Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scaryman

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Zseninek születni kell. Tudom, hogy ez bassza egyesek csőrét, de hát ez van." (Pozsonyi 'Bucó Ádám') Különösebben nem törtem most magam, mert az alábbi filmecske önmagáért beszél, és amúgy is, a döbbenettől szóhóz se jutok. Napokba telhet, míg feldolgozom. Életemben nagy törés volt, meg is…..
A filigrán Shears és a hatalmasra nőtt vörös matróna Matronic elképesztő mozgáskultúrával előadott egy orbitális kúrást, de előtte még volt egy koncert és egy nyomozás: Mi az a Scissor Sisters? Bevezetésként ahelyett, hogy azt elemeznénk, hogy a Scissor Sisters a…..
Ekkora szívást, hogy terrorizmus miatt elmarad a mai egyetlen értelmes (bár tegyük hozzá, mára eléggé megfáradt, humorát vesztett és túlpolitizálódott) külföldi bagázs, a Coldcut fellépése, és utána Matt Black Ninjatune-házibulija. Hátezilyen. Szerencsére Barcs Flash Miki…..
Rúgd Ki A Lekvárt! Sziget / 2 2006.08.13 20:15:00
Péntek este a Szigeten ismét megpróbálkoztam füleim és lelkem épségének megőrzésével, sajnos azonban csak félig sikerrel. Hallottam például másfél számot (az utolsó másfél számot!) a Sziámi együttes nagyszínpadi produkciójából. Minden rossz, amit a kedves olvasó el tud…..
scaryman 2006.08.22 19:42:36
www.zene.hu/cikkek/cikk.php?id=4427
bEDE olvassál, oszt okosodj, képet nem tudok küldeni, de majd az is lesz. A szádban lötyögő kolbásztól meg nem láttad a tömeget :)))
Aki komolyan gondolja, hogy módszeresen zenei programokat fog látogatni a Szigeten és nem csak a haverjaival akar földönkúszni két páleszezés között, örüljön együtt velünk Uj "kabirbedi" Péter saját kezével válogatott programfüzetének. A tudomány és a technika…..
Tegnap sétálgattam a Sziget fesztiválon, és kellemes gitárzenét kerestem, hogy jó hangulatban  megihassak egy finom frissítő italt. Sajnos személyes kedvencem, Jamie Winchester a Jamie-Robi formációból éppen nem játszott sehol, ezért kicsit elkedvetlenedve róttam a…..