Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doggfather

3580 bejegyzést írt és 36528 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem a mi bőrünkre menne a játék, egész szórakoztató lenne a számháború a felek között. Még jópofább, hogy az egyik oldalon csak a Fideszes politikusok küzdenek, a másikon meg az ellenzékiek mellett ott az összes kormánynak dolgozó szakértő is, meg amúgy az egész világ.  Érvek, tények? Mármint a…..
doggfather 2020.10.19 11:44:38
A hollywoodi új szokás, miszerint régi kedvenc filmjeinket újra forgatják, csak női főszereplőkkel ismét lecsap! A célkeresztben ezúttal A Karib-tenger kalózai. Láthattuk már a Ghostbusters, az Ocean’s 8 filmeket is teljes női főszereplőgárdával, és ez a lista csak bővül, hiszen úgy tűnik ez ma…..
doggfather 2020.10.19 11:39:11
@doggfather: ezt nem ide szánta, bocsi.

ezt várom, reméljük sikerül feltémasztani a filmet, mert az első rész után mélyrepülés volt...
A Wonder Womant megtestesítő Gal Gadot mindössze 3 év alatt megharmincháromszorozta fizetését: a 2017-ben felvett Diána-kosztüm 300.000, míg a WW84 már 10.000.000 dollárt ér a Warner Brothersnek. Még mindig jelentős a nemek közti kereseti különbség, tekintve, hogy Igazság Ligájából ismert…..
A Die Hard Battery váratlan, két perces, nagyon ütős reklámjában újra láthatjuk Bruce Willist a new york-i rendőr szerepében. A Los Angeles Rams és a San Francisco 49ers vasárnapi összecsapásának egyik reklámblokkjában a tévénézők megőrültek, és számos sztár tweetelte Bruce Willis „visszatérését”…..
doggfather 2020.10.19 11:35:44
Az NSI G.I.Joe termékei Ebben a cikksorozatban már számtalan alkalommal foglalkoztam furcsa, érdekes vagy esetleg idióta kísérőtermékekkel, amelyeket a G.I.Joe brand közönségvonzó erejével igyekeztek eladni a gyártók. A mai cikk témája is egy ilyen kísérőtermék csoport, az amerikai NSI által…..
doggfather 2020.10.19 11:34:23
Derült égből villámcsapásként egyszer csak feltűnt a Paramount stúdió kínálatában Nicolas Cage legújabb filmje, a Jiu Jitsu című, harcművészkedéssel felturbózott sci-fi akciófilm! Ami az új trailere alapján leginkább olyan, mintha valaki összefércelte volna a klasszikus Predátort a Mortal…..
doggfather 2020.10.19 11:31:08
2018-ban érkezett a mozikba a Ready Player One, Ernest Cline azonos című regényének adaptációja, ami kétségkívül az év egyik leglátványosabb filmélménye volt. A Steven Spielberg rendezésével készült film – bár nem követte teljesen hitelesen a regényváltozatot – összességébe véve jól összefoglalta a…..
A nyár végének egyik meglepetése lett a Haverok fegyverben, amelyet az elmúlt napokban-hetekben sokan már a nyár vígjátékaként aposztrofáltak (mondjuk ezért a címért igazán acélos versenytársakkal nem kellett megküzdenie...). Úgy tűnt, Todd Phillips el tudja feledtetni a…..
Filmbook Haverok fegyverben 2016.08.17 17:00:00
Todd Phillips hétévnyi másnaposság után új filmmel jelentkezett, mely leginkább úgy néz ki, mintha keresztezték volna a Fegyverneppert az Ananász Expresszel. A főszerepben Jonah Hill brillírozik, onnantól kezdve, hogy megjelenik a vásznon szinte teljesen elnyomja Miles Tellert, aki amúgy a főhős…..
Todd Phillips mindent kihozott a Másnaposokból, amit csak lehetett. Sőt, sajnos még többet is. Az első rész valóban klasszikus vígjáték, de nekem még a második felvonás is tetszett, viszont a harmadikat már tényleg felesleges volt elkészíteni. A rendező szerencsére úgy döntött, hogy most már tényleg…..
Nem csak magyar sajátosság az a szállóigévé vált tétel miszerint; merjünk nagyot álmodni. Ez pedig legtöbbször a hőn áhított mesés gazdagságban, kacsalábon forgó palotákban, ibizai kirándulásokban, menő luxusverdákban, prostik melléről felszívott kokaincsíkokban, jachtokban, szállodákban és aranyásó…..
Todd Phillips egyik legkülönlegesebb tehetsége, hogy meg tudja lepni az embert. Az elmúlt években a Másnaposok-filmekkel lepte meg a világot: a három vígjáték kb. 1,4 milliárd dollár bevételt hozott. A rendező most új meglepetéssel készül: a Haverok fegyverben (War Dogs, hazai bemutató: augusztus…..
Todd Phillips a 90-es évek elején kezdte produceri és rendezői pályafutását, méghozzá a dokumentumfilmes műfajban. Ha elsőre nem ugrik be a név, ne aggódj, nem veled van a baj, csak 2009-ben indult be igazán a szekere, a Másnaposok című film rendezésével. A trilógián kívül még a 2003-as…..
A napokban megrendezett New York Comic Con helyt adott az Amerikai istenek harmadik felvonásának első előzetesének. A látottak alapján a látványvilág ismét csak ütősre sikeredett és bepillantást is nyerhetünk Árnyék szürreális sorsának következő fejezetébe. Neil Gaiman sikerlistás regénye…..
Mozinapló Élősködők (kritika) 2019.12.05 21:01:17
Kim Ki-taek (Kang-ho Song) és kis családja mindent megtesz, hogy a lehető legkevesebb energia befektetésével jusson hozzá a dolgokhoz. Ez természetesen nem megy könnyen, mivel a férfi munkanélküli, ezen pedig nem is akar nagyon változtatni. A wi-fit a közelből lopják, szinte egy pincében kell…..
Bong Joon-ho fekete humorral teli Arany Pálmás kapitalizmus-bírálata jól mutatja a centenáriumát ünneplő koreai film erényeit. [A film időközben elnyerte a forgatókönyvért, a rendezésért, a legjobb  nemzetközi játékfilmért és a legjobb filmért járó Oscart is - a szerk.] A koreai filmgyártás…..
Minden napra egy film Élősködők 2020.01.28 16:00:00
Ügyeskedős, családos, átverős. A Kim család Szöul szegény negyedében él. A lakásuk csak egy pinceszerű lyuk, amit lehet, úgy ügyeskednek össze maguknak. A wifi a felettük lakó lakótól csenve, igyekeznek mindenből a legtöbbet kihozni a legkevesebb munkából. Amikor Giu egyik barátja ösztöndíjjal…..
A Cinefesten láttam az Élősködők című dél-koreai filmet, amely megnyerte idén az Arany Pálmát Cannes-ban, és amelyet Oscarra is esélyesnek tartanak. Ígértem a fesztiválról írt összefoglalómban, hogy pár napon belül írok róla, de ez jól megcsúszott, mint látjátok. Sajnos a szabadságom után olyan…..
Az ember mindig azt hiszi, már semmin nem lepődik meg, aztán… Könyvet politikai célból széttépni, ledarálni gusztustalan barbárság, Magyarországon mégis megtörtént. Vera megírta, hogyan néz ki mindez Hollandiából...
doggfather 2020.10.13 15:25:20
Riasztó a kép, amit az EU éves klímaváltozást vizsgáló jelentése a 2019-es évről festett: a tavalyi volt minden idők legmelegebb éve Európában. Nyáron a szárazságok, az év végén a heves csapadék okozott gondot a kontinensen, az üvegházhatású gázok légköri koncentrációja is tovább nőtt, a jégtakarók…..
doggfather 2020.10.13 11:26:30
Ezen a héten folytatom az 1900 és 2000 között készült legmeghatározóbb játékok bemutatását, amit a Toy Industry Association tagjainak szavazatai alapján állítottak össze.Már bőven a 60-as években járunk, így egyre több olyan játékkal találkozhattok majd a listán amivel gyerekként esetleg Ti is…..
Marilyn Manson 2008-as életrajzi könyvét beszerezni körülbelül a lehetetlen kategróiájába tartozik. Szerencsére volt olyan mázlim, hogy hozzájutottam egy példányhoz, és nem is haboztam. Az évek óta áhított példányon iszonyat tempóval átrágtam magam, mert ugye közben meg jön a Cliff Burton életet…..
doggfather 2020.10.13 11:25:08