Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Munkáslevelező

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bloggert terroristát fenyegetni manapság igen menő. Fúj az a bizonyos keleti szél, nagyon fúj. Igazából meglepő, hogy nem életveszélyes fenyegetésekről van szó. Legalábbis még. Szerencsére az ilyen rendszerekben mindig van elég a felbátorodott, vérostoba faszkalapból, aki…..
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
Munkáslevelező 2011.12.27 23:20:29
@Bandey: Kávét, kávét! Jól meg mondtad.
Michael Knight K. O. előtt 2011.12.21 22:01:00
Orbán Viktor megbukott. És megbukott Orbán Viktor egész rendszere is, ez a pökhendi és kivagyi és képmutató, a hazugságot is hazugsággal leplezni próbáló rendszer. Nem a jó állam épült itt az elmúlt bő másfél évben, és nem lett itt jobb semmi - pedig lett volna mit…..
Gyurcsány Ferenc a hétvégén az államadósság-növekedés okait vizsgáló bizottságnak mutatott be egy előadást. A formai hibák ellenére az előadás hiánypótló, egy olyan tézist támaszt alá, amely nagyon is fontos: a magyar államadósság megnövekedésében nem csak…..
Munkáslevelező 2011.06.20 12:08:02
  Nem nagyon szeretünk Gyurcsány Ferencről írni, mivel sose tudjuk eldönteni, jót teszünk-e a volt miniszterelnökkel, ha megírjuk róla a véleményünket. Ő az a primadonna, aki, ha bekenni magát szarral, a saját hivői körében abból is jól jön ki. A mai nap viszont…..
A hét fejleményei mind a pártszakadás felé mutatnak. Gyurcsány pedig már aczélgyörgyözik is. Heti szavazásunk. (Fotó: Index) Szokásos hétvégi rovatunkban ismét blogunk egyik legérdekesebb heti szavazásának az eredményét mutatjuk be: ezúttal azt, hogy mit gondolnak a…..
(Köz)szempont Valami változott 2011.01.15 11:53:04
Tízezer ember. Hozzávetőlegesen ennyien voltak kint a Kossuth téren péntek este, hogy voksukat letegyék a sajtószabadság mellett, a médiatörvény ellenében. Tízezer ember. Legalább ennyien vannak ma Magyarországon, akik úgy gondolják, a Kormány rossz döntést hozott és egy olyan…..
Munkáslevelező 2011.01.16 09:56:52
@Schaf: Arra vissza kel hozni Görényi tábornokot. Ő majd rendet rak-
Munkáslevelező 2011.01.16 14:53:30
@tölgyes: Nem értek eggyet. A sajtó mellet a tudos- és müvészvilág is tiltakozik.
Az egész világ tiltakozik.
- Agnes Heler - Newjorki nemzetiségű (sajnos , videóját nem találni itt: nepszava.com/2010/12/amerika/elindult-a-szabad-magyar-televizio-amerikabol.html, én még néztem, törve beszél magyarul,de a tiltakozás áthallik, sok más tiltakozók is ott ki vannak téve) világ hírű Marx szaktudos)
- Andreas Siff - Svájci nemzetiségű zongora művész
- Ivan Fischer - Szovjet nemzetiségű kar mester
Az értelmiség krémje,kiket a Magyar Sajtószabadság iránti aggódás hozott össze, tiltakozik.
Munkáslevelező 2011.01.16 20:24:46
@Kandabula:
KÖSZÖNÖM és ki egészitem listádat.
George Lukats
Agnes Heler tanitója. George Lukats világ hirű markszista,és már akkor lövetett mikor Görényi Tábornok édes apja meg nem született.
Agnes Heler 2l,de én jeleztem ezel,hogy egy ilyen nagy Tudosasszony nem lehet Pokoli/Pokolos mert az félre érthető. Azaz polkorrekt vagyok.
Nem tudom értelmezni soraidat ,hogy én nem ismerek jelentős filozófusokat.
TGM az , aki Ártatlan Patai Jauzsika esetét leirta a Világsajtónak. Az Előkészítésben (1988-1990) eggyütt voltunk tüntetni,csak akkor még nem tudtam, hogy az nem jó.
LisztesLáda Blizzard Timelapse 2010.12.29 13:34:00
Ilyen, amikor valaki unatkozik, mert a hó miatt nem tud elmenni sehova. Vagy nem. De mindenképpen látványos, ahogy betemet mindent a hó. 20 órányi hóvihar 40 másodpercben. Élvezzétek! December 2010 Blizzard Timelapse from Michael Black on Vimeo...
Munkáslevelező 2010.12.30 08:54:01
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
Még néhány nap, és Magyarország lesz az Európai Unió soros elnöke. A külföldi sajtó mégsem ezzel van tele, hanem a kedden hajnalban elfogadott szájkosár médiatörvénnyel. Kommentárok és egyéb írások tömkelege kritizálja az új szabályozást, szinte nincs olyan európai lap,…..
Munkáslevelező 2010.12.24 11:26:47
Munkáslevelező 2010.12.24 12:31:17
A mellébeszélés és kimagyarázás lassan tananyag lesz minden magára valamit adó kommunikáció szakon. Nyakó István is docense a szakmának, de amiket a két utódja a napokban összehordott, azon szerintem ő is elsírta magát az irigységtől. Orbán Viktor Nemzeti Trubadúrjának…..
zoli voltam Eltakarítják Gaskót? 2010.07.15 09:42:00
Pártunk és Kormányunk szócsöve a mai számban címlapon tudatja, hogy a fő-fő sztrájkoló megkapta a selyemzsinórt. Helyes, ideje volt.A Magyar Nemzet mai számában részletes cikket közölt a vasutas szakszervezeti vezetők fizetéséről. Gaskó havonta másfélmilliót visz haza, plusz…..
Száraz, rövid MTI-hír: "Tizenkét sérültje van annak a délutáni balesetnek, amely során oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Inárcs és Kakucs között - erősítette meg az MTI értesülését Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese. Az MTI…..
Munkáslevelező 2010.07.04 14:18:40
@fülzsír: Le nézte a szocialista vívmányokat a Nyugat. Egy mai Ford az 5 személyes, egy NDK Trabant meg egy tucat személyt visz a munkahelyre, ha nem éri baleset.
Hát tényleg eljött a forradalom, el sem hiszem. Mit forradalom, szabadságharc! Orbán Viktor nemzetmentő 29 pontjában 9.(!) helyet kapta a házi gyümölcspárlatfőzés legalizálása: A pálinkafőzés felszabadításával "kilencven éves küzdelmet zárunk le", mondta Orbán.…..
Ki kell mondani: részünkről nincs jószomszédi viszony, ha a határon túliak sínylik ezt meg. A Gyurcsány-féle bájvigyor-diplomácia már elvérzett az előző nyolc évben, semmit nem értünk el vele, ideje visszaváltani az antalli és az orbáni sebességbe. A kettős állampolgárság…..
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
Bővelkedik Újbuda kriminális politikai eseményekben. Lassan alig lesz olyan szocialista vagy liberális politikus, estleg cégvezető a XI. kerületben, aki reménykedhet egyáltalán abban, hogy szabadlábon ússza meg Molnár Gyula regnálását.Újbudát a napokban ellepték a "Ki az a…..