Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kgizi

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fővárosi Közgyűlés mai ülésén nem támogatta Somfai Ágnes LMP frakcióvezető-helyettes határozati javaslatának napirendre vételét, mellyel a képviselők újra fővárosi védelem alá helyezhették volna a Fischer házat, a belvárosban, világörökségi területen lebontani…..
kgizi 2010.12.15 16:50:16
itt elérhető a pontos lmp-s javaslat csatolt pdf fájlban: lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/9399/rogan-ajandeka-hazrombolas-karacsonyra/
A javaslat arra vonatkozott, hogy az új közgyűlés vizsgálja felül korábbi javaslatát, pl. a védelem levétele tekintetében, hiszen korábban Rogán épp azzal érvelt, hogy nem lesz bontás, csak átépítés. Most viszont kiderült, hogy az mszp és a fidesz is teljesen egyetért a beruházás támogatásában, csipak mindkettőjüket irányítja. ... ez a projekt jó példa arra, hogy mennyire nem érvényesítik a közérdeket az önkormányzatok, mennyire nem irányítják a beruházókat.
Szerintem a kompromisszum a városfejlesztés lényege és nem értem, hogy miért lenne jobb a léghajó, mint bármi más...
kgizi 2010.12.17 07:00:23
kelenliget.parawag.net/node/22
Egy összefoglaló...
Néhány hete arra kértem az Urbanista olvasóit, hogy írják meg, mire kíváncsiak a főpolgármester-jelölteket indító pártok programjából – én pedig felteszem a kérdéseket nekik. Nem politikáról, nem ideológiáról és nem kritikákról szólnak az interjúk, hanem szigorúan…..
Szombaton, július 3-án végre megkezdtük a részvételi programalkotást a 22. kerületben is: egész délelőtt a budafoki kedves kis piacon standoltunk. Tapasztalataink pozitívak, az emberek szívesen álltak meg beszélgetni velünk a kerület problémáiról. Az LMP célja, hogy új…..