Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tippcsi

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem toplista, csak az év kiemelkedő fotói egymás után beágyazva. 150 indafotós indította képeit a Best of 2013 gyűjteményben, azok közül válogattam ki a legszebbeket, rövid indoklással. Mészáros Viktor: Határok - "Az Alacsony-Tátra az egyik legközelebbi és legszebb helyszín…..
  Minden, amit a gázszámla kapcsán tudni akarunk, de soha senki nem magyarázza el nekünk! Mivel az elmúlt hónapokban a csapból is a gáz- és áramár, illetve rezsikérdés folyt, megspékelve egy kis számlaképpel és számlaértelmezési kísérletekkel, azt hihetnénk, hogy mára…..
Újabb igen hatásos performanszt adott elő tegnap a Vezér, le a kalappal a kommunikációs hazugsággyár működése előtt. A mindig erős, dinamikus, tévedhetetlenséget sugárzó ember bilin ücsörgő bölcsisként tűnt fel a brüsszeli sajtótájékoztatón és szinte összetörten…..
Fotóséta Mos Eisley belvárosában, Zöldbácsival... Hajnali három óra nem rendkívüli időpont, kivéve, ha akkor kell felkelni... Nem szoktam az ilyen tempót, fél hét előtt még a szomszéd zavaró csapkodása sem ugraszt ki az ágyból. Most meg ez már a harmadik hajnali ébredés…..
Nemrég új funkciókkal és átalakított címlappal bővítettük az Indafotót, ezeket fogom most bemutatni: Változások a címlapon Az Indafotónak három címlapja van. A fentit az Indapass-ba be nem lépett, illetve az indapass-szos, de indasfotós név nélküli látogatók…..
A Honvédelmi Minisztérium és az Indafotó közös tavaszi fotópályázatot hirdet, két kategóriában. A hagyományokat tiszteletben tartó megújulás fontos szerepet tölt be a Magyar Honvédségben, ezért a programsorozathoz kapcsolódó fotópályázat is a Katonát és a Hőst keresi.…..
Megérkezett az Indafotó - és egyben az Inda - első mobil appja! Az androidos Indafotó appal pillanatok alatt feltöltheted a mobiloddal készített képeidet az Indára az általad választott albumba - ha szeretnéd, címkézheted is azokat, de ez nem kötelező. Ez az első kiadás, csak…..
tippcsi 2012.01.19 18:57:07
 Hát eljött az idő. Beküldtétek, kilistáztuk, belistáztuk, összegyűjtöttük, lepontoztuk, kiszámoltuk és tessék! 2011 legjobb indafotós képeinek krémje, a top 20. Közte az első helyezettekkel. Igen, ketten vannak, a zsűri szavazatai alapján pontegyenlőség alakult ki, így…..
Lezárult a négyhetes adventi játék. Összesen 107 fotót töltöttetek fel a gyűjteménybe és hetente öröm volt látni a játékosok elgondolását, meglátásait. Születtek szép, vicces, megható, komoly és vidám fotók és hétről hétre nehéz volt kiválasztani a nyertest, amit az…..
Egyre több és egyre színvonalasabb fotó érkezik az adventi gyűjteménybe. A múlt heti győztes kisklau lett, a gyönyörű, csajos karácsonyfadíszes fotóval. Még a keret is rózsaszín! A második helyet bendeki egyszerű, sallangmentes és hangulatos fotójának szavaztuk meg: A…..
tippcsi 2011.12.14 17:26:16
Egyre több fotó érkezik az adventi játék gyűjteménybe, amely a játéko kívül is nagyon szép emlék lesz a 2011. adventi indafotózásról. A bővülő anyagból ezen a héten a következő nyerteseket szavaztuk meg: 1. hely: jvulman fotója 2. hely szintén közös, nmb és kisklau…..
tippcsi 2011.12.08 14:16:11
Az advent, mint tudjuk, érkezést, elérkezést jelent. Az ókereszténység ideje alatt a karácsonyi ünnepre való készülődést Szenteste előtt hat héttel kezdték meg, ekkor kezdődött a böjti időszak, amely egészen karácsonyig tartott. A XI. században az egyházatyák négy hétre…..
tippcsi 2011.11.27 09:22:23
Hiába vártunk 20-25 perc véres rettegést, 18:30-kor az RTL Klubon a bulvár Híradó helyett a bulvárhíradó, a Fókusz kezdődött el. Az idő teltével a feszültség is fokozódott, mígnem egy illetékestől megtudtuk, hogy durva műszaki hiba van az RTL székházában. Úgy tudjuk, a…..
tippcsi 2011.11.19 08:19:31
A Volkswagen új igazgatója újabb márkájukat akarja versenyeztetni, a Porsche ideális lenne a Forma-1-nek. "Két kategória van és két márkánk, Audi és Porsche. Nem lenne vicces, ha egymás ellen mennének az LMP1-ben, ésszerűbb lenne az egyiknek az LMP1, a másiknak az F1.…..
Voltam olyan istenverte barom, hogy a bécsi Biafra-koncert után elmentem a West Balkánba is. Nem sok értelme van ugyanis egy jól előadott, jó minőségben megszólaló produkciót meghallgatni szarabb keverésben. Mert Magyarországon sajnos törvényszerű, hogy minden pocsékabb…..
A ma délután kettőkor kezdődő, Japán elleni edzőmeccs az utolsó lehetőség a perememberkék számára, hogy a helyüket bebiztosítsák a vb-keretben, így a meccset legalébb páran komolyan fogják venni. A japánok meg mind, mert ők már csak ilyenek. A legfrissebb jelentések szerint…..
tippcsi 2010.05.30 13:00:34