Regisztráció Blogot indítok
Adatok
normaluser

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Roy Hodgson, az angol válogatott szövetségi kapitánya szerint nem sok értelme van eljátszani ugyanazt, mint 2010-ben és a keretben hagyni egy félig egészséges Gareth Barry-t, arra spendírozva, hogy hátha felépül mondjuk a harmadik meccsre. Ha a mai orvosi vizsgálat eredménye nem…..
Csattanós választ adott Andy Carroll a Liverpool csatára a képességeit és formáját, no meg az EB-keretben elfoglalt helyét megkérdőjelező újságíróknak és drukkereknek, és negyedik válogatott meccsén kiváló teljesítményt nyújtva jelezte, helye van az EB-n. A norvégok elleni…..
normaluser 2012.05.27 19:02:18
@Kemencés Szittya Buci: @zero:
Ennyire vágjátok, akkor miért nem hoztok össze egy kibaszott tenyérjós irodát?
Engerland Itt az EB-keret! 2012.05.16 14:45:00
Kihirdette Roy Hodgson az EB-keretet. Nem lenne fair földbe döngölni az új kapitányt, úgy, hogy még egy meccset sem játszott a csapat (plána azok után, hogy csak pár hete nevezték ki), de összességében sajnos több a negatívum, mint a pozitívum. Gyorselemzés a tovább után. …..
Nem siette el az FA a döntést: Capello lemondása után három hónapot kellett várni rá, hogy kiderüljön, ki fogja az angol válogatottat irányítani az EB-n. A média jelöltje, Harry Redknapp cáfolta, hogy ő lenne a legnagyobb esélyes a posztra, pedig nyilván fejben már meg is…..
normaluser 2012.05.03 18:21:06
Arry, azaz Arya éppen pisil egy patakparton, guggolva, mint minden rendes lány, de nem sok fiú. Kész lebukás, ha valaki rátalál. Arya visszaigyekszik a többiekhez, amikor a ketreces szekérből rászólnak, hogy adjon már vizet és/vagy sört. Az egyik Falra szánt elítélt szépen kéri,…..
normaluser 2012.04.10 23:44:01
@Stark Pista:
Miért annyira komoly hangvételű? Temetés? Na ne, egy szórakoztató sorozat, ármányokkal, sárkányokkal, cselszövéssel, látvánnyal, meg ami kell. Elég hatásvadász, ha engem kérdezel. Ne érts félre, zabálom a sorozatot. Ez kell a fogyasztónak, vér, harc, csöcsök meg királygyilkosság de azért ne kiáltsuk már ki szentségtörőnek azt, aki poéntosan összefoglal egy részt. Kicsit mehetne lazábban, nem a biblia ez, vagy alkotmány, mire áll fel manapság?
Íme a Bulgária (szeptember 3) és Svájc (szeptember 7) ellen készülő keret. Capello a jelek szerint kiselefánt üzemmódba kapcsolt: nehezen tanul, könnyen felejt. A sérült Ferdinand és Terry helyett muszáj volt valakit behívnia, ez lett Upson és egy újonc, Gary Cahill a Boltonból.…..
A költői kérdést a tegnapi Community Shield mérkőzés, illetve az utána történtek vetik fel. Nem Capello az első szövetségi kapitány, akinek - vélhetően - hazudik egy játékos (és a klubja) az egészségi állapotát illetően, hogy ne kelljen egy teljesen felesleges barátságos…..
normaluser 2010.08.10 14:21:22
@Leon Trout: Nem értek egyet a megsértődés teóriával én sem, nem is értem. Mindenki tudta, h Brown nem fér be a keretbe a VB előtt, nem is nagyon tiltakoztunk vele. Nem játszott eleget. Most nincs kedvem visszaolvasni, de ha jól emlékszem senki sem javasolta őt a VB start előtt. A csapat egy része alapból meccshiánnyal küzdött, mert sérülésből tért vissza, mint Lennon vagy Barry, kellett volna több? :s
Brown tudja azt, hogy beugró lenne. Azt mondta azért mond le a válogatottságról, mert szeretne a klubjára koncentrálni. Szerintem ez érthető indok. Ráadásul tuti imponált vele SAF -nak.
Nincs különösebb meglepetés a Magyarország elleni barátságos meccsre kijelölt keretben. Már korábban is lehetett sejteni, hogy néhány tinédzser meghívót kap: az Emirates-kupán nyújott teljesítményüknek (is) köszönhetően Jack Wilshere és Kieran Gibbs először lehet ott a…..
normaluser 2010.08.09 10:26:28
@Leon Trout:
i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/08/08/article-1301389-0ABAA95D000005DC-967_468x286.jpg
Ez a kép a kemény, ahogy Capello mutogatja a telefont Carricknek, aki élete legrosszabb szezonját tudja maga mögött, közben Owenre rá se néz, észre sem veszi...
Példamutató gyorsasággal reagáltak az FA illetékesei az angol válogatott vébé-kudarcára egy új PL-szabályozással. Ez így, ebben a formában csak azért nem igaz, mert a rendelkezést már tavaly szeptemberben meghozták az illetékesek, a klubok többségének egyetértése mellett. A…..
normaluser 2010.08.01 20:18:29
Kicsit off leszek
@[bs]: A számokat egy kis hibával jól eltaláltad pajti. Kisegítelek a United 333 millió szurkolójából 332 és fél millió pontosan tudja, hogy Giggs és Scholes még mindig top játékos. Igazából nem is értem, h honnan húztad elő ezt a feltevést. Scholes még mindig a PL egyik legjobb középpályása, játékintelligenciája pedig a világ legjobbjaival vetekedik. Ezt, h észrevedd nem kell atomfizikusnak lenned, csak esetleg NÉZNI a United meccseket, utóbbi feltevést is osztanád, ha nem kötögettél volna az elmúlt 15 évben a PL mérkőzések alatt!
Az előző idényben 6 pontot 100% ,hogy vesztünk, ha nincs Scholes, mivel csak Ő volt képes betalálni ezeken a meccseken. Komoly probléma, hogy a Unitedben NINCS olyan irányító középpályás, akivel eredményesen lehetne pótolni Scholes-t és nagyon valószínű, hogy a következő lesz az utolsó idénye, ez SAF-nak is komoly probléma. Jövő nyáron ilyenkor tutira kell újítanunk egy kapust és egy JÓ, nem védekező középpályást és sajnos minden SAF nyilatkozattal ellentétben nincs annyi pénz rá, amennyit ő mondana. <- Ehhez sem kellett közgazdász dipi.
Mellesleg két éve hogy nyertünk volna BL-t, ha az elődöntőben Scholesy nem bombázza be a lasztit?! Nekem nagyon úgy tűnt, h a new wave ManUnitedesek kedvenc kis élete formájában játszó CRonaldója még kézzel sem bírta volna becipelni a kapuba ..
... na meg az a nagyon szar Giggs matuzsálem ... úristen! Tavasszal a Spurs ellen nem volt olyan érzésed, hogy 20 tiziből 20-at bevarrna? Mert nekem nagyon úgy tűnt, hogy akár kis Modric -ok potyoghatnának az égből és akár Crouch is beállhat segíteni a kapuba, de Giggsy akkor is bezúzza!
Nem vagyok a híve, h utube videókkal igazoljuk a játékosokat, most kivételt teszek :s
nézd meg ezt, 35+ éves Giggsy-ről :
www.youtube.com/watch?v=VY0szK7aZUc

Ha United szurkoló vagy, akkor add vissza a vörös-fehér/zöld-sárga sáladat! Ha nem, akkor gratulálok, mert tudod h felkúrni őket.
normaluser 2010.08.02 12:43:56
@[bs]: Cleverley szerintem már nem fér be, egy szép góltól még nem lesz belőled Cantona. Viszont Chicharito már bizonyított a vb-én és kb. 1,5 éve jó formában van, a két lejátszott felkészülési meccsen is betalált. Kikoban is nagyobb a rutin, ő már tavaly a Villa ellen bizonyított. Még Mame és Danny mennek kölcsönbe szerintem.
Engerland Cantona is beleszól 2010.07.16 18:30:00
Eric Cantona szerint az angol válogatott érdekében a Premier League-ben korlátozni kellene az idegenlégiósok számát. A United legendája még a világbajnokság előtt kijelentette: "Félig marseille-inek, félig angolnak érzem magam." Az elmaradt angol siker után most a VB…..
normaluser 2010.07.17 12:54:05
@GapingSoul: Mind1 az kit emel ki a 4 nagy közül, igaza van. United szurkolóként én még a Manchesterrel sem vagyok megelégedve. Pl. Fostert, nem csak most, már évekkel ezelőtt el kellett volna passzolni a PL-ben, kb 2 éve folyamatosan lenne klubja a tabella középső-alsó mezőnyében.. és nem ő az egyetlen hajjaj. 20 éve még jól működtek az akadémiák, manapság pár klubnál már majdnem csak jelképes a cucc...
Az ágyúsoknál Wenger érkezése után pár évvel nyugodtan be lehetett volna záratni az academy -t ... minek álltatni szegény észak-londoni fiúkat?
Kérem vissza az én Hollandiámat! Ez a holland csapat, amelyik a 2010-es világbajnokság döntőjében szerepelt, mindent játszott, csak focit nem! Holland focit pedig végképp nem játszott! A tanítvány legyőzte mesterét. A tanítvány megmutatta mesterének, hogy miképpen is kellene…..
Vége. Iniesta a 116. percben eldöntötte a mérkőzést, világbajnok lett Spanyolország, valljuk be, megérdemelten. Mindenekelőtt gratulálunk a hispánoknak, ahogy a sportszerűség ezt megkívánja. Apropó, sportszerűség. Az Oranje meggyőződésem szerint annak köszönheti ezt a…..
normaluser 2010.07.12 14:10:44
@Lacquo:
Azért az túlzás, hogy kislányos foci. A tegnapi meccsre nem lehet ráhúzni a pofátlan színészkedést, sok meccsre rálehet, de a tegnap tényleg csonttörésre ment a holland részről.

Ha fáj, ha nem a spanyolok is európaiak és a tiszteletünket ugyanannyira megérdemlik, mint Hollandia. Sokan már úgy ülnek le spanyol focit nézni, mintha nem is a kontinensünkhöz tartoznának, pedig ha dél-amerikaiak lennének, lehet akkor most arabul beszélnénk. Erről ennyit.

(Hozzáteszem az angol bajnokság elkötelezett híve vagyok, spanyol meccset 2-3 hetente nézek max. egyszer)

Borzasztó az, amit európai csapatok lezavartak! Az angolok szívtelen, lélektelen játéka esett legszarabbul...
A legjobb focit egyértelműen a németek, uruk és a spanyolok tolták! A spanyoloknál a német - spanyol volt a vízválasztó.
Kicsit régi idők fociját tolnak, Mourinho és a taktikázás korszakában.
Szeretem a támadó focit, a spanyolok pedig jól védekeztek és támadtak is. Egy nagy problémájuk volt, hogy a csatársoruk Torres gyenge játékával (aminek szerintem köze van a liverpool szar szezonjához) eléggé tré lett, Villára maradt minden. Tőle meg meccsenként két gólt nem lehetett elvárni.

A régi Ajax nagyon jó volt, de ez már egy teljesen más holland csapat. Nagyot változott 15-20 év alatt a foci. A taktikázás a győzelemért megöli a játékot, itt tartunk sajnos.
Online közvetítésünk ma a festői szépségű Lővérek lábánál rendezett VOLT-fesztiváról jelentkezik. Várjuk észrevételeiteket és hozzászólásaitokat mai ütközetünk alkalmával is. Ne feledjétek mindenütt jó de legjobb Sopron! Német-argentin live!..
normaluser 2010.07.03 18:04:45
Engerland This is still Engerland 2010.06.29 07:36:00
A vébé számunkra véget ért, a blog viszont, az előzetes tervekkel szemben, nem fog két évre tetszhalott állapotba kerülni. Pofára estünk, valóban, de a szurkoló (közhely következik) akkor is szurkoló marad, ha éppen szar neki szurkolónak lennie. Ősszel kezdődnek a 2012-es EB…..
normaluser 2010.06.30 17:17:37
Engerland Angol lapreakciók 2010.06.28 11:24:00
Várható volt, hogy a legenyhébb jelző a szánalmas lesz a válogatott teljesítményére, és az is, hogy a bulvárlapok kis picike darabokra szedik szét Capellót és játékosait. A BBC nagyon higgadtan elemez, kiemelve azt, hogy a csapat hiányosságairól eddig is tudott mindenki (nincs…..
Engerland Anglia - Németország 2010.06.27 15:10:00
Liveblogging kezdődik 15:45-kor!  <a href="http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=db91667d49" >Anglia - Németország</a>..
normaluser 2010.06.27 17:51:54
Ez a véleményem a meccs után:
www.youtube.com/watch?v=fjFzUVCQ1vM

További jó szurkolást mindenkinek!
HAJRÁ GHÁNA :P
normaluser 2010.06.27 17:58:00
@originalBalintos: Július 02.
:D
normaluser 2010.06.27 18:10:15
@qwertész: Angoloknak szurkoltam...! Gyerünk fiúk basztassatok, deszar nekem satöbbi. Jöhet, leszarom ;)
Az oberhauseni Sea Life-ban él egy Pál nevű német polip, aki nagy pontossággal meg tudja jósolni a németek mérkőzéseinek kiemnetelét. Így történt a szerbek elleni mérkőzésnél és a Ghána elleni mérkőzésnél is.   A trükk egyszerű: két dobozt engednek le a Pál…..
normaluser 2010.06.27 17:48:22
Engerland Szlovénia - Anglia LIVE 2010.06.23 15:00:00
A Cover It Live! segítségével beszállunk a liveblogging cirkuszba. <a href="http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=e2bf6f5962" >Szlovénia - Anglia LIVE</a>..
normaluser 2010.06.26 00:20:08
@The Paramour: Nem lesz tizi, remélem.
normaluser 2010.06.26 16:05:01
@értelmetlen_nevű: Algériai ellen szarul játszott a csapat, de spec. amcsiknak nem sok közük volt a döntetlenhez. Ezt maga egy USA drukker jelentette ki a liveblogon. Lehet fogni az angolokra a korai találkozót, de a két csapat közt volt párhuzam a második körben, szerbia ellen kihagyott helyzetek, kihagyott tizi stb. Szerbiát ugyanúgy mindenki más verte a csoportban, mint Algériát. Különbség: Algériának nagy nehezen begyötörtek két gólt, egyiket mákkal, másikat pedig a csoportkörök utolsó utáni pillanatában.

Szerintem teljesen mind1, hogy nyolcad/ negyed v. elődöntő az angol - német. Az a lényeg, h egyenes kieséses szakasz legyen.
normaluser 2010.06.27 05:36:34
@robot_: Túl van tárgyalva.

Ma meccs !!!
A várva várt birodalmi támadóalakulat dicsőítése. A nép már lázong a Birodalomban, több helyen le kellett verni a felkeléseket, mert a futárok nem hozzák a híreket a távoli Afrikában harcoló csapatok felöl. A hírzárlat ellenére viszont seregeink krónikásának elemzése…..
normaluser 2010.06.26 16:25:39
Itt az utolsó csoportmeccs, nincs mese, győzni kell! Mindegy, hogy parádés teljesítménnyel vagy szar játékkal, lényeg a lényeg, jussunk tovább! Esély még a csoportelsőségre is van, ha Új-Zéland hozza meglepően jónak (mázlisnak) mondható játékát. De ezzel most még ne is…..
Hát kenjük már el a száját végre a sok gyökér viccesembernek! ..
Szájkaratéban világbajnokok lennénk, mint minden tisztességes szurkoló, így azt javaslom, ha már a kommentekből amúgy is egyértelműen látszik, hogy mindenki jobban ért az angol válogatott irányításához, mint Capello, köszönhetően mondjuk a Championship Manager 2010-nek, vagy a…..