Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soundlover

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nagyon régen túl vagyunk azon, hogy a baglyok nem azok, aminek látszanak. Már a bukszák sem azok, de nem a szó 'luvnya', esetleg 'bőr' értelmében. Most éppen egy vadonat friss gerillakampányról kaptunk fényképes hírt, aminek az a poénja, hogy pénztárcákat hagynak szerteszét,…..
soundlover 2008.01.16 22:58:38
mindent elovasva, akkor kiengedném a gőzt :)
Numero ájns
ma télleg rém jó volt a homár, jókat derültem... így tovább srácok a zindex régi román webzine-nél!

Numero cváj
EasyFriend: szerintem rosszul vontad le a tanulságot :) nem tudom miért kell egyből bedurcizni, hogy egy jópofa és (itthon még) kellően újszerű cumóról kiderül, hogy reklám. A tanulság az, hogy ha találsz egy pénztárcát tessék visszaadni a tulajdonosának, ha pedig annyira ostoba vagy és nem jössz rá (pl Mikk Jagger nem magyar, bár a neve nagyon magyaros), akkor úgy kell neked, valszeg nagyobb dellákkal vertek már sokan mások. :) És ha nem adod, akkor egy mocskos román tolvaj vagy.

Numero cváj und hálf
Gyerekek, mindez csak (úgymongyák ezt szakmaian) marketingkommunikáció. Súlytalan az egész műfaj, ma látod, holnapra elfelejted. Nekem bejött a pénztárcás ötlet, jót derültem rajta, big up ennek a revisionnek, úgy tűnik nagyon beindultak >> van velük egy mocsok tanulságos interjú a mostani Reakció nevű lapban, érdekes műhelytitkokkal, érdemes csekkolni, én még a printben olvastam >>
www.reakcio.hu/content/kozelet_20080110_cigi__kave_es_egy_jo_otlet velük
.
viva szóbeszéd és Macbook Air! ;)

Numero dráj (nagyon korábbi posztra, de nem utolsó sorban)
Orient Attila: kicsit felment bennem a pumpa az arcátlan hazugságodtól!!! Gondolom beijedtél, hogy téged is szopófára állít a coolspace mintájára a Subba/Homár, mert teleszpemelted az ostoba szolgáltatásoddal a blogokat. Ígyhát meggyúl a fény kicsiny fejedben és nyomsz egy spam-et újra, hogy egy nagyon hasonló nick-kel nem ám te rakod be mindenhova az oldalad linkjét. Szánalmas, szerintem dugjál lovakkal! Érdemes lenne edukálódnod, a fenti interjún ki van fejtve, hogy mi a spam és a gerillamarketing közötti "árnyalati" különbség. Tanulj majd tépd le a vesztend ajtaját mikk jaggerrel! ;)

uff
A Homár foszladozó emlékei szerint még nem találkozott pozitív márkaszervizes történettel, és természetesen most sem. Bali a sasadi Renault Baumgartnert illetve a Könyves Kálmán körúti Renault szervizben próbálkozott fékszereléssel illetve kulcsmásolással. Többet nem fog: Kb.…..
Subba Martin, ez a női 2007.07.12 13:50:00
Mindenkit érdekel, hogy mit csinál kedvenc külföldi előadója a fellépések előtt. Hogyan ismerkedik a kultúránkkal, egyáltalán ismerkedik-e vele, vagy csak ül a hotelben, és nézi a pókokat a sarokban. Mindegy, akárkivel csinál akármit, bennünket érdekel. Persze benneteket is.…..
soundlover 2007.07.12 14:48:01