Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arvuckel

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kaptam a hírt, hogy a címben szereplő Ikon GM nevű brókercéget az NFA kötelezte az ügyfeleinek kártalanítását. Ellenkező esetben kemény 320.000$-os bírságot szab ki rá.A büntetés oka, hogy a bróker tisztességtelen haszonra tett szert azzal, hogy a slippage értékével…..
 Ez nem lesz rövid, de ígérem, megéri elolvasni! Arról lesz szó, hogyan keletkezett az Állami Fejlesztési Bankról szóló 2008. évi LXXIV. törvény, amelybe becsempészték a tőkepiaci tv. módosítását, és amelynek az alkotmányellenessége megállapítására irányuló…..
arvuckel 2010.05.21 18:53:48
Nekem van egy összeesküvés elméletem, aminek vagy van alapja, vagy nincs. De nézzük kinek mi volt az érdeke. 2008 szeptemberétől az alapkezelők érzékelik a pénz kivonást a biztosnak gondolt nyílt végű ingatlanbefektetési és egyéb alapjaikból. Persze az alapkezelők anyabankjaik generálták a problémát az extra magas kamatjaikkal, melyet a 3hónapos betétekre hirdettek meg. Mit lehetne tenni ezen folyamat megállításának érdekében. Meg kell kérni a "felügyelő" pszáfot, hogy segítsen felfüggeszteni az alapok visszaváltását. Hisz őket az alapkezelők és a bankok fizetik közvetlenül. A pszáf nem költségvetési szerv, ha jól tudom. Ez tűnik kevésbé költségesnek számukra. Valamiért az anyabankok nem adnak pénzt a visszaváltások finanszírozására, vagy nincs is nekik erre a célra. Oké, a felfüggesztés rendben, de ez csak 10napig fog tartani, mit lehetne még tenni? Módosítani kell az értékpapír törvényt, ami előírja a t+90 nap visszaváltást, persze saláta törvénybe csomagolva. Azután lehet kaszálni, leértékelni az alapokat 10-20-50%-al, és lenyeletni a békát a befektetőkkel. Közben harsogni, hogy mindez az amerikai pénzpiaci válság miatt gyűrűzött be ide.Ilyet már láttunk az átkosban is. Mi kell ehhez, kb a befektetőktől lenyúlható pénz néhány százaléka, amellyel meg lehet zsírozni a gépezetet, hogy minden gördülékenyen menjen. Én 3x100 vagy 4x100 millára tippelnék, amelyet a 3 vagy 4 igen fontos szereplőnek osztottak szét. Hogy kik ezek, azt mindenki találja ki. Itt a mese vége. Aki nem hülye látja az összefüggéseket.
Azt is tudja mindenki, hogy ebben az országban senki nem tesz arrébb egy szalmaszálat sem a választói érdekében, de ellene igen, ha jól megfizetik.