Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fazekas53

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bolba Márta beszéd a Közös ország, Közös iskola! tüntetésen: Evangélikus lelkész vagyok. Nő és lelkész, sőt, még a szegregációt sem támogatom. Pedig sokan azt hiszik, hogy a keresztények, ott, a kormány legfelső szintjein mind ezt akarják. Én most azt a hangot szeretném…..
Vastagbőr Meghekkelt közlemény 2011.10.14 17:31:00
A mai nap legjobb sztorija: MTI 2011. október 14., péntek 12:31 Jobbik: a mindenkori magyar átlagfizetést kapják a parlamenti képviselők! A Jobbik szerint az országgyűlési képviselők havi bruttó jövedelmének meg kellene egyeznie a mindenkori magyar átlagfizetéssel, ami a…..
Piroslap Himnusz Orbán Viktorhoz 2011.09.11 10:50:00
Hányszor zengett ajkain Gyurcsány vad népének Vert hadunk csontvázain Győzedelmi ének!  *** A magyar nép zivataros évtizedeibőlViktor, szánd meg a magyarttörvénnyel, Széll-tervvel,Nyújts feléje védő kart,Ha küzd frankhitellelBAL sors akit régen tép,Hozz rá négy…..
fazekas53 2011.09.12 18:48:20
@Dödölle:
A költői műfaj az más te azt nem érted, A költő, beleilleszkedik a költészetének tárgyának lelkivilágába, és így kerül felszínre az a gondolat, hogy - mivel Orbán csalhatatlannak hiszi magát és erősnek, és nem tűr meg maga mellett más elgondolást, tehát = isten. És ezt így kell érteni, vagyis mi tudjuk, hogy nem isten, hogy halandó, de még mennyire hal majd meg (de mikor?) de ő legalább így látja, és azt szeretné, ha így látnák őt.

Szóval egyébként a mű elmés, helye van a magyar irodalomban és nem is csak mint szatirikus irodalom, hanem mint olyan amely a történelmünk mai és nem kevésbé jelentős szeletét mint a múlt nagyon pontosan jellemzi. Hiányirodalom ez, mert csak nézzük meg a kuruc nemesi verseket a Magyar Irodalom Remekei c. kötetben Ma már nem is értenénk a történelmet, ha nem lennének ezek a versek.

Orbán azonban nem szánja meg a népet, nem fogja. Mi sem fogjuk szánni!
Továbbra sem egyértelmű, milyen vonalak mentén szeretné a kormány betiltani, illetve engedélyezni a magyarországi egyházakat. A Fővárosi Bíróság mellé egy közeli büfét, illetve egy szakértői grémiumot hozna létre a kormány. Utóbbi testület, világos irányelvek mentén…..
Kép: Photoshop-briganti.blog.hu..
fazekas53 2011.04.05 10:23:16
Ha egy a bolygókutatásban jártas marslakó éppen december elején látogatna először a Földre – hát sok furcsaságot tapasztalna. Korábban már feltérképezte magának ezt a bolygót annyira, hogy tudja: a Föld agytrösztjei jelenleg a klímaváltozást, az élelmiszer- és ivóvíz-válságot illetve a globális…..