Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csóré Béla

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sony Bravia reklámsorozatának überfőnöke a jelek szerint teljesen rá van cuppanva az ezerlemezes díszdobozos dvdkre. Ha nem így lenne, nem próbálkoznának minden egyes Bravia-szpotjukkal lenyomni a Függetlenség napja költségvetését. A méret a lényeg: a félelmetes munkaigényű…..
Magasröptű verbális armageddon van kialakulóban a Nevaran Jeans farmerszépségversenyének oldalán, gondoltuk szólunk, hátha valaki beszállna. A "biztonsági cégben érdekelt" webmester egyre lendületesebben osztja az oldalára beszabadult "bunkókat",…..
Csóré Béla 2007.10.04 11:52:26
Engedett Széles Gábor csábításának, és átigazol az Echo Tv-hez Bayer Zsolt. A médiabirodalmat építő milliárdos már hosszú ideje próbálkozott a Hír Tv egyik legismertebb képernyősének megszerzésével.Bayer elszipkázásával a milliárdos ismét felzaklatja a kedélyeket a…..
Nem mintha hiányzott volna, hogy Orosz Józsi hétfőn nem csókolt kezet Veres Jánosnak, és aztán a karján végighaladva nem nyalt bele a fülébe, de azért érdekes, hogy a Magyar Televízió miért éppen most kezdte el baszogatni az európai értelemben vett modern tujákkal és…..
Egyszerű kis eset lenne, de a hangulatos videófelvétel igazi gyöngyszemmé avatja azt, ahogy Istvánékat otthagyja a vonat a balatonszemesi állomáson. Komplett abszurd dráma: befut a vonat, nulla másodpercnél tartunk, a kis társaság elkezdi hátrafelé tolni a feladásra szánt bringát,…..
Testvéreink a Mocsokban! Induljunk el együtt a spirituális fejlődés útján. Hallgassuk tisztulásunkért a Mária Rádió online adását! Nagyon érdekes témák egyenesen az égből. A betelefonálók személyes történeteikkel gazdagítják a műsort, szóval kenyérszaporítás,…..
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..
Boncza, bazmeg, nem hisszük el, hogy nem jöttél rá önállóan, hogy ilyet nem rakunk ki magunkról a netre. Keservesen fogod ezt bánni pár év múlva. ..
w Govorit Moszkva 2007.07.30 05:30:00
Cs. Kádár Péter éhségsztrájkba kezdett, mert kitették a szűrét a Magyar Rádióból, pedig harminc évig dugdorászta a banándugókat. De közben elhervadtak a banándugók. Elkeseredése és indulatos elszántsága érthető. Gyermekei vannak és rosszul kereső felesége; amiért…..
Noha megjósoltam, hogy ez lesz, mégis elképedve olvastam az ítéletet a Forma1 történetének legsúlyosabb bűncselekménye ügyében. Mint ugyanott megírtam, ez a kém-ügy jóval súlyosabb bűntett, mint amilyennek megpróbálják beállítani, ami persze érthető, hiszen igen komoly…..
Subba Niceboys 2007.07.27 16:03:00
Soha véget nem érő kutatómunkánk, amelynek célja az interneten található összes különös szexuális szubkultúra összegyűjtése újabb állomásához érkezett. Csodálatos rajzolt pasik három dimenzióban...
Elképesztő állapotok uralkodnak a Nyugati pályaudvar - Veresegyház - Vác vonalon. A MÁV a hőségre hivatkozva felére ritkította a járatszámot, miközben az állítólag használhatatlan síneken vígan mennek a vonatok. Olvassák, olvasónk hogyan jutott el annyi idő alatt Veregyházra,…..
Csóré Béla 2007.07.27 00:32:28
A Swissmiss dizájnblogon találkoztunk új kedvenc képzőművészünkkel, a német Uli Westphallal. Mutatoes című munkája abból áll, hogy mutáns zöldségeket gyűjt, konzervál, aztán kiállítja őket, Swissmiss például egy berlini piacon találkozott vele, ahol standot bérelt, és…..
Subba Ví ár dö vörld 2007.07.25 18:04:00
Olcsó dolog a nyolcvanas években turkálni, ráadásul a Sláger Rádió szellemi színvonalán mozog az ilyesmi, most mégis van három izé, amire szeretnénk felhívni a figyelmet.1. Van egy felhasználó a Youtube-on, aki a "Csóró vagyok" című dallal a kelleténél egy kicsit…..
Subba Hajrá Linamar! 2007.07.23 20:57:00
Tudjátok, mi az a Linamar? Na, az egy nagy kanadai cég, amiről teljesen felesleges bármi egyebet tudni, mint hogy néhány éve ők vásárolták meg az egykor Mezőgép néven futó orosházi szockó vállalatot. Továbbra is mindenféle mezőgazdasági gépeket gyártanak, szecskavágót,…..
Csóré Béla 2007.07.24 09:09:22
Mint azt bizonyára tudják, a diákmunka a kizsákmányolás egyik kortárs és legális fajtája. A Homár ezért nem egészen érti Attila panaszát - barátnőjét lehúzták 8 rugóra Tesco-pénztárosként -, legalább nem egy bányában kellett kézzel gyöngyöt csiszolnia: A következő…..
Csóré Béla 2007.07.23 14:36:33
Subba Túlvilági javak 2007.07.20 11:37:00
Ti láttatok már ilyet? Vajon a plazmatévé be van kötve, és az adást is bevezették? Azt hittük, hogy a sírrablásnak, mint szakmának már nincs jövője, de most lehet, hogy belevágunk. ..
Az Újpesti piacon él a szenzációs ajánlat a Lacikonyha nevű kajálda közelében, a hentésnél. Aki csak zacskóra hajt, az is jól járhat. De tényleg, miért akarnak ennyire megszabadulni a csonttól?..
A Homár a kurucinfón sem találhatott volna jobb kurvaanyázni valót, mint amit nusss küldött Fvanciahonból. A parasztvakításáról híres párizsi übersznobáruház, a Lafayette ügyfélszolgálatán ugyanis azért nem adtak neki törzsvásárlói kártyát, mert nincs tartózkodási…..
Véletlenül találtuk a teszvesz.hu-n ezt a palack 26 éves Hubertust, de el nem tudjuk képzelni, kinek kéne 25 rugóért ilyesmi. Lehetetlen, hogy a korrral javuljon. De Önök majd megmondják, mi az antik Hubik trükkje. ..
Csóré Béla 2007.07.19 15:54:56
Eheti kupánkat, egy Nyakó István alakú, aranyozott ágytálat ez az első blikkre rokonszenves taxisofőr kapta, KundK ajánlása alapján: Szerintem, a mellékelt versenyző esélyes a hét legpofátlanabb parkolása díjra. A troli nem bírt kikanyarodni az utcából, mögötte meg fél…..
A nagy melegre való tekintettel jöjjön itt kevés, de tartalmatlan szöveg sok képpel: 15 darab többé-kevésbé mókás helyzetbe került plakát. Meg webes hirdetések. ..
Subba Maraggyatok együtt! 2007.07.18 15:44:00
Van itt egy újabb bizonyíték arra, hogy 35 fok felett az ész szó szerint megáll. Bár annak a lelkes ifjú riporternek, aki a hétvégi Balaton Sound fesztiválon próbált interjút készíteni valakivel, akiről ő sem pontosan tudta, hogy kicsoda, talán 35 alatt is akadnak néha gondjai.…..
Amíg a Homár egy endékás gyárváros romjai között fetrengett hétvégén, a Megint Állunk Vazze blog szervezésében lecsapott a retekkommandó egy gyanútlan vonatra. A hatfős amatőr takarítócsapatnak 3 óra alatt sem sikerült teljesen visszaimádkoznia a vagonok eredeti…..
Ez jobb, mint amit az 5. elemben vizionáltak. Véletlenül ugyanis létrejött a teljesen kátrány- és nikotinmentes cigaretta, igaz elszívni sem érdemes: Mellékelek két gyönyörű képet arről a szál cigarettáról amire ma rágyújtottam. Kicsit fura volt, először azt hittem fordítva…..
Csóré Béla 2007.07.18 21:39:48