Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pumajoe

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha unalmas a műsorod, mutass egy pár csöcsöt és máris minden rendben lesz. Ez egy olyan alapszabály, mint az, hogy kisgyerekkel és kutyával minden szart el lehet adni, vagy hogy két Blikk-címlap többet ér hatvannyolc Élet és Irodalom-vezércikknél. Az X-Faktor ennek mentén már az…..
Az X-Faktor mentorházas rongyrázása az az eleme a formátumnak, amit a készítők minden bizonnyal kihagynának a műsorból, legalábbis ami az átlagnéző által elképzelt luxust reprezentáló, bazinagy házakat illeti. Ezeket ugyanis ki kell bérelni, lecígerölni a stábot,…..
pumajoe 2013.10.06 21:19:34
Velemenyem szerint Danics Doranak mar most oda kellene adni a gyoztesnek jaro dijakat. Zsenialis a hangja, amivel vegtelenul profi szinten tud jatszani es az sem erdekes, hogy kicsit "baltaarcu".... Mark kicsit felemas erzeseket ebreszt bennem. Voltak nagyon jo pillanatai, de az utolso produkcio engem nem gyozott meg es a hatter is kicsit zavar... De helye van a legjobb 12-ben. WRS-nek menni kellett. Imadtam oket, de csak az az egy stilus all jol nekik es szerintem nem is tudnanak masban ilyen jok lenni. Zolirol hasonlo a velemenyem. Neki is James Hetfield-tol kell enekelni, nem egetnie magat sok tingli-tangli zenevel. Ekanem Balint nem tud enekelni. Idegesito amit muvel, teljes joggal rugtak ki masodszor. Tunderol ugyanez a velemenyem. Olyan a hangja, mint a kutyamnak, amikor a farkara lepek. De mint tudjuk, KELL egy szerencsetlen sorsu nyomorult, akit le lehet tuszkolni az egyutterzo nezok torkan, legyen az nincstelen ciganygyerek, hazanktol elszakitott erdelyi, vagy felvideki, vagy akar egy ilyen anuszanak edzeset penzert mutogato ketszinu liba,aki itt akarja megbanni amit muvelt es az orszag szeme lattara szeretne jo utra terni, amivel csak a naivakat lehet megteveszteni. (Itt jegyeznem meg, amit Robert De Niro is megmondott a Casino-ban es az en vilagszemleltem egyik alappillere: a kurv@ mindig kurv@ marad) Ki maradt ki ? Kormondi LIa. Profi enekes ? Ki irta ezt blogot ? Ez kb. annyira hiteles kijelentes, mint Toth Gabi szemelye mentorkent... vagy 3 eve hogy egy ilyen bovli musor kiokadta magabol, azota igazabol semmi maradandot nem alkotott (a szilikon cickokon kivul) es most itt velemenyezi szegeny csorokat. (amugy sunaznam es birtam, ahogyan szemmel hagta a fiukakat a valogaton, neha meg a lanyokat is) A ketto fiucsapat langyos viz, de a tinilanyoknak kell valami, hiszen a legtobb SMS toluk varhato. Gesztinek Nelli-t kellett volna vinnie Tunde helyett, a tobbi dontos szemelye ertheto, magyarazhato.
Belsőség Létezik a BMW-varázs? 2013.08.16 16:17:26
Végre egy jó hír! Bizonyíték arra, hogy nincs még veszve minden. Erdélyi Dzsoni, aki annak idején éppen erre járt és beugrott egy napra, jelentkezett a nagyvilágból és őszintén örülünk neki, hiszen annak idején úgy váltunk el, hogy Minden jót! és Dzsoninak be is jött. Most…..
Belsőség Ma lenne 53 éves 2013.03.21 14:44:57
Minden idők legnagyobb Forma-1-es tehetsége, versenyzőtársai és millió rajongója szerint (én is ide tartozom) pedig minden idők lenagyobb pilótája, Ayrton Senna da Silva.Méltón meg fogunk emlékezni halálának évfordulójáról, ebben biztosak lehetnek.Addig is emlékezzünk rá ezzel…..
12 milliárdért traffipaxot venni? Nem hinném, hogy a gyorshajtás az egyetlen probléma az utakon. Pláne nem ennyiért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Annyira tipikus: a köztévének egy normális műsora indult az utóbbi két évben, azt is megszüntetik, miért is ne, hiszen kilóg a közepesen sem nézett fostengerből: Gundel Takács Gábor Maradj talpon! című, teljesen vállalható vetélkedőjéről van szó. Az adásokat átlagosan…..
Naiv ügyfél 600 ezer forintért igyekezett korát megelőzve csatlakozni a 3D-s forradalomhoz (vannak már egyáltalán 3d-s tévéműsorok? tuttifrutti?), de novemberi Panasonic plazmatévéje egy hét után kapcsolóproblémával elhunyt, amit azóta is "javítanak":Novemberben…..
pumajoe 2012.10.03 09:44:15
@yoh1: Te szerencsetlen. A beeges minden plazma technologian alapulo TV-nel fennallo lehetoseg. Semmi koze ahhoz, hogy Panasonic. Arrol ok nem tehetnek, hogy hulye vagy hozza es nem tudtad, hogyan lehet ezt elkerulni. (egyebkent is valoszinuleg csak ghost, ami idovel kimosodik, mert beegetni nagyon nehez es nem garancialis, mivel es user error) RTL klubot nezni meg minek a plazma ? Vettel volna LG LCD-t, aztan mehetne ejjel, nappal a fos musor fos minosegben. Ennyi.
Kétmilliót törlesztett a háromból, visszaadta az autót, a bank eladta egy millióért, és még ő tartozik két millióval. Az autóhitel-károsult portréja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
Belsőség Buktuk a B125-kampányt 2011.03.04 15:44:22
A lényeg, hogy egy kevés embert érintő, keveset érdeklő részletkérdés ügyében mozdult meg az ország, gyűjtött a kürtőskalácssütő, a fogászat és a horgászbolt, az olvasók meg a parlamenti képviselőiket szpemmelték - őrületes buli volt. Nekünk nagyon jól esett…..
   ..
pumajoe 2011.02.09 10:45:30
Jobb híján éjjel egykor készült a videó, olyankor esik igazán jól a hangos káromkodás a garázsban. Figyelem - az itt látható dolgokat otthon, sőt, az út szélén is kipróbálhatják! De egyszer nem árt gyakorolni. Csipszet, sört elő, gurul az Arany Medve-díjas videó. ..
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..