnak, sértegetsz, személyeskedsz, gyalázkodsz.
Szerintem beteg vagy és tényleg szépen kérlek, ne mérgezz másokat is!
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.02.03 16:48:35
@Semmitnemérszakitiltással: Biztos észrevetted, hogy kértem tőle valamit. Ha egy társaságban zavar valakinek a viselkedése, először megkérem, hogy próbáljon meg normálisabb lenni. Nem tiltom meg, hogy paraszt legyen, hiszen ez egy szabad ország. Amúgy tévedsz, ha azt gondolod, azt írhat, amit csak akar. Nagyon egyszerűen rosszul járhat, ha olyannal találkozik össze, aki rászánja az időt.
Persze, ha moderátor volnék, már nem lenne itt.

@Opportunista mikroba: Sokszor csábított már, hogy én is szűröm, de nem vagyok híve. Azt gondolom, így, vagy úgy, de el lehet érni, hogy elmúljon ez a probléma...
Remek hírünk van: idén újabb szakértő erővel gazdagodott a Homár! Új partnerünknek, a Pénzügyi Navigátornak köszönhetően mostantól a bank- vagy biztosító ügyben hozzánk forduló kedves és naiv ügyfelek pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsot is kapnak. A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat díjmentes…..
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ 2020.01.29 20:54:10
@végrehajtó helyettes:
"Ez egy általános banki gyakorlat is lehet, de előfordulhat, hogy más banknál nem ez az eljárás."
Ezen én is besírtam. Idejön és első szakértése egy ilyen GVTI színvonalú semmi.

"Amennyiben Ön jogosult a vállalkozás nevében eljárni és ellenjegyezni, valamint rendelkezésre állt az azonosításhoz szükséges összes dokumentum, akkor az Ön részéről nem lehetett akadálya a további ügyintézésnek."
Köszönjük. A beküldő részéről akkor sem lett volna akadálya az ügyintézésnek, ha a spar-ba megy be minden papír nélkül. De ez nem is volt kérdés.

"inkább egy belső biztonsági korlátozás a vállalkozói számlát vezető ügyfelek részére, mint egy szabálysértő gyakorlat"
<-->
"érdemes érdeklődnie a jelenlegi számlavezető bankfiókjánál is az egyéb megoldások érdekében"
Ha biztonsági korlátozás, biztos megkerülik neki. Vagy az egyéb megoldás a csúszópénz és nem merték leírni?

"Mielőtt másik bankhoz vagy bankfiókhoz rohanna az ember, először mindenképpen érdemes érdeklődnie"
<-->
"Érdemes lehet elgondolkodni a szolgáltató váltáson."

Kedves PNTI!
Jobb lett volna várni egy fogyasztós posztra, ha csak az megy...