Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kleinpower

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az áramszolgáltatók már keresik a lehetőséget, hogy hogyan lehet kolbásszal befolyásolni az órát. ..
kleinpower 2010.09.16 13:03:41
A cselédsajtó propagandafilmje:
Bevetésen az áramkommandóval
2010.09.16.
www.portfolio.hu/video/play.tdp?id=72

Véletlenül sem esik szó benne azokról a módszerekről, amelyekkel a szolgáltatónak nevezett maffiák lopják meg ügyfeleiket.
Mandiner blog Biszku-film: letiltva 2010.06.09 18:01:00
  Biszku Béla családja letiltotta a Biszku Béláról és az 1956 utáni megtorlásokról szóló filmet (nem mi hátráltunk meg, a tervezett bemutató helyszínét, az Urániát kereste meg a család, és ők döntöttek úgy, hogy nem vállalják a bemutatót). A film nyilvános…..
  Április 25-én végleg lezárult egy korszak Magyarországon. Korszakfordulót élünk meg, és nagyon fontos lenne értenünk, pontosan mi is zajlik le most. Sokan kimondták már, hogy több mint kormányváltás, ami most történt. Kis rendszerváltás lenne, vagy most történik meg az…..
kleinpower 2010.05.23 10:47:05
@Elpet:
"mindenkiről tudtak mindent"

hetivalasz.hu/reflektor/nyilt-allomany-23280/

"Az állambiztonság megrendelőit mutatjuk be; a hivatásos állomány ama felsővezetőit, beszervezőit és tartótisztjeit, akik még az előző rendszer összeomlása előtti pillanatokban (1988-89-ben) is mozgásban tartották az ügynökhálózatot.

Az ötvenfős listát az a jelenség ihlette, hogy miközben a volt besúgók ma a nyilvánosság előtt magyarázkodnak múltjuk miatt, egykori tartótisztjeik többsége olyan vagyonvédelmi vállalkozást működtet, melyet „a biztonsági területen eltöltött több évtizedes szakmai tapasztalat" okán mer ajánlani a megrendelők szíves figyelmébe."