Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lókakukk

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem Tarlós István, hanem maga Isten vonta ki a forgalomból és ragadott magához 43 metrószerelvényt az „Elragadtatás napján”. A BKV ellenőrök nincsenek elragadtatva, sajnos. Harold Camping amerikai próféta, és összehajtható kerékpár gyáros jóslata Magyarországon is…..
Segíts neki! Mint ahogy az Index is megírta a szociális konzultáció felettébb egyértelmű válaszokra számíthat. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy az álltaluk adott válaszok hasznosak is lennének, bár azt se, hogy haszontalanok. A Fidesz egyértelműen saját döntéseit…..
lókakukk 2011.05.04 15:52:27
@TrueY:
Esetleg Fülkeforradalmi Ifjúsági Napok?
Már eléggé unjuk a szerdai meccs minden olyan mozzanatát, ami a bíróval vagy a színészkedéssel foglalkozik, de amit most találtunk, az kihagyhatatlan.   Igen, a 60. percben járunk, jön nyújtott lábbal Pepe, Alves elterül. És a következő pillanatban a Barcelona játékosai…..
Dübörögtek az Európa Kiadó-számok is a fülembe péntek este, persze ez is Kaposváron, a színművészeti egyetem IV. éves hallgatóinak előadásában történt. És nem is a hangosítás volt ilyen erős, hanem a hatalmas hangfal mellett volt a legjobb szög a fotózáshoz. Amikor az…..
Nincs igazság ezen a földön. José Mourinho a világ legdrágább keretével az utóbbi négy hazai meccséből egy döntetlent és három vereséget tudott csak elérni. Hogy miért? Teljesen egyértelmű: globális összeesküvésről van szó.Globális összeesküvésről, melynek részesei az…..
Albert gazda Losonci Parola 2010 2011.04.28 23:00:00
Megválasztották a borászok borászát, siettem kirakni a hírt szerda este újdonsült facebookos oldalamra, majd csütörtökön az Indexre szerkesztettem belőle cikkecskét, hadd értesüljön a széles olvasóközönség is a fejleményekről. Arra gondoltam, blogomon csak bor mellett…..
lókakukk 2011.04.29 12:49:28
@BZoltan: Azért nekem ez az év felfedezettje

kicsit olyan,mintha hokiban idén Ladányi

kapta volna ezt a címet.(jó,jó tudtuk,eddig is

hogy jó,de ennyire?)pl.az Úrráteszi mintegy öt-hat

éve stabilan a legjobb olaszok közt van,szerintem.
Ismét szomorú feladat előtt állunk - de hát már csak ilyen ez a posztkommunista valóság, a győzelem, az önfeledt ünneplés napjainak az ellenzéki káoszbrigádok soros ármánya és aknamunkája vet véget. Ha valaki azt hitte, hogy az új Alaptörvény elfogadásával azonnal más…..
lókakukk 2011.04.29 07:08:26
@fakopács:

Jelentem,nem értem. Ez egy rendes feljelentő levél,géppel írva
Nem vesztem el, a blog sem szűnt meg, csak javában tart a világbajnokság, ráadásul Budapesten, úgyhogy most tényleg nem könnyű annyi vasat tartanom a tűzben egyszerre, amennyit szoktam. Ezért öregedett meg az oldal tetején az előző bejegyzés, de sebaj, igyekszem lendületet venni.…..
Amikor elkezdtünk az alkotmányozásról posztolni, hét pontban fogalmaztuk meg elvi elvárásainkat bármilyen új alaptörvény irányában. Most zárásképpen értékeljük egyszerű ötfokozatos skálán, hogy miként valósultak meg követelmények:1. Korlátozott hatalomA modern…..
lókakukk 2011.04.20 08:52:35
@röhögő:

Ha egy vegyész egy keverékbe csak egy

olyan elemet tesz , amit talán nem kéne,

kurva nagy robbanás lehet a vége.
Kedves barátaim, az országgyűlés ma elfogadta Magyarország új Alaptörvényét. Erről a történelmi jelentőségű napról a blogban is meg kell emlékeznünk. Először az előzményekről. A választásokat követően az új, nemzeti többségű parlament úgy döntött, tiszteletben…..
lókakukk 2011.04.19 18:35:21
@wmiki:

"nem fikázza a fideszt"

javaslok beruházni első osztályos olvasókönyvre
lókakukk 2011.04.19 18:40:45
@mizrolist:

Esetleg a Fülkeforradalmi Ifjúsági Napok:

április 25. Az államújraalapítás napja

május 1. A munka világába visszavezetés napja

augusztus 20. A haveri pirotechnikai cég-és

hajótulajdonosok napja
lókakukk 2011.04.19 20:16:55
@tlvajferi:

Persze belefért, Pozsgay "hasadtkörmű senki
ellenforradalmárok" Imre gyömöszölte bele a 2006-os kivégzéssorozatot 89-ben.Aztán a mocskos komcsi negyvenkilencperhuszast újjáalaptörvényezte a fidesz díszkomcsiszekciója :Pozsgay Imre 90-ben átkúrt álamfővárományos, 2011-ben
Kevés igazán érdekes dolog történt ma ebben a szomorú magyar valóságban. Az, hogy a kommunisták minden eddiginél sötétebben és gátlástalanabbul ármánykodnak, igazán nem újság. Az, hogy aki többet akar, mint ami van - aki megpróbál a magyar ugar talajából pár szál dudvát…..
lókakukk 2011.04.19 18:24:51
@troll ellenpólus:

Te brüsszelita kozmopoliták által felbérelt

kétkulacsos fülkeelenforradalmár!

Most azt hiszed áliróniába csomagolt

uszításod elkerüli a tisztességes, becsületes

állampolgárok éber figyelmét? Teee!

Mit gondolsz meddig mocskolhatod büntetlenüla

köztiszteletben álló politikusokat akik érted

harcolnak, a te java(i)dat is akarják?

Figyellek! Vigyázz,mert a nép ökle a szeretet

és összefogás nevében ki fogja taposni a

beled,te hazaáruló!!!

Legközelebb nem leszünk ilyen kedvesek,azt

kapod amit megérdemelsz!

És még azt hiszed amit írkálsz itt az vicces?

Hát az!!!
Varánusz Óh igen, igen-igen! 2011.04.19 10:08:35
Én sose kértem, hogy nyomjál egyedül, de ha odafigyelsz, bazmeg, sikerül! Óh igen, igen-IGEN(!!!) "Történelmi pillanatnak lehettünk tanúi, amikor az országgyűlés elfogadta az új alaptörvényt. Az új alkotmány megteremti a történelmi folytonosságot, lezárja a…..
lókakukk 2011.04.19 15:32:08
@troll ellenpólus:

Valamint a keresztényi megbocsájtás szelleme azon eltévedt testvérek felé, akik ebben a rendszervisszaváltó pillanatban a rossz oldalon állnak.Őket majd az Államegyházügyi Hivatal
fogja megkeresni,hogy szeretetvendégségbe invitálják a Kubatov-lista alapján,ahol majd
a szeretet és összefogás erejével kitapossák a belüket.
lókakukk 2011.04.19 15:33:25
@samba pa ti:

szakértelemre mindig szükség lesz
  A magyar kormány néhány hete 12 kérdésben érdeklődött az állampolgárok véleményéről az új alkotmánnyal kapcsolatban. A kellően eklektikus kérdéssor kapcsán az jutott eszembe, ha már ilyen szépen a folyamat végére értünk, hogy csokorba szedem azokat a kérdéseket,…..
lókakukk 2011.04.19 15:18:44
@csizsikpizsik:

ő tákolmányolta a 89-es komcsi alkotmányt, ha már
álamfő nem lehetett,legalább az új neokomcsi alkotmány tervezésébe is bevonták fájdalomdíjként.
Egy egészen új és sajátos berendezkedési forma bontakozik ki a keresztény konzervatív kormány család és gyermekvédelmi harcában. A módszer forradalmi, mondhatjuk nyugodtan, radikálisan új, eddig még nem élt vele senki: ők - egészen pontosan a fővárosi önkormányzat -…..
lókakukk 2011.04.07 14:01:36
@Sanya1965:

Nagyon sok helyen van így. Most még majd jól elkezdik kirugdosni őket, hogy tudják, mennyit érnek.Ahelyett,hogy kockáról-kockára építkeznének. A szegénygyűlölő kormány szemében a segítő is legfeljebb közröhej tárgya
lehet.
lókakukk 2011.04.07 14:08:01
@pneumónia:

Igazad van. Például a nővér is közalkalmazott.

Nővérhiány van,de státusz nincs. Remélem,ha

szükséged lesz rá,a hétfőn megtelt ágytáladat

a következő pénteken viszi el az

alsóröcsögéről akkor odaérkező nővér ,aki két

hónap múlva jön legközelebb.
Virulens vesszőparipa, hogy bár 2003-ban a szőlőmag is beérett, közben a savak  elégtek, így az évjárat boraira korai halál vár. Nos, én duplaborhűtős barátom jóvoltából vagy másfél tucatnyi 2003-as „csúcsvöröst” kóstolhattam végig a végeláthatatlan tél…..
Gratula, őszintén, a Fidesz kommunikátorainak! Mindig tudnak meglepetést okozni azzal, hogy milyen furmányos leleménnyel tálalják fel nekünk, egyszeri médiamunkásoknak az éppen aktuális gumicsontokat. Mint most például dajcstomit, az örökös politikai paprikajancsit, aki vélhetően…..
  Feloszlatták a földrajzinév-bizottságot, miután az nem támogatta a kormány elképzelését a ferihegyi repülőtér elnevezéséről. Ráadásul a nagyobbrészt minisztériumi delegáltakból álló bizottság tagjai közül fel is mondtak többeknek, akik a Vidékfejlesztési…..
lókakukk 2011.03.24 07:30:32
Trükk vagy bénázás? Ha a 29 pontos akciótervből ez lett, vajon Matolcsyék mennyire lesznek képesek a sokkal keményebb megszorításokat tartalmazó Széll Kálmán-terv végrehajtására? (Fotó: Index) Az [origo] értesülései szerint az államháztartás hiánya 2010-re a tervezett…..
Szegény Octopus. Ő igazán mindent megpróbált, de a mennyiség bűvöletében harcolt, és utolérte a szalamiszi végzet. Hiába ragadott minden csápjával palackot, hiába bocsátotta vízre a hatalmas flottát, borhajói nehezen fordultak, megrekedtek abban a bizonyos zsákutcában, így az…..
lókakukk 2011.03.18 17:50:25
@Parci: ár-érték arányban értettem az összehasonlítást,nem abszolút értelemben,bár nehéz is egy soproni cs-t egy somlói juhfarkkal összemérni,de mindkét bor ára több mint korrekt.(ált 4000 ft környékén vannak a hasonló szintű borok)
lókakukk 2011.03.18 17:52:30
@petru: a félédes vörös pedig mindig ihatatlan lőré,cukrozva,persze hogy pocsék
Részletek: így változhat a magyar közigazgatásA kormány tervei szerint 2013-tól kettéválnak a polgármesteri hivatalok államigazgatási és önkormányzati hivatalokká - mondta a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) közigazgatási államtitkára. Gál András Levente…..
lókakukk 2011.03.17 10:29:12
@Felmosórongy: nomen est omen.Te tahó.
Napokon belül elérhető lesz digitálisan a Subscribe új lemeze, a Bookmarks. A Lángoló Gitárok, amellett, hogy kritizál, be is mutatja a teljes új albumot a hajtás után. A fizikai megjelenést továbbra is titkolja a zenekar, de az biztos, hogy még márciusban kézbe veheti, aki akarja.…..
Liverpool drukkerként, akinek minden ismerőse Barcelona, Real Madrid, vagy legalább Manchester szurkoló, megtanultam kicsire összehúzni magam, a részsikereknek örülni, bírót rezignáltan szidni, és rangadókon rettegni a 93. perctől. Tudjuk, hogy a néhai Gál Tibor pincészetét…..
lókakukk 2011.02.23 15:50:13
Az első két részben Wojciech Bonkowski az általános benyomásairól és a viszonylag olcsóbb kategóriák borairól számolt be. A végére maradtak a fajsúlyos besztbájok és az ártól független nagyágyúk. Premier cru Ez már a mélyvíz. Több mint 150 premier crut kóstoltam, és…..
A szálkai központú Gradowski Szőlőbirtok Nagy Gábor érdekeltsége, őt korábban a kisharsányi Vylyan és a zombai Szent Gaal borászat birtokigazgatójaként ismerhettük. A 2004-es évjárattal kezdte az önálló munkát, ez ideig nem robbant be, magam sem gyakran randevúzok a dolgaival,…..
Ne tessék megijedni az alcímtől, nem hatolunk az intim szférába, szigorúan maradunk a bornál. Arról van szó csupán, hogy néhány fogalom ellentmondást nem tűrően rátelepszik a borvilágra, követésük nélkül akárki boristentagadó eretnekké, de minimum sült bolonddá válik,…..