Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vódka anyácska

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félidőben holtverseny Csehországban 2010.11.29. 18:46 kovacsistvan..
vódka anyácska 2010.11.30 07:28:54
@Rock me Amadeus: Én kérek elnézést az István nevében is, hogy megírta a bejegyzést.
Szombaton három, vasárnap hat mérkőzést rendeztek a KHL-ben. Előbbi játéknapon nem kegyelmeztek a keletiek a nyugatiaknak: az Amur a Lokomotivot, a novokuznyecki Metallurg az Atlantot, a Szibir a Torpedót verte. Az Avtomobilisztot az Avangard győzte le vasárnap, a Nyeftyehimik a Bariszt,…..
vódka anyácska 2010.11.02 09:25:05
@priest_: Én láttam mindkét tegnapi meccset. A Magnyitka-Traktoron a vendégeknek szurkoltam, mert nem Proszkurjakov védett. Hiába szorította ki Alisztratov Caront a kapuból, valószínűleg a SZKA-s Szokolovot is a nyakára viszik.
A másik meccs pedig... Ott kiderült, hogy mennyit ér egy LA Kings-maszkos kapus :P Teljesen értelmetlen volt odavinni két jó kapus mellé egy gyenge svédet.
Három mérkőzés lesz kedden a Mol Ligában. A Steaua a Brassót fogadja, két jó erőkből álló, de hullámzó teljesítményt nyújtó csapat küzdhet Bukarestben. Magyarországon is két izgalmas találkozó várható. A szezonban először játszik keddi napon EBEL-erősítés nélkül a…..
vódka anyácska 2010.10.26 12:13:29
@drukker60: Kitöltöttem, felbosszantott. Miért kell minden áron mindent USA-mintára csinálni? A ligás választási lehetőségek között miért volt ott Olaszország, miközben Csehország és Németország nem?!
vódka anyácska 2010.10.27 17:11:09
@peterszky: @szorgalmas: Remélem nem tartjátok magatokat jégkorongdrukkereknek. Különben el vagytok tévedve.
Őszinte leszek, nem vagyok teljesen képben a MOL Ligával; szóval meséljétek már el, hogy mi a (ide azt az egy-két szót képzeljétek, amit szeretnétek) baj van Kangyallal?
"Nem nevezném magamat vezetőedzőnek, edző vagyok, aki átmenetileg ellátja a vezetőedzői feladatokat, amíg a vezetés nem talál végleges megoldást" – mondta blogunknak Énekes Lajos, aki hétfőn harmadszor lett a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzője. Mindannyiszor…..
vódka anyácska 2010.10.23 10:03:15
@Jégkorong: Nem élmény szenvedni.
Hanem akkor is büszkén ki kell állni a csapat mellett, amikor nem megy nekik. Ki fogom mondani, én divatmajomnak hívom azokat, akik azért mennek ki a jégkorongmeccsre, mert most ez a menő, mert most nyer a csapat, mert most mindenki erre jár ki.
Bevallom, jégkorong-sznob vagyok. Igenis, csakis azok menjenek ki a meccsre, akik tudják is, hogy mi zajlik ott; nem pedig nézelődni, beszélgetni és kamerába vigyorogni jár a meccsre.
Tudom, eltértem a témától, de lényeg a lényeg, hogy a lelkes szurkoló a vereség után is szurkoló marad. A divatmajom szurkoló pedig divatmajom.
vódka anyácska 2010.10.23 10:34:12
@Jégkorong: Persze, láttam a hangulatjelet.
Inkább a divatdrukkereknek szólt a kirohanásom, te csak az okot adtad meg rá.
Nem bosszantottál föl, én folyton föl vagyok bosszantva a divatok miatt :)
Kedden hat mérkőzést rendeztek a KHL-ben, mind a tizenkét keleti csapat jégre lépett. Az Avtomobiliszt négy góllal vezetett Habarovszkban, a meccs második felében ötöt lőttek a hazaiak. A Nyeftyehimikben csak a Magnyitogorszkból érkezett Fjodor Fjodorov tudott betalálni, a Jugra a…..
vódka anyácska 2010.10.14 17:07:07
@priest_: Te örülhetsz, én nem. Hiába védett a névadóm (Proszkurjakov), mégis négyet kapott, pedig örültem, hogy nem Gelasvili védett, hogy most majd megmutatja Proszkurjakov, mit is tud. Sajnos nem. Van ilyen.
Első ránézésre furcsának tűnhet, hogy Mol Liga-tudósításunk címébe egy nem Mol ligás mérkőzésről szóló hír került, de hát mégiscsak az a nap legnagyobb meglepetése, hogy egy előzetesen esélytelennek vélt csapat legyőzte a magyar–székely–román bajnokság…..
vódka anyácska 2010.10.13 08:10:11
@bala93: Ha neked pedig a születési éved van a neved után, akkor nagyon nincs mire pattognod, és örülj, hogy nem fenekelt el anyukád, mert 22 óra után bekapcsoltad a számítógépedet.

Egyébként szerintem mindkét oldal magába szállhat. Nemhogy annak örülnétek, hogy tudtok jégkorongmeccsre járni. Egy békéscsabai mit tegyen? Járjon Szegedre vagy Debrecenbe másodosztályú meccsre? Egy nyíregyházi pedig Miskolcra?
Olyan dolgokon vitatkoztok, amikben sose fognak közeledni az álláspontok. Most mi lenne, ha idejönnének a Vasas- és Miskolc-drukkerek, hogy ők pedig magasról lesz#rják azt, hogy a fehérvári és az FTC-drukkerek mit vitatkoznak? Még több értelmetlen vita.
Öt mérkőzéssel kezdődik az NHL 2010/2011-es szezonja. Bemutatjuk a csapatokat, elemezzük a nyári változásokat, kellő óvatossággal latolgatjuk az esélyeket. Az Atlantic, a Northeast és Southeast divíziót átvettük korábbi posztjainkban, két nyugatival, a Centrallal és a…..
Két komoly érdeklődést kiváltó mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga. A szezon első tévés mérkőzésén a Vasas az FTC-t fogadja, a 19 órakor kezdődő találkozót a Sport1 Tv élőben adja. Az EBEL-játékosokkal megerősített Fehérvár otthonába a Miskolc látogat. A…..
vódka anyácska 2010.10.05 19:11:12
@csatoimi: Hát még a Fradi fejvédője......
Csak a Buffalo nyert idegenben a keddi előszezonmeccseken. Először győzött a New Jersey, Ilja Kovalcsuk elkezdte meghálálni 100 millió dolláros szerződését. Nyikita Filatov, Nyikolaj Zsergyev, Jevgenyij Malkin, Alekszander Ovecskin is csapata legjobbja volt. A New Jersey a…..
vódka anyácska 2010.09.29 20:53:44
@Magilla Gorilla: Még véletlen se egy MOL-Ligás bejegyzéshez írd oda az ilyet!!!!!!!!!!!
Élete negyedik Allsvenskan-mérkőzésén győztes felnőttgólt szerzett Bartalis István. A svéd másodosztályú Troja/Ljungby húszéves támadója a Boras elleni idegenbeli meccsen a negyedik sor szélén kapott helyet. Az 50. percben 4-2-re alakította az eredményt, és mivel végül 5-3-ra…..
vódka anyácska 2010.09.25 10:57:36
@nyomasek_bobo: Így igaz.
Egyébként bármi is lett volna a bejegyzés címe (pl. megszerezte első gólját), akkor is belekötöttél volna. Inkább menj vissza a soproni netes kávézódba.
A világbajnok szlovák válogatott oszlopos tagja – a 2002-es torna pontkirálya volt –, aki az előző szezont a Boston Bruinsban húzta le, még nem talált csapatot a tengerentúlon. Ezért a 2004/05-ös lockouthoz hasonlóan Szlovákia legnépszerűbb csapatában kezdi a szezont. A…..
vódka anyácska 2010.09.23 16:33:55
@sutyi2: Igen, a KHL Medvescak Zagrebre gondolhatott. A KHL nevű bajnoksággal nem is szokták szóba hozni Pálffyt. Sőt, nem is létezik KHL nevű bajnokság. Csakis az EBEL és a MOL Liga létezik, meg talán az NHL.
vódka anyácska 2010.09.23 18:10:06
@FrankK: Jogos, túl hevesen reagáltam. De azt el kell ismerned, hogy a többség látóköre az EBEL-nél és a MOL Ligánál nem tart tovább.
vódka anyácska 2010.09.24 07:15:55
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: És ezért nem kell figyelembe venni? Az NHL is elérhetetlen távolságra van, mégis ha X.Y. a (New York) Rangers játékosa lesz, akkor senki se kérdezi meg, hogy "a Steaua Rangersé?".
Kedden kilenc mérkőzést rendeztek a KHL-ben. A Szalavat Julajev a Szibirt verte, a Traktor otthon kapott ki a Metallurg Novokuznyecktől, a Jugra büntetőkkel győzte le a Vityazt. Cserepovecben nyert a Torpedo, a Taraszov-divízió másik rangadóján a Szpartak legyőzte a Lokomotivot. A SZKA…..
vódka anyácska 2010.09.23 16:31:29
@priest_: Vilike olyan jól véd, hogy a Szibir már-már megvan. Jobban tud s'opni, mint Michelle Wild.
Öt év oroszországi vendégjáték után hazatér ifjúsági válogatott csatárunk. Az előző szezont az Atlant Mityiscsiben töltötte, a moszkvai juniorbajnokságban játszott, nyáron közel állt ahhoz, hogy MHL-es szerződést kapjon a Krilja Szovjetovban, de hiányzott az orosz…..
vódka anyácska 2010.09.17 20:40:02
@laszla: F.....opó Laszla! (bocs, ez meg adta magát csak úgy azért mert)
vódka anyácska 2010.09.18 15:51:05
@ValAki: Magyar vagyok. De ugye laszla hozzászólása kultúrált volt? Vagy azt észre se vetted? Ha nem vetted észre, akkor nincs baj. Ha észrevetted, és őt nem minősíted ostobának, akkor baj van.
vódka anyácska 2010.09.18 18:20:23
@horivan: Igazad van, túlreagáltam.
@csatoimi: Omark-mezt akkor miért rendeltél? Gondolom elégetted/kidobtad, és lecserélted az NHL-es mezére. Melyik honlapra gondolsz? Mi bajod van a honlapokkal?
Szombaton hét mérkőzést rendeztek a KHL-ben. Az Avangard otthon nyert a Szpartak ellen, a Dinamo Riga Novokuznyeckben győzött, a Szeversztal Kazahsztánból hozta el a három pontot. A Traktor hosszabbításban nyert Magnyitogorszkban, a SZKA a Jugra ellen javított, a Dinamo Minszk…..
vódka anyácska 2010.09.12 11:37:01
@durex26: Milyen volt a tegnapi Dinamo Minszk-Lokomotiv meccs? Volt "déja vu"-érzésed a Dinamo-Ak Barsz miatt? :)
Kétnapos kutatás-fejlesztési, iránymeghatározó tábort (NHL RDO Camp) tartott a múlt héten az NHL a Toronto Meaple Leafs gyakorlópályáján Etobicoke-ban. Brendan Shanahan az NHL jégkorong- és üzletfejlesztési alelnökeként az első komoly küldetését teljesítette. 33 junior korú…..
"Két esetben kötnék kompromisszumot: ha egy nagyon jó ligába hívnának kevés pénzért játszani, vagy ha egy gyengébb bajnokságba nagyon sok pénzért" – mondja a még mindig klub nélküli válogatott kapus. Szuper Levente 2009-ben magyar, 2010-ben német bajnok lett. Ám…..
vódka anyácska 2010.08.11 07:34:28
@mordok: "Ez olyan, mintha egy Palkovics szintű játékos elmenne a Moszkvába negyedik soros csatárnak..."

Elmenne a Moszkvába?! Ez olyan, minthogy pl. Budai a Budapestben véd?! Vagy melyik csapat az a Moszkva?! Melyik ligában tolják?!
vódka anyácska 2010.08.11 08:46:30
@thor80: Téged is megkérdezlek: melyik az a "KHL-es Moszkva"?! Olyan, mint a "MOL-Ligás Budapest"? Vagy az "EBEL-es Magyarország"?
Az NHL-es bunyókkal nem foglalkozunk gyakran, ám az egyik szakportál az imént évet összegzett, érdekes videókkal, fórummal. Szavazni is lehet, 16 kategóriában. Szemlézünk. A kézenfekvő év harca, év kiütése, év harcosa, év újonca díjak mellett olyanok is megtalálhatók, mint…..
vódka anyácska 2010.08.10 14:39:44
@stuccer: Hágj meg egy kecskét, aztán felejtsd el ezt a blogot. Ez nem fikablog, ahol kötözködni lehet másokkal értelmetlenül a kommentek között, kioktató hangnemben.
Igen, én (is) jégkorongsznob vagyok. Az kommenteljen ide, aki képben van a sportot illetően. Ne az, akinek épp itt van kedve megmutatni, hogy mekkora szájkaratés.
Jégkorong Piros-fehér-zöld 2010.08.04 09:57:00
Nem tudom pontosan, mi számít, de ha állást kellene foglalnom, azt mondanám: a magyar jégkorong. Semmi más. Amikor közel három éve elindítottuk ezt a blogot, nem voltak magasztos céljaink, nem akartuk megválltani a világot. Önmagunk szórakoztatására törekedtünk csupán. A három…..
vódka anyácska 2010.08.04 16:57:12
@kanada09: Mostanra szedtem össze a bátorságot, hogy leírjam: megkérhetlek arra (talán a többiek nevében is, de ebben nem vagyok biztos), hogy ne használj aposztrófokat és idézőjeleket? Inkább kitaláljuk, hogy hova kell ékezet, de így (nekem) nagyon olvashatatlan az egész.
A KHL 2010/11-es szezonjában 23 csapat vesz részt, szeptemberben a poprádi HC Lev nélkül kezdődik a bajnokság, derült ki az orosz bázisú liga szerda esti közleményéből. A KHL vezetősége azzal indokolta a döntését, hogy a szlovák szövetség (SZLH) gátolta az egyezkedést. Mint…..
Eddig nyáron forró, télen jéghideg csarnokban játszott a Sapa Fehérvár AV19, ez a helyzet a jelentős átalakítások miatt megváltozik. Ocskay Gábortól megtudtuk, télen 10-14 fok lesz a levegő hőmérséklete, nyáron viszont nem lesz túl meleg, így minden évszakban jobb minőségű…..
vódka anyácska 2010.07.13 20:30:35
@váradi: Sőt, olyat is lehet hallani, hogy az Irgl-Vasicek-Jasin sor jövőre összejön a Volánban, mert a Lokomotiv után egy busztársaság csapatában akarnak játszani! Ugyan már........
Nem biztos, hogy a Bugyivelnyik visszalépése után találnak a KHL-be 24. csapatot, így egyre valószínűbb, hogy csak huszonhárman küzdenek ősztől a ligában. Ha lesz is 24., nem orosz lesz: a Viszsaja Ligában (új neve: VHL, azaz Viszsaja Hokkejnaja Liga) már megvannak 20-an. A…..
vódka anyácska 2010.07.03 19:07:30
@budaijegesmedve: És akkor mi van? Mi van, ha most nem jönnek nagy sztárok?
A Dab.Docler és az SC Csíkszereda ismét összekerült a Kontinentális Kupa második körében. Ez az IIHF szombati, budapesti naptáregyeztető ülésén derült ki, ahol elkészítették a kupa teljes sorsolását. 19 országból ugyanennyi csapat vesz részt a küzdelmekben, a szuperdöntőt…..
vódka anyácska 2010.06.13 08:21:27
@kiralyfi: Nagyon igazad van. Nem Fehérvár jelenti a magyar jégkorongot.
@Borsy: A Salzburg csak a döntőben játszik, a selejtezőkörökben nem. Míg a Volánnak kellene.
Ötvenpercnyi óriási teljesítménnyel és tökéletes védekezéssel nyerte meg a 2010-es A csoportos világbajnokságot a cseh válogatott. A kevésbé esélyes csapat a döntő estéjén jobban játszott, mint a gólt szerezni sokáig képtelen, ezért az idő múlásával egyre inkább…..
vódka anyácska 2010.05.24 07:30:03
@zsolesz123: Ezért már megérte regisztrálnod, hogy ezt elmondhasd.
A szurkolók ne dobják ki a szívgyógyszerüket – javasolta az orosz válogatott drámai vb-elődöntője után Alekszandr Ovecskin. A csapat egyik sztárja szerint – aki ezen a világbajnokságon nem tartozik a legjobban teljesítők közé – nem lepődtek meg a németek hősies…..
vódka anyácska 2010.05.23 15:34:00
@masterroofs: Szerintem csak "sima" véglegest kapott, nem eltiltással járót. Vagy hol van ilyen írva, hogy elengedték az egymeccses eltiltást? Én nem találtam ilyet.
A cseh–svéd dráma után azt hittük, mára ennyi elég lesz, de nem: a német válogatott soha nem látott teljesítményt nyújtva nehezítette meg az oroszok dolgát az A csoportos világbajnokság második elődöntőjében. Mondhatnánk azt is, hogy a kétszeres címvédő nem volt elég…..
vódka anyácska 2010.05.23 15:01:48
@kiralyfi: Igazad van, de ha Kuljomin akkori ütközéséért véglegest kapott volna, akkor meccsenként lennének végleges kiállítások.
Tényleg, mennyire kell azon meglepődni, ha a svéd-németen is lesz végleges kiállítás?! ;)