Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molnarm

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naná, hogy jelentkeztem tesztelni a BUBI-t. Van saját bicajom, használom is eleget, de a hétköznapokon szervezési problémák miatt nem tudok reggelente azzal elindulni otthonról, viszont napközben be tudnék iktatni egy kis tekerést, így évek óta várom, hogy végre elinduljon.  Azaz vártam. Eddig.  A…..
molnarm 2014.07.19 22:25:42
@mqqq: Volt ilyenről szó régebben, de most sem a tesztelői szerződésben, sem az ÁSzF-ben (molbubi.bkk.hu/docs/aszf.pdf) nem szerepel.

Egyébként nekem is a poszthoz hasonlóak a tapasztalataim három nap után: elsőre azt tűnt fel, hogy még sík terepen, harmadik sebességben sem lehet vele elég gyorsan (=normális tempóban) menni, de aztán másnap meg alig bírtam felmenni a Margit-hídra. Szóval várost nézni meg nyugisan elgurulni valahová kényelmes (és tényleg lehet még így is előzni a dugót a Kiskörúton), de azért nem az igazi :-(
Életminőségünket jobban befolyásolja az általunk használt webmail felülete, mint az aktuális időjárás.Már az előző hivatalos Gmail téma kapcsán is érezhető volt, hogy a Google nagyon ráérzett arra a vonalra, mely az egyik emblematikus webes dizájn lesz a következő években. A…..
Ha minden igaz, mostantól már sima magyarországi androidos telefonokon is lehet fizetős alkalmazásokat vásárolni. Vagyis végre a teljes Android Market kínálat hozzáférhetővé vált a magyarok számára. Az alkalmazásfejlesztők pedig immár a magyar közönségnek is kínálhatnak…..
molnarm 2011.05.12 10:17:37
@EdBoyWW: ez nem egyenrangúság kérdése, a fejlesztők megadhatják feltöltéskor, hogy az alkalmazásuk milyen országból legyen elérhető. Ha jól emlékszem, pl. a Google Earth sem látszik itthonról, pedig ingyenes.
Habár a HTC Desire 2010 egyik legjobb okostelefonja, még ezt az androidos telót is érdemes lehet rootolni. Az egyik fontos előny, amit a rootolással nyerhetünk, hogy jóval több helye lesz az alkalmazásoknak a telefon memóriájában. Vagyis jóval több appot tudunk egyszerre működtetni…..
Bár egyelőre még a Gingerbread, vagyis az Android 2.3 sem indult el hódító útjára, máris kiszivárgott az Android utána következő verziójának, a 3.0-nak ("Honeycomb") a zenelejátszó programja. Elsősorban a felületre (Cooliris alapok?) és a saját könyvtáraink közt…..
A Google ma dobta ki az újabb frissítést a Maps androidos verziójára. Beletették az alkalmazásba a 3D megjelenítést. A megoldás nagyon látványos érintőkpernyőn is. Bár őszintén szólva nagyon sok értelmét nem látom ennek. De pár percig el lehet vele szórakozni.  Ami…..
Az elmúlt fél évben már világos volt, hogy legkésőbb idén télre megelőzi hazai pályán a Facebook az iWiW-et. A Google Trends és az Alexa szerint ez be is következett idén novemberben. Persze azért azt is tegyük hozzá, hogy az iWiW becsülettel állta a rohamot a legutóbbi…..
molnarm 2010.12.15 10:41:14
Az Androidos alkalmazásról röviden ennyit: yfrog.com/h3z63yj (nem válogatás, ezek az utolsó kommentek).
Azért az elmond valamit, hogy mindenki azt hiszi, valami első vagy béta verzió, pedig régóta megvan...
A Skype pár órája kitolta az Android Marketbe ingyenes alkalmazását. Úgyhogy nem kell többé béna kényszermegoldásokat választani ahhoz, hogy androidos mobilon is utolérhetőek legyenek skype-os ismerőseink. A csetelés mellett a wifi-n és mobilneten keresztüli Skype-to-Skype…..
molnarm 2010.10.06 20:52:42
@EdBoyWW: De van logout, a My info lapon kell megnyomni a menü gombot.

Amit én nem értek, az az, hogy ha egyszer beállítom belépéskor, hogy "sign in automatically", miért kell mégis mindig beírni a jelszót.
Nos, végre nekem is lett Priority Inbox-om, és egy nap használat után már azt is tudom, hogy nekem nagyon nagy szükségem volt egy ilyen megoldásra. Miért? Elsősorban azért, mert bár nagyon aktívan használom a levélcsillagozás funkciót, gyakran elfelejtem megnézni a Starred…..
molnarm 2010.09.04 15:59:29
@mukinyúl: van egy olyan opció a beállításoknál, hogy "Override filters - Include important messages in the inbox that may have been filtered out.
", neked pont ez kell.
Most érett be igazán a három évvel ezelőtti GrandCentral-felvásárlás. A Google tegnap jelentette be, hogy a Gmailbe integrált VoIP-telefonnal immár ingyenesen hívhatunk amerikai és kanadai mobilszámokat. Ha jól látom, a Voice ezen verziója nem csak az amerikaiak számára érhető…..
molnarm 2010.09.03 11:47:04
@codesign: Én egyenleget is tudtam feltölteni, és hívni vezetékes/mobilszámot is. Magyar címmel regisztráltam anno a Checkoutra, de mindent US English nyelven használok.
És akkor megérkezett a keynote videója is: 18:33 Igazából a műsorkeresést próbálják demózni. Nem nagy szám. Lehet keresni a tévé képernyőn műsorfüzetben, és a weben. Amúgy a demo csúnya FAIL. Képtelenek bluetooth/wifi kapcsolatra. Úgyhogy sosem tudjuk meg, mire jó még…..