Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ghost13

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BuheraBlog GHDB újratöltve 2010.11.09 11:30:29
Az Offensive Security csapata a milw0rm után átvette Johnny 'ihackstuff' Long Google Hacking adatbázisának karbantartását is. Mivel az eredeti GHDB létrehozója jelenleg a Hackers for Charity keretein belül leginkább afrikai gyerekek oktatását támogatja, az adatbázis az utóbbi…..
Python kód .exe-re fordítása py2exe nevű programmal!A python kód kiterjesztése .py nemost ha azt szeretnénk hogy teljesen hordozható legyen és python környezet nélkül is fusson .exe-t kell belőle csinálnunk ehhez le kell fordítanunk.Hogyan csináljuk?Töltsuk le a py2exe programot…..
scriptkiddie Nmap 2010.10.27 16:52:00
Na legyen itt neketek egy jó kis Nmap tutorial lelőhely és egy blackhat-os Nmap előadás Fyodor-ralhttp://nmap.org/man/hu/         ..
scriptkiddie script kiddie 2010.10.27 07:38:00
Script kiddie A script kiddie kifejezés a „szkript” (egyfajta számítógépes programvégrehajtás, jelen értelmében mások által megírt kis programok összessége) és a „kiddie” (kiskölyök) szavakból áll, ami gyakorlatilag leírja ezeket a személyeket:…..
Kijött az Adobe előrehozott októberi frissítőcsomagja, amely javítja az utóbbi hetekben feltűnt kritikus biztonsági hiányosságokat. Frissíteni kötelező. A következő negyedéves adag februárban jön, de nem fizetnek jól a bukmékerirodák azoknak, akik fogadnának még egy idei…..
SGHCTomának hála megoldódott a "rejtély", a következők derültek ki:A hakin9 magazinban valóban le volt írva az MS10-061-es sebezhetőség, de furcsa módon a cikk szerzője sem fedezte fel a benne rejlő (távoli kódfuttatást biztosító) lehetőséget, így a cikk a helyi…..