Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sonda

4 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A januári holtszezonban jut idő a növényekkel kapcsolatos gondolkodás szokatlan módjaira is, a minap például az jutott eszembe, hogy milyen érdekes lenne összegyűjteni pár olyan mozit, melyekben valamilyen növénynek központi, vagy legalábbis hangsúlyos szerep jutott. A listát persze erősen…..
A sportkártya-gyűjtés egy szép hobbi. Mások számára azonban hatalmas üzleti lehetőség, hiszen a legértékesebb sportkártyák nem ritkán millió dolláros összegekért cserélnek gazdát. A gyűjtés alapja a bizalom. Abban, hogy amit vásárolsz, vagy amire cserélsz, az az is, aminek látszik, és nem mellesleg…..
A sci-fi, azaz science fiction (vagyis tudományos fantasztikum) műfaji meghatározását sok vita övezte mindig is. Sokszor felvetődött már, hogy végülis mitől sci-fi a sci-fi. Ha  például egy történet a világűrben játszódik, attól már feltétlenül science fiction lesz belőle? Ha egy űrhajón megölnek…..
A nálunk Valós halál címen kiadott cyberpunk regény sorozatverziója jövő februárban jön a Netflixre, és igen, olyan lesz, mintha a Szárnyas fejvadászt a Johnny Mnemoniccal keresztezte volna valaki, majd hozzátett volna egy kis Ghost in the Shellt, meg Punishert. A történetről írtunk már, 500 év…..
Amerikai Plán Kút 2017.10.17 20:06:11
Ha a magyar mozgóképes kultúrbűnözés egyik csimborasszója, a rossz emlékű Kútfejek után újabb honi film cselekménye játszódik benzinkúton, a néző önkéntelenül is csóválni kezdi a fejét. Szerencsére azonban Gigor Attila - kinek impozáns antréja, A nyomozó óta csaknem egy évtized telt el - személye…..
Társasjátékos berkekben számos szervezet és/vagy közönség oszt díjakat, mégis a német Spiel des Jahres számít továbbra is a legrangosabb elismerésnek. A díjat három kategóriában osztják: a Spiel des Jahres az év családi játékát, a Kinderspiel des Jahres az év gyerekjátékát, a Kennerspiel des Jahres…..
Nagyon nehéz spoilermentes kritikát írni egy olyan könyvről, aminek szinte minden létező aspektusa ennyire (velőtrázóan) új és egyedi… hogy mondjam el, amit akarok, anélkül, hogy izgatottságtól fűtött elemzést tartsak egyes részekről, vagy az egész könyv történetéről? Nem lesz egyszerű de…..
Ó, mobiljátékok… nem tudlak hová tenni titeket. Most akkor azt szeretnétek, ha naponta pár percre nyomkodnánk titeket (a WC-n vagy a metrón ülve...), vagy hosszú órákra oda akartok szegezni aprócska kijelzőitek elé, akár egy nagykonzolos vagy PC-s testvéretek? De most komolyan……..
Sonda 2017.02.13 16:11:51
@midnight coder: HOMM III az abszolút kedvenc ilyen témában! De ezek a keleti körökre osztott cuccok is jók, érdemes egy próbát tenni a Final Fantasy Tactics-al vagy valamelyik Fire Emblemmel is.

Ja és valószínű online kell ehhez a játékhoz is, a folyamatos tranzakciók miatt.
Az idei Super Bowl alatt sem maradtak el a jobbnál jobb reklámok, melyek közül az egyik a tavalyi év egyik sikersorozatának, a Stranger Things második évadának fél perces előzetese volt. Eme nyúlfarknyi ízelítő azonban elegendő is volt arra, hogy felborzolja a várakozást, ugyanis…..
Sonda 2017.02.06 21:19:48
Annak érdekében, hogy végre teljes szívvel és lélekkel vethessük bele magunkat a 2017-es filmévbe, prezentálom nagyszabású 2016-összegző toplistám harmadik, egyben utolsó részét, amelyben a tavalyi esztendő személyes véleményem szerint kiválasztott és rangsorba állított…..
Ahogy azt nemrég megjelent Pandemic-kritikánkban megígértük, beszámolunk az idei magyar nyelvű társasjáték-megjelenések talán legizgalmasabb darabjával, a Pandemic: Legacy-val szerzett tapasztalatainkról. Mivel egy különleges játékról van szó, a szerkesztőség három tagja (KralleKralle, Cae és…..
Ez most vagy a legrosszabb, vagy a legjobb projekt ami fut a Kickstarteren. Két napja rágódok, rajta de kezdek afelé hajlani, hogy bizony ez a legjobb, így meg kell említenem itt a blogon is. A projekt egy moduláris tükörfal, ami egyrészt ~20x20 as elemekből épülhet fel, másrészt ezek a modulok…..
Hatchery Valentina a vagina 2016.10.24 10:27:54
Egy jó vaginával mindent el lehet adni (ugye-ugye Te is idekattintottál). Így gondolhatták ezt azok is akik úgy érezték itt az ideje egy beszélő nemiszerves filmnek. Hogy mi lesz a mondanivalója? Hát az ilyenkor szokásos, menekültválság, női egyenrangúság, szabadság, szerelem.   Az adakozók…..
Hatchery EggMap a Kickstarteren 2016.10.24 10:27:42
A Magyar fejlesztésű EggMapp is megkapta a maga Kickstarter kampányát. A budapesti testvérpár Sátor Dénes és Tamás még 2013-ban találta ki a nyomkodható, tojás alakú térképet.   Az ötlet zseniális (bár azt még mindig nem láttam egyik videón/képen sem, hogy hol fordul át a térkép) a videó is elég…..
Hatchery Hatchery - a keltető 2016.10.24 10:27:33
Először is szeretném megköszönni, hogy a blogomra tévedtél. Akármi is hozott ide téged, szívesen látott vendég vagy. Ugyanakkor a türelmedet is szeretném kérni mert bizony ez egy "első blog", így előfordulhatnak kisebb hiányosságok és problémák a kezdeti időkben. Elég jól szoktam mostanában…..
Egy kezet látunk, ahogy töltényeket gyárt, majd egy furgon tűnik fel egy parkolóház egyik kameráján. Egy férfi száll ki, leparkol, majd fegyverével a falhoz lépdel és célba veszi a folyó túlpartján levő embereket. Csak a lélegzését halljuk, miközben keresi az áldozatait. A célkereszt fel-alá mozog,…..
A Play-Big játékokból egy újabb darabot szeretnék bemutatni nektek.Igazság szerint nem a múzeumba szántam, de ha már megmaradt, akkor természetesen ez is elfér a többi játék mellett.A Park Station névre keresztelt játékról van szó, ami Art Nr: 631-es számon volt megtalálható a katalógusokban...
Horrorra éhesek és arra kattantak az ünnepek alatt az emberek. Kijött a filmes box office. Durvaság van!..
Ugyan a Kubo és a varázshúrok nemzetközi bemutatója még csak augusztus 19-én lesz a tengerentúlon, de azok az amerikai filmkritikusok, akiknek már volt szerencséjük premier előtt látni a filmet, mind egekig magasztalták. A Kubo és a varázshúrok a képzeletbeli, ősi Japánban játszódik, ahol egy…..
A Steam Summer Sale jövőhétig tart és mivel az akciók fixek, ezért úgy gondoltuk, hogy összeszedünk 50 nagyon jó dealt, amiket mindenképp érdemes bezsákolni, ha még nem tettétek. Punch Club (-75%, 2,49€): Bokszolós manager retro grafikával. Shadow Warrior (-90%, 3,49€): Kihagyhatatlan FPS tele…..
Erősen pszichedélikus hatást kelt az új előzetes. Pink dala megadja az elborult hangulatot. Megérkezett az új trailer az Alice Tükörországban filmhez...
Cinefil A felszín alatt (2013) 2015.05.19 08:20:00
  Egy újabb film, amit nem hoztak be a hazai moziforgalmazásba, és DVD-n sem adtak ki - noha teljesen világos, hogy miért. Nehezen érthető és lassú folyású a cselekmény, alig hallani bármilyen értelmes szöveget, ellenben tele van fura hangeffektusokkal és zörejekkel, sok a szinte…..