Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papitoto

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors úgy tudja, hogy a Jolie-Pitt házaspárnak a forgatáskor annyira megtetszett a Rózsák tere, hogy megvettek két, egymás felett lévő saroklakást az egyik templomra néző házban. A bulvárlapnak nyilatkozó ingatlanügynök szerint Angelináék egybe fogják nyitni a felújított…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
papitoto 2010.07.27 13:51:37
@solesz: akkor mi?
Ha ráteszed a kezed a buszon egy nő táskájára,már akkor törvényt szegtél barátom!
papitoto 2010.07.27 13:53:03
@solesz: ...mert hogy ha a lopási szándék bizonyítható.....na mindegy.Olvass egy kis jogot!
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
Sok éve csattog a Homár meszes ollója, de ilyen pompás abszurd sztorink szökőévenként akad, gázműfajban pedig még sosem volt hasonló, pedig a szolgáltató cégek igazán nem kímélik az ügyfeleket. Tömören: András édesanyja két, korábban egybefüggő lakásából eladott egyet,…..
papitoto 2010.07.13 11:05:13
Nekünk a gázosoknál többszöri kérelem ellenére sem változtatták meg a tulaj címét,habár a levelezési cím már stimmel....úgy vagy 4 éve.Ez csak akkor lesz gáz,ha személyesen nem tudja magát(feleségem) igazolni lakcímkártyával.
Annak idején anyósom két szép lánya közül a nagyobbik kirepült.ez kb 2000 környékén lehetett.Kijöttek a villanyosok hogy ellenőrizzék,lopják-e az áramot.Rá két évre kirepült a kisebbik is.Megint kijöttek ellenőrizni.Rá egy hétre kicserélték a villanyórát.
Amikor a kisebbik madár(feleségem) kirepült,matávos-modemes netre fizetett elő,majd lemondta.Majd semmi.Kb 3 évre rá kijött egy 10e ftos számla egy behajtótól,mivel volt egy 300ftos elmaradás annak idején(ami egyébként elvileg rendezve lett),ami a többszöri felszólítás ellenére nem lett befizetve.Hiába küldték ki a sok felszólítást.Mi nem kaptunk ilyen felszólítást.Érdekes módon a behajtó egyből megtalált a hirtelen jól megemelt összeggel.Mondjuk az elismerésre méltó tőlük,hogy megtaláltak olyan számlázási cimmel,hogy
Budapest,Budapest utca 1.
Onnan elköltöztünk és mint a birkák minden hatósági bizbaszt befizettünk, intézések ,stb(házépítés).Most küldött egy papírt a csepeli építésügyi,hogy a garázsra nem volt külön használatbavételi engedély( egyébként az egész házra és telekre vonatkozott az építési és használatbavételi engedély is),és fizessünk be 20e forintot,hogy külön garázsra kérünk használatbavételi engedélyt.Anyósom kérésem ellenére befizette.Erre kiküld egy papírt az építésügy,hogy külön garázsra nem volt építési engedély,ezért büntetést kell fizessünk.
hirtelen ennyi...
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
A hétvégére nem szakítás, csak a kérdések maradnak.A kép innenSziasztok kedves Mindenki!Rendhagyó módon és komolyan segítségeteket szeretném kérni a történetemmel vagy inkább történeteimmel kapcsolatban, mivel úgy érzem, hogy a magánéletemben valami kezd nagyon rossz felé…..
papitoto 2009.09.11 12:06:07
Hát itt egy komoly komment!

Hasonló történet,mint a tiéd,most 31 vagyok.6 éve, amikor azt hittem,már nem lesz nő,aki tűzbehoz, jött egy,aki az igazi volt.
Olyan impulzusokat keltett bennem,hogy az leírhatatlan.Egyből el is vettem feleségül.Addig bármelyik nőt,akire végytam,megkaptam.
A kapcsolatokat abszolút én irányítottam,teljes higgadtsággal.
Addig.
A vad érzés teljesen megzavart,nem voltam önmagam,féltékeny voltam,olyan volt mintha mindent megtettem volna azért,hogy tönkretegyem a kapcsolatot.Mindemellett úgy éreztem,akármelyik nőt lekapnám,úgy tombolnak bennem a hormonok.

Én hűséges maradtam,egyszer sem léptem félre.Ennek ellenére két évre rá megunta.Dobott, váltunk.

Utána fél évig örültem a szabadságnak,ismerkedtem,de nem tudott egy lány sem lázba hozni.
Rájöttem,hogy a hormontúltengést Ő váltotta ki és hogy mikután őt már egyszer az igazinak gondoltam,semmi kedvem közel 30 évesen megint bohóckodni,új családnál bevágódni,udvarolgatni,ugyhogy szakitottam az akkorival,hogy egy kicsit pihenjek.Rá kb 1 hónapra felhívott az akkor már exnej,hogy találkozzunk.Jót beszélgettünk,összejöttünk.Engem annyira már nem hozott lázba,ellenben elkezdtünk egy merőben más,sokkal nyugodtabb és minőségében jobb kapcsolatot.Nem volt vesztenivalóm és nem biztam abban,hogy ez a kapcsolat hosszútávú lesz ,de annyira jól működött,hogy még egy gyereket is bevállaltunk.
Magyarán:együtt élek a számomra legnőiesebb,legvagányabb nővel,akivel eddig összehozott a sors és nincs az a tűz,de nem is hiányzik,ráadásul rájöttem,hogy egy nőt kétféleképpen lehet szeretni.Egyrészt tüzes szerelemmel,másrészt mint a férfi társa.Ez akkor jó,ha 50%-50%,és a 100%tüzes szerelem egyáltalán nem jó,legalábbis nem hosszútávon.

A hűség:egyáltalán nem is gondolok félrelépésre,mert hiába érzem férfinek magam,egy megcsalást megszervezni fárasztó,körülményes és közel sem biztos hogy hozza a várt eredményt.
Másrészt hogy tudnék nyugodtan ülni otthon,ha attól félnék,mikor jön egy lebuktató telefon?(most tapasztalatból beszélek korábbi kapcsolat kapcsán)?
Nekem most a legfontosabb a családi béke és már nem izgat egy másik nő sem.
Szerintem pont jókor döntöttem,hogy kell egy kis kompromisszum,különben a válogatós természetemnél fogva egyedül lennék és kimaradtam volna hihetetlen élményekből,amit most az 1 éves kislányom nyújtott.

Akkor 26 évesen én is úgy éreztem,hiányzik a nagy-nagy szerelem és akkor bevágódott,tehát akkor voltam ott,mint te most.
Csak leírtam mi történt utána.Rajtad múlik,hogy vonsz le tanulságot belőle,mert így is történhet.

Csak azzal maradj együtt,akinél érezted egyszer is , hogy a legigazibb.
Tanács:egy dolgot keress egy nőben,amihez a leginkább ragaszkodsz,legyen az külső vagy belső tulajdonság és a többivel ne foglalkozz.Ha az,hogy jól sakkozzon,akor az.
Nekem az,hogy a hátsója nagyon nagyon jól nézzen ki.Ezt bunkóság leírni,de nincs 100%-os nő,ugy ahogy én sem vagyok 100-as,nem is leszek és idővel egyre kevésbé.
Szóval bármit csinálsz,siess!
Újabb híresség eladó autójáról szeretnék beszámolni itt a Belsőségen. Szándékosan nem tettem ki előbb, nehogy az árfelverés vádjával illessenek Csak tegnap éjjel találtam a linket a postaládámban, még van hátra vagy másfél óra az aukcióból a vaterán. Orbán Viktor…..
A Blikk úgy tudja, hogy megállapodott a TV2 az MTV-vel arról, hogy a köztévé kölcsönadja nekik Gundel Takács Gábort a BL idejére. A megállapodás értelmében a sportriporter lesz a műsorvezetője a TV2 Bajnokok Ligája-közvetítéseinek, de munkahelye továbbra is a Magyar Televízió…..
A Homár péntek éjjel kapta ezt a sztorit P. Gábortól, aki még az izgalom hevében jegyezte le rosszul visszaadott húszezresének történetét, azért ilyen darabos. A lényeg, hogy a biztonsági felvételek megtekintése és a kassza átszámolása után sem ismerték el 10ezer forintos…..
papitoto 2007.07.16 14:42:54
Manga-barátom!

véleményed enyhén szólva is szubjektív,ezért lenne hozzád pár sorom nyílvánosan,hátha többen teljesebb képet kapnak az esetről.
Tán még benned is derül egy kis fény az elfogultság homályában.
PG121 jóideje jóbarátom,őt jellemezném pár sorban:
velem egyidős,rendes srác,akinek családja van egy alig 1 éves kislánnyal,és ő volt a tanúm is(az esküvőmön,még mielőtt ezt is belemagyaráznád esetleg valami másba).
Nem drogozik!
A citrom nem egészen drog-alapanyag,sőt,tisztítja a vért,sokkal inkább használja teába,mert inni sem szokott.
Munkájából adódóan reggeltől este 10-11-ig dolgozik,ha nem hajnalig dolgozik.
Erre a kávé helyett sok esetben jobb az energia-ital.
Engem az eset után egyből felhívott,van-e ismerősöm a fogyasztóvédelemnél.
Nincs.
Valószínűleg ezután vesztette el az önuralmát.
Téged sajnállak,ha pár szóból és extra hozzászólásból nem tudsz összerakni egy sztorit,mert nem úgy volt leírva,mint egy használati útmutató.
Sztem legközelebb ne szólj olyanról,amihhez a hozzászólásod alapján neked van a legkevesebb közöd.
A pultleverés túlzás volt,én nem mendtem volna el odaáig,mint ahogy sokan mások sem,és ahogy látom,többen ezt kifogásolják az egészben.
Valóban,10e ft még nem az az összeg,de amúgy több milliónál is tehetetlen a rendőrség vagy minden egyéb igazságszolgaltatás.
Itt Mo-n,ha nincs valakid valahol,bárki megcsinálhat veled bármit,nem tudsz mit tenni,még ha ez az állapot jobb is,mint 5 éve.
Ha ez fut végig az agyadon,könnyen kiborul a bili,főlag,ha a fent említettek közül kiszűrjük a rontó körülményeket a pillanatnyi elmezavar bekövetkezéséhez.
Ami engem is idegesít:
egy nyertes van:a pénztáros.
Ezt még a Columbo is kederítette volna.

És igenis ennek a sztorinak itt van a helye,a leghitelesebb site-on,ami többet ér bármiféle MSZ-nál,ISO-nál vagy reklámnál.