Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bajusz.

0 bejegyzést írt és 6464 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ülök a Presseren, és próbálok rájönni, hogy mi bajom van. Hogy ez egyáltalán: milyen helyzet. Amit csak megnyerni lehet, vagy amit csak elveszíteni. Hogy van egy hetvenéves dalszerző, és nyilván mindig van mibe belekötni. Ha a slágereket játssza, akkor abba, csak a múltból él. Ha új dalokat játszik,…..
Bajusz. 2018.10.10 16:02:52
@ételizésítő: arrol nem beszélve, hogy ezzel mások szórakozásába is belerondít mert - ne legyenek illúzióink - aki késik/hamarabb haza megy egy előadásról, annak garantáltan középre szól a jegye.
Bajusz. 2018.10.10 21:32:47
@ételizésítő: igazából mindegy. Én jól éreztem magam, és az én véleményem is csak egy vélemény.
Bajusz. 2018.10.10 21:36:59
@csorsza: értelmiségi olyan értelemben, hogy pont a magas színvonal miatt kell hozzá némi zeneértés, nyitottság, ami nem feltétlenül van meg mondjuk Kis Grófo közönségében. De biztos én vagyok naiv, elnézve az öltözékeket siman lehet, hogy túl sokat gondolok a Presser-koncert látogatóiról. És ez továbbra is csak egy vélemény.
Talán nem csak nekem égett az emlékezetembe az 1-es út mentén ácsorgó öreg repülőgép valahol Győr után. Amikor először jártam arra, még nem volt ott, aztán a tévéhíradóban mutatták, ahogy odaszállítják, onnantól kezdve mindig vártam, mikor látom meg, amikor…..
Bajusz. 2014.02.13 14:21:32
@xGéza: Malév volt az biztos, de a franc se emlékszik az üléselosztásra. Szülőkkel mentem és azt hiszem egy oldalon ült mindenki...
Bajusz. 2014.02.13 15:55:23
@xGéza: efölött nagyvonalúan átsiklottam... :) De időközben más úton is megerősítést nyert az ügy, TU134-gyel voltam Berlinben 1986-ban. Azért az is nagy dolog, öregkoromban lesz mit mesélni... :)

Köszönöm az infókat!
Az alapkőletételnek már több mint tíz éve, de körforgalom máig nem épült a 10-es főút és az Ürömi út találkozásánál lévő lámpás kereszteződés helyére. Hosszú évek óta mondják, hogy a helyzet tarthatatlan, megoldás helyett azonban máig csak ígéretek…..
Guzmics nem játszik az észtek ellen, új Daciáját próbálja – nincs új a nap alatt: Trianont “a komcsik” és a “zsidók”, a 3:0-át a botlábúak és a liberális sajtó hozta össze. Íme a legújabb nacionalista rutinmunka: “mi, magyarok” törhetünk, zúzhatunk, a…..
Múlt héten a leghíresebb albán görögzenészre a RTL rászabadított 16 faszra éhes luvnyát, hogy válogasson közülük kedvére (értsd: ahogy a szerkesztők akarják), és találjon rá az Igaz Szerelemre, így nagybetűvel. Mert ehhez egy tévéműsor kell hálistennek, hadd röhögjön…..
Bajusz. 2012.10.09 10:08:26
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Az Édent is csak azért néztem, hogy képben legyek, másnap a hogyvolt cikket olvasva min is röhögök. Magán a műsoron ritkán tudtam elmosolyodni, ha mégis, akkor is inkább az jutott eszembe, mit fognak erről írni holnap...
Ezt a Dzsoni-t alapból rühellem, Pákót nem kevésbé, úgyhogy köszönöm, de kihagyom a tévéműsort, és csak a hogyvolt-on röhögöm magam könnyesre. :)
Zokogó politikusok, könnyeikkel küszködő, rohanó vállalkozók: végre rendet vág a trükközők sorában az új jogszabály? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
hogyvolt Aranypart - 1x16 2011.09.16 07:03:00
Drámai fordulattal fejeztük be az előző adást, Csonti besokallt azon, hogy Korvettádámot ledrágámozta, az meg nem kicsimezte vissza cserébe, sőt, még beszélni sem volt hajlandó vele tegnap este, így fogta magát, és a többiek hevesnek nem mondható tiltakozása ellenére bepakolt a…..
Olvasom a hírt, a Kossuth teret az 1944 előtti formájában állítják helyre, a járműveknek pedig mélygarázst építenek. Nem lesz tehát a tér egyik sarkában játszótér – mint amiről néhány éve még szó volt. De mit is jelent az, hogy a teret a háború előtti formájában…..
Bajusz. 2011.07.12 11:58:28
@Álmos: a villamos fordulásával a következő a gond. Ha feltételezzük, hogy a villamos a képen "jön", akkor menetirány szerint jobbra fordul, ahol szerintetek a Duna van. Márpedig a Parlament déli végénél a villamos nem fordul - menetirány szerint - jobbra. A Kossuth téren, még a Parlament előtt nyom egy jobbost, ott van a megállója, ahonnan a zebrán átsétálva jutsz a metróhoz, és utána már csak egy hosszú elnyújtott balkanyart vesz a villamospálya, hogy utána a rakparttal párhuzamosan haladhasson a Lánchíd irányába. Ilyen villamospályaív a Kossuth tér déli végén (vagy méginkább, a kis csökevény téren - nem tudom mi a neve - a Kossuth téri déli végénél) nincsen.
Bajusz. 2011.07.12 12:07:52
@Álmos: a Néprajzi Múzeum ok, bár nekem az első képen nem tűnt volna fel, de a bekarikázás után egyértelmű. A villamos akkor sem stimmel nekem, de ez már legyen az én bajom.
Bajusz. 2011.07.12 12:17:33
@fatia-negra: nem mondtam, hogy fix a villamos, és már értem, honnan készült a kép, de ott ilyen íve a villamosnak ma nincsen. Ez fix. Meg a Maggi... :)
Három gyermekhez többféle módon juthat az ember: kitartó gyermekszüléssel, jól sikerült második házassággal, az ügyesebbek egy patronból megoldják. Viszont ilyenkor egy csapásra szembesülnek az nagy kérdéssel: milyen autóban fér el három gyerekülés? Mai cikkünk…..
Talán emlékeznek még Gergőre, aki annak idején egy levélben mesélte el, hogyan indult feleségért Chilébe és hogyan kötött ki végül egy Renault Thalia kormánya mögött. Nos, Gergőék életében azóta történt egy s más, míg végül Londonban kötöttek ki, ahonnan szintén…..
Bajusz. 2011.07.01 11:26:42
@laci_52: akkor a 10-esen álljál te azok helyett, akik kénytelenek bemenni a városba, hogy valamelyik autópályát elérjék. Vagy lakjál olyan utcában ürömön, Csillaghegyen, Budakeszin, stb., amit az élelmes autósok elkerülőnek, egérútnak használnak...
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Tartsanak velünk az egyik legextrémebb sportfajtába – az újautó-fenntartás izgalmas, bugyogó, zűrös poklába! Kommentelje az azonos című írásunkat!..
Bajusz. 2011.03.23 09:45:34
@9mmPara: jó dolog az excel tábla, csak javasolni tudom mindenkinek. Először megdöbbentő, aztán szép lassan önmagát kezdi el nevelni az ember vele... Sajnos a 62 Ft/km még marad egy darabig (törlesztő), de valóban, a 40 Ft/km nem reális. Csak ha cashre megvetted a verdát, és nincs törlesztője, akkor talán...
Bajusz. 2011.03.23 09:46:55
@calibra91: meg esze, affinitása javítani. Én bele nem nyúlnék a motortérbe, csak nagyobb bajt csinálok, mint volt. Max izzócsere. :)
Bajusz. 2011.03.23 10:04:23
@determ: nekem a márkaszervíz belengette a két éves szervíznél, hogy a 3 év (garancia lejárta után) már szokták javasolni az utángyártott alkatrészeket, így 20-25% is megspórolható egy éves revízió költségén. He?
Kedvenc mentségem: a BKV járathat okádék buszokat, mert hát annyi embert szállít. Ilyen alapon a nagy éttermek főzhetnének lejárt szavatosságú húsból, hiszen annyi embernek adnak enni, nem? Vélemények az azonos című írásunkról...
Bajusz. 2011.03.10 12:29:48
@zeugma: nálunk mégis az. Ez a helyzet, ezt kell megoldani, ezt kell kezelni.
Bajusz. 2011.03.10 13:11:34
@Mayday: elméleted szerint Budapesten szinte csak a 7-es buszcsaládnak, a 32-es, meg a 86-os járatnak lenne létjogosultsága? Akik ezeket használják, jól jártak, a többi üljön autóba? Na az használna a város levegőjének, azt hiszem...

Szerintem a busz sokszor azért fékezget még a buszsávban is, mert az az út szélén van, és onnan fordulgatnak le a személyautók a csatlakozó utcákba, gyakran a busz elé vágva. A Thököly úti megoldás se az igazi, ott az út közepén van a buszsáv, mert ott meg a busz tarja fel a forgalmat, valahányszor a középső sávból kiáll az út szélén levő megállóba.
Bajusz. 2011.03.10 17:24:33
@Mayday: a megoldásokkal egyerértek, már ami a buszokat illeti, illetve kiegészíteném azzal, hogy új villamosvonalak helyett a gázos, illetve más alternatív hajátsú buszok futtatását szorgalmaznám. A kötött pályás közlekedés macera, és a felhasznált áramot is meg kell termelni valahol = károsanyag kibocsátás.
Négytagú család elfogadható árú, olcsón fenntartható, jól felszerelt, tágas autót keres ötmillió forint alatt. Használtautó-spekulánsok kíméljenek! Vélemények az azonos című írásunkról...
Subba Subba szív iWiW 2010.09.17 08:55:00
 Heti fake (A képeken Destiny Davis.) Napoleon & Josephine Szexi A bal szélen is jó a hangulat? Nyaralás a barátnőmmel Hátulról, a kocsim Nem szégyenlősŐ semA KéjnőA II. kerület leggázosabb képviselőjelöltjeLatinos bulin!! PS artista..
Belsőség Akihito kis mozdonya 2010.09.01 08:16:41
Az utóbbi évtized legértelmesebb fészliftjét kapta meg a Mazda 6. Durván versenyképes lesz így vagy beleolvad a tömegbe? Idebent megtudja. Vélemények az azonos című írásunkról...
Jó, tényleg nem bírtam ki, de ezt a képet a múlt heti dilis bagázsról muszáj volt kirakni. De lássuk az újabb zseniális válogatást.Juj, ez mi ez? :-(Falunap PákóvalCigóMilf 1A gyönyörű tihanyi apádságAz egyetlen BeautiFULLDARK SIDEMilf2Ájk TörnerAlaposan dokumentált…..
FELOSZLOTT A KISPÁL ÉLJEN SOKÁ SCHMITT PÁL..
Bajusz. 2010.08.11 08:56:40
Cunamit megszégyenítő iramban terjeszkedik a VW Gruppe. Sűrű aknamezőre léptek a teljesen új típussal, bizalmuk rendületlen. De hogy jön ide Szelényi János? Vélemények az azonos című írásunkról...