Regisztráció Blogot indítok
Adatok
designmánia

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai bejegyzés az ünnepi dekorációról fog szólni. Így, hogy már csak kicsit több, mint 1 hét van Karácsonyig, itt az ideje, hogy feldíszítsük a lakást.  Az ünnepi dekoráció elmaradhatatlan eleme az asztaldísz. De nem feltétlenül kell leragadnunk a hagyományos adventi…..
Már csak 31 nap van hátra karácsonyig, így annak is ideje elkezdeni karácsonyi ajándék ötleteken gondolkodni, aki ezt eddig még nem tette meg. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, én nem szeretek az utolsó pillanatban céltalanul bolyongani valamelyik karácsonyi vásárban. Ezalól kivétel a…..
A hétvégén meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún, amivel hivatalosan is kezdetét veszi az ünnepi készülődés, és lassan mindenkit körülleng a karácsonyi hangulat. Ideje tehát elkezdeni az ünnepi készülődést, hisz vannak olyan meglepetések, amiknek az…..
Ezennel folytatjuk a múlt heti bejegyzésünket még több program ötlettel. Legutóbb teázós, kávézós tippeket adtunk, most pedig ehhez kapcsolódóan kezdjük egy olyan dologgal, ami remek kikapcsolódás egy bögre forró ital társaságában: a könyv. Jobbnál jobb könyveket kínálnak…..
Csípős, hideg reggelek és esték, a nap már csak ki-kikacsintgat a felhők mögül – téliesre fordult az idő. De attól, hogy kicsit szomorkás az időjárás, nekünk nem kell annak lennünk és begubózni a lakásba.  Számtalan lehetőség van ilyenkor is a kikapcsolódásra, most…..
 Pár hét, és itt a Karácsony! Bár a legtöbben idén is a szokásos LCD, mobiltelefon és egyéb kütyük közül fognak válogatni, itt a lehetőség, hogy egy kicsit feldobjuk Szeretteink mindennapjait egy-egy igényes lakáskiegészítővel. Bár nem mindenki engedhet meg magának…..
Akár így is jellemezhetnénk a spanyol Balvi, Dot névre hallgató óráját. Fantasztikus, egyszerű és zseniális ötlet. A különböző méretű pontok hivatottak a számokat helyettesíteni. Öntapadós hátoldaluknak köszönhetően pedig kizárólag a képzelet szab határt annak, hogy…..
A designmániások nem mehetnek el szó nélkül Eva Solo termékei mellett. Hihetetlen, hogy a dán tervezőpáros (Paul és Peter) illetve a Tools fejéből milyen fantasztikus és még fantasztikusabb termékek pattannak ki. És szerencsére aggodalomra semmi ok, mert évről…..
Designmánia Fényképes falióra 2010.05.25 17:28:00
Az előző postban a design faliórákról írtam, most egy kicsit konkrétabban pár fényképes órát néztem meg közelebbről. Kezdjük talán azzal, ami nekem a legjobban tetszett - a Reida fényképes falióra, amibe 12 darab képet lehet elhelyezni. Különösen tetszik benne, hogy…..
Designmánia Design faliórák 2010.05.21 19:05:00
Először is miért design falióra? Fogadok, hogy a te lakásodban is van falióra, vagy az előszobában, vagy a konyhában, netán a nappaliban. De az is lehet, hogy több faliórád is van, mint ahogy nekem is:) Neked mit jelent? Csak funkcionális és az időt nézed meg rajta? Vagy a…..