Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puszt

0 bejegyzést írt és 373 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az orbánisták szemében azért szálka Bödőcs Tibor, mert bár vidéki, nem zsidó és mégsem beszűkült, magyarkodó, pénzéhes "gazda-mentalitású" ember, tehát szerintük fajtájának elárulója... Pedig ő az, aki Adyhoz és Bartókhoz hasonlóan az igazán igaz…..
puszt 2022.10.06 07:38:09
@cortes: "neveltetés" szükséges ahhoz, h valaki tévedhetetlenül zsidózzon... Nem is kell zsidónak lenni ahhoz h valakit lezsidózzanak itt Magyarországon.... magyar kreativitás, gógyi, ahogy O mondaná!!
Péter Konok : "Sokan töprengenek, hogy Orbán mi a lófaszt akart ezzel a fajelméletes náci szöveggel. Én úgy gondolom, a válasz kimondottan prózai: semmi különöset. Még csak újat sem mondott. Évekkel ezelőtt előállt már az "etnikai homogenitás" szövegével, én akkor meg is jegyzetem, hogy úgy…..
puszt 2022.07.29 11:05:37
@midnight coder: hülye vagy te ezzel a kalifátusoddal... Előbb lesz itt Kínai Népköztársaság, vagy Putyin Rezervátum. És még mindig nyomatod, találsz hülyét rá, mert csak akkor lenne értelme, értelmed...
Magyarországnak csak az Osztrák-Magyar Monarchiában, vagy az Európai Unióban volt esélye fejlődni! Nagy kérdés egyáltalán, hogy a magyar nemzetállam életképes-e önmagában? Mivel ez nem valószínű, - és ezzel nagyon is tisztában van a haszontalan és parazita orbánista-elit - ezért a…..
puszt 2022.05.21 08:14:17
Biztosan észrevettétek, hogy mostanában nem voltak aktuális budapesti villamosos témájú bejegyzések. Ez azért van, mert új hobbit találtam magamnak: elkezdtem gyerekkorom audio kazettáit gyűjteni, nehezítésképpen bontatlan csomagolásban (már hogy a kazetták ne legyenek bontottak, bár voltaképp…..
puszt 2021.08.16 08:47:41
@Hamster: alighanem az, és ott árulták a selejtezett studió szalagokat is. anno én az AKAI 4000 GX-hez vettem. A stúdiójában nem jártam, de süketszobát nem egy varázslat építeni szakembereknek.
puszt 2021.08.16 09:52:27
@Nick-Name: Hát kukázva lehet, de amit meg lehetett venni, abban nem nagyon (vagy semmi) volt ragasztás. Az igaz, h a vastagság miatt necces volt bizonyos gépekben, porzott is néha de az én GX4000-el nem tapasztaltam. Baj h nem volt anno útmutatás, h az előmágnesezéssel mi legyen, bár a GX fejek geometriája miatt talán jobban átmágnesezte a vastag szalagot.
Persze a legfőbb szempont (már akkor is!) az olcsóság volt. Anno nagyon sok szalag kellett, főleg 19-en...
A hollandok kávészereteténél talán csak az édességek iránti rajongása nagyobb. Sorolhatnánk a különböző furcsaságokat, ám Zita posztja nyomán maradjunk annyiban, hogy a legkeményebb (legalábbis nekünk) a vajas kenyérre szórt csokis vagy színes cukros tortadara – ráadásul reggel… A hagelslag pont…..
Újabb teljesen felesleges nemzeti konzultáció zajlik napjainkban, de legalább nem kerül olyan sokba, mint a korábbiak. A mostani kérdések is némileg irányított válaszokra ösztökélik a polgárokat, de mivel csak online hirdették meg a konzultációt, ezúttal a válaszadók aránya várhatóan fiatalabb…..
puszt 2021.02.21 13:58:02
Az, hogy Orbán Viktor a szeretet ünnepére, a kereszténység egyik legfőbb ünnepére, december 24-re időzítette az alpári és pogány bosszúját jól jellemzi a magát „nemzeti oldalnak” hazudó fideszes vezetőgarnitúra erkölcsi züllöttségét és nemzetrontó gonosz valóját! Forrás: 24.HU - Pető Péter „Miután…..
puszt 2020.12.24 17:19:33
@MAXVAL birсaman közíró: a Fideszé meg igen? így szól a törvény, a Számvevőszék meg tapsol... Dagonyázz a sötétségben nálunk Karácsony van hál'Isten :)...
    "A Magyar Tudományos Akadémia-BME Morfodinamika Kutatócsoport 3 és fél év alatt bizonyította be Platón ókori filozófus elgondolását, amely szerint a világmindenséget alkotó négy elem, a föld, a víz, a tűz és a levegő mindegyike szabályos testekből épül fel; ezek közül a Föld hexaéderekből,…..
       David Manzheley, a brüsszeli meleg szexpartik szervezője elmondta, hogy kilenc fideszes politikus járt a bulijain. Grrr kolléga javaslatára megnéztem Manzheley-t az academia.edu-n.      Dawid Manzheley néven Tel-Avivban (hello Bencsik, hello Bayer) Ph.D hallgató (lehet, hogy csak volt?). …..
   "Beszélgettem egy professzor barátommal, és megdöbbentő dolgokat mondott a koronavírussal kapcsolatban. Egy kimutatás szerint a 35 és 40 éves korosztály tagjait fenyegeti leginkább a hirtelen szívhalál, az infarktus, a szívmegállás. Azokról beszélek, akik megfertőződtek koronavírussal, és a…..
puszt 2020.10.10 12:24:25
@combo: akaratoddal ellenébe igazat írtál... keress rá: "nem bűn, hanem hiba"
     " Mostanra odáig jutottam, hogy a magyar államnak nem kellene finanszíroznia a színészképzést. Ronald Reagan nem futott be jelentős színi karriert, de nem is járt semmilyen iskolába és az amerikai állam sem finanszírozta a tanulmányait. Magyarországon sem a korábbi gazdasági helyzet, sem a…..
puszt 2020.09.07 16:30:10
@DarthVader: maradjanak csak a fociakadémiák...
          Demeter Szilárd, aki írt pár nem túl izmos novellát és egész életében szolga volt, képes volt a következőt leírni.          "Amikor Palkovics László miniszter elkezdte újjászervezni a magyar tudományos kutatást, diktatúrát kiáltottak, ment a szabadságharc, hisztitünti, jöttek a…..
puszt 2020.09.02 16:40:35
@Sheis: ne nyugtassuk magunkat azzal, h a mocskos gazemberek mind szekus román, vagy más, nem magyar... :) Sajnos az az egy igaz lehet, h mint magyarok vagyunk ilyenek... Azért az sem különb magyar, aki még mindig nem fogott vasvillát, mert (még) jó állása van... (pardon)
Mi mással tölthetné az ember a szombat estéjét, mint egy égből pottyant IKEA-látogatással és az azt követő bútorösszeszereléssel. A barkácsolni szerető férfi számára ez amolyan könnyed edzés, melynek során újra gyerek lehet kicsit. Stábunk tehát egyik pillanatról a másikra egy fészekrakási lázban…..
A legutóbbi napokban Gulyás Gergely győzködött, Tarlós István karácsonyozott, Orbán Viktor álmodozott, Szél Bernadett orbánozott, Ungár Péter pedig ellenzékezett. Lefülelt mondatok.   Nem könnyű úgy lázongani, hogy négy méterre áll tőlünk a következő forradalmár. (Rab László újságíró a kötelező…..
Gráci a szerzőm volt az irodalmi hetilap szerkesztőségében. A múlt század nyolcvanas éveiben együtt is laktunk a Lapkiadó Vállalat érdi vendégházában. A szomszédos szobában múlatta az időt, elég sokat beszélgettünk. A kölcsönös rokonszenvvel magyarázható, hogy Galsai Dánielben, a Magyar Hírlap…..
puszt 2020.06.21 18:40:43
Ahogy az egyik fideszes alvezér megmondta: „ a magyar jövő Debrecenben épül” és valóban, amíg Debrecen a következő 3 év alatt majdnem 29 milliárd forintot kap, addig az ellenzéki, tehát „bűnös” Budapesttől 10 milliárd helyett váratlanul és minden előjel nélkül majdnem 22 milliárdot akar elvonni a…..
puszt 2020.06.12 12:48:04
A szocialista politikusok egyre kínosabban magyarázkodnak. Mondván, hogy Korózs Lajos az egyik legjobb szakpolitikus, bár elképzelhető, hogy ezúttal elmulasztotta a magát mentősnek kiadó asszonyság ellenőrzését, különben sem ő tehet a botrányról, a kommunikációs stáb tagjai is közreműködtek a kissé…..
puszt 2020.06.11 17:55:24
@Zöldi László: passz...
         Angela Merkel: Miniszterelnök úr, miközben szeretném Önt támogatásunkról biztosítani,  bátorkodom felhívni becses figyelmét arra a tényre, hogy bizonyos alapértékeket minden uniós tagállamnak tiszteletben kell tartania.        Miniszterelnök úr: Tisztelt kancellárasszony, ha az Európai…..
puszt 2020.04.02 05:18:45
@Kettes: a remény hal meg utoljára...
A tiltakozás hatására egyelőre mégis meghátrál a kormánytöbbség...
puszt 2020.04.01 13:35:07
@FCUK29: hülye
       A közbizalom - bizalom a közhatalomban, bizalom a valódi szakértőkben,  bizalom a tudományban, bizalom az orvosokban- az életet jelentheti. Ezek a "legsötétebb órák" és a legsötétebb órákban Orbán Viktor a magyar miniszterelnök. Neki kell megteremtenie a közbizalmat.  A súlyos veszteségek…..
És hogy ez nem álhír, azt onnan lehet tudni, hogy a kormánypropagandában jelent meg. ..
puszt 2020.03.22 15:18:10
@rallus: elmebeteg, hazudd a dupláját, de lehet h nem sok idő múlva az is kevés lesz...
18000 milliárd... Hülye!
puszt 2020.03.22 15:19:52
@rallus: elmebeteg, hazudd a dupláját, de lehet h nem sok idő múlva az is kevés lesz...
18000 milliárd... Hülye!
A legutóbbi napokban Orbán döntögetett, Parragh szabadkozott, Lendvai orbánozott, Karácsony vívódott, Ungár pedig gyurcsányozott. Lefülelt mondatok.     A választók álomcsapatot akarnak látni. (Szabó Tímea Párbeszéd-politikus az ellenzéki politikusokról, ATV, március 9.) Az ISZOM telitalálat,…..
puszt 2020.03.16 07:22:42
@megamovieboy: Beleszerettél a "globalista" szóba... Nem vitatkozom veled, mert fogalmam sincs te mit szeretnél, h mit jelentsen...
Idézek egy 2015-ös szerintem találó bejegyzést:
"Nincs egyféle válasz. De talán a legjobban közelíti, hogy a föld minden lakóját egyforma jog illeti meg, ami nem egyforma cselekvési lehetőséget jelent. A globalista nem minősít, főleg nem rangsorol népeket, szokásokat, hanem véleményt mond jó és rossz tulajdonságaikról. A globalista nem aszerint fogadja el egy erkölcsi tétel helyességét, hogy ki mondja, hanem aszerint, hogy az jó-e a többségnek (lehetőleg mindenkinek). A globalista nem aszerint csinál gazdaságot, nem aszerint vesz terméket, hogy hol van, vagy ki csinálta. A gazdaságot lehetőleg nem mások rovására szervezi, terméket minősége alapján ítél meg."
Figyeltél a dátumra? Érted-e, h hova jutott ez a szerencsétlen ország?!
Olvasónk, Gamintojas olyan levelet írt nekünk, amin egy pár napig ülnünk kellett, hogy meg tudjuk emészteni. Egy cikket is mellékelt a felvetéshez: A rejtett heréjű kansertések ivari szaga. És akkor jöttek azok a mondatok, hogy: "Megfigyeléseink szerint az ivari szag pszichofizikai élményként…..
puszt 2020.02.25 12:03:25
@ebella2: Mindig újra kell tanulni, tanítani, mert egy újszülöttnek...
házi húst, házi füstölést, házi tojást, házi paprikát, házi tésztát, házi pálinkát, Bio terméket normálisan NEM VESZÜNK, főleg nem (!) a közismerten kreatív magyar :( szomszédtól, falubélitől, nagymamának kínálótól.... Ja, kínaitól sem veszünk húst(!) mint ahogy sok minden mást sem kellene... :)
Sajnos a magyar fogyasztói tudatosság kizárólag az árra terjed ki.
puszt 2020.02.25 15:48:39
@Opportunista mikroba: az utcát járó házi tej kimaradt... a butulizmus is érintőlegesen.
Bízni lehet, és persze én elsősorban az erre ráállt pénzt gyártó háziakra gondolok. Ha nézel tv-t, láthatod a hentes fészereket... A nagyüzemi tojásfarm, csirkeállomány szalmonella mentes. De azt is hidd el, a konyhában egészen biztosan nincs élelmiszer labor! (én pedig abban hiszek!)... A piacokon mai napig árulnak csomagtartós húst a jobb egészségünk üdvére...
Az LMP korábbi elnöke szerint az ellenzéki EP-képviselők elárulják a nemzet érdekeit...