Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doktorúr

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szkeptikus blog Attila-domb 2009.07.09 07:05:00
Szilágyi János barátomnak volt egy rovata egy tekintélyes bormagazinban, melynek alapötlete az volt, hogy fehér asztalnál, borozgatás mellett minden ellentét elsimítható. Megtisztelt azzal, hogy engem is meghívott egy ilyen csevegésre, és azt kérdezte, ki lehet az az ember ma Magyarországon, akivel…..
 A fiúm folyamatosan arra kér, hogy részesítsem orális szexben. Tedd azt. Az ondó nagyszerű kisugárzást ad a bőrödnek. Érdekes módon a férfiak tudják ezt. Az ő felajánlása, hogy orális szexben részesítsed őt teljesen önzetlen. Azt mutatja, hogy szeret téged. A…..
Május 14. és június 6. között tartó játékunkban 100 szörnyet és 10 db 5000 Ft értékű Bookline vásárlási utalványt sorsolunk ki azok között, aki a Bookline Journal oldalán hozzászólnak cikkeinkhez, vagy a journal@bookline.hu e-mail címre elküldik kedvenc könyvükről írt…..
Tanácsadó Rovat Brunyálni? 2010.05.27 15:08:00
  Drágám,   Adjon tanácsot! Nem tudok vizelni. Már kilencvenkét éves vagyok, nem bízom ezekben a flancos nyugati orvosokban. Valami jó csakrás csodaorvos kellene, kit javasol?   Marika néni   Marika néni aranyos,   Hát minek akar még vizelni, nem…..
Tanácsadó Rovat WOW, WoW! 2010.05.26 15:00:00
 Tisztelt Tanácsadó Úr, Azonnali hatásos leszoktatást keresek.A férjem egésznap a gép előtt ül, s állítólag vovot játszik, de láttam én, hogy “Nagyvastagqkac” a neve, tudom én, hogy megcsal! Közben persze minden házimunka a nyakamba szakad, a világért se…..
Tanácsadó Rovat Születésnap 2010.05.25 14:23:00
 Tisztelt Doktorúr! Múlt héten volt a születésnapom, s a férjem már megint elfelejtette. Immár hetedik éve! Hát ennyire nem érdeklem már, vagy minden férfi ilyen önző, egocentrikus tahó? Egy elkeseredett asszony    Asszonyom! Az Ön férje egy…..
  Tisztelt Doktorúr!   A teljesen kihűlt, mióta egy éve összeházasodtunk. Van összehasonlítási alapom, mert a legjobb barátnőm is egy éve házas, s sokat szoktunk beszélgetni. Ma is beszélgettünk, kinek milyen volt tegnap az estéje. Nekem persze katasztrofális. A…..
Ünnepi poszt következik, ugyanis nemrég felvettek egy igen erős külföldi posztgraduális képzésre, s ezen jeles alkalomból mi mással hozakodhatnék elő, mint a későbbi tanulmányi előmenetelemmel legélesebb kontrasztban álló, mondhatni kedvenc beírásommal. Nézzük csak:…..
Doktorúr 2010.05.24 12:20:32
Tanácsadó Rovat Dorbéz 2010.05.24 10:30:00
 A férjem túl sokszor marad ki a barátaival éjszakára. Amikor meg hajnalban részegen hazaesik, péppé ver, s nincs az az alapozó, ami eltünteti a foltokat. Van esély rá, hogy megváltozzon, vagy azonnal adjam be a válópert? Ez tökéletesen természetes szokás és ezt…..
Tanácsadó Rovat Hármasikrek 2010.05.23 14:21:00
  Ó, nagy a baj!-   Egy 42m2-es panelban lakunk hárman, a férjem, én és a fiunk. Teherbe estem, s ma tudtam meg, hogy hármasikrek. Meg akartuk tartani, de nem így! Már késő elvetetni. Nem tud valami praktikát, vagy mit tegyek?   M.   Kedves…..
Tanácsadó Rovat Édeshármas 2010.05.22 15:15:00
  Szia,   Mit tegyek, ha a barátom hármasban akarja a legjobb barátnőmmel és velem? 20 éves vagyok, de ez a gondolat nekem kicsit durva. Pedig nagyon szeretem Őt, s szeretnék Neki mindent megadni.   Szia,   Ez az egyik legromantikusabb dolog, amit valaha hallottam: a…..
  Szió Doki,   A pasim nem tudja, mi az az előjáték, csak úgy bumm bele! Nekem az meg így kevés. Hogy értessem meg vele, mi kell egy nőnek?   Katika, 16   Csumi Katika, 16!   Te egy rossz személyiség vagy hogy felhozod ezt és ha nem változol meg, csak a…..
  Tisztelt Doktorúr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy a férjem a választások estéjétől fogva minden képzeletet felülmúlóan elviselhetetlen. A minap odáig fajult a helyzet, hogy amikor hazajött s meglátta a kiló narancsot (akciós volt, nagyon megérte!) egyesével…..