Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Silver Stone

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sosem fogjuk megtudni, hogy ki lőtt. A második világháború óta tudjuk: Könnyű azt mondani, hogy a másik lőtt. A Flightradar adatait is figyelve hamar eljutunk oda, hogy viszonylag messze történt az incidens. Egy az Ukrán hadsereg által ellenőrzött területen. Az Ukrán kormány…..
A horrorfilmek legelcsépeltebb színhelye az elhagyatott elmegyógyintézet, ám ma nem egy forgatási helyszínt, hanem egy valódi, lassan negyedszázada pusztuló intézetet mutatunk be. Nem lesz szép látvány. A marylandi Laurelben található Forest Haven elmegyógyintézetet 1925-ben…..
Vb-selejtező a stadionban, amelyben koncentrációs tábort rendeztek be, Hitler távozása az arénából, amikor a színes bőrű versenyzők érmeket nyertek a berlini olimpián, Lance Armstrong, aki csalóként lett legenda – a sporttörténelem legnagyobb szemétségei közül…..
    A filmipar rengeteget köszönhet a franciáknak, akik már az első kinematográfok berregésekor kivették a részüket a mozi keletkezéséből. A Pathé -fivérek, Meireles, a Lumiére -fivérek és Gaumont egytől egyig a mozizás úttörői voltak. Álmokat gyártottak és álomszép…..
Tisztelt blog! Úgy látom a hozzászólásokból, hogy az általam átélt rémálom már untat néhány kommentezőt. Nem kívánom nekik, hogy szintén hasonló megaláztatásban kelljen részt venniük, de biztos vagyok benne, hogy akkor ők is másként állnának az ilyen történetekhez. Ha…..
Ijedt arcú, bujaszájú néni hungarikum jellegű üdítővel, 1982-ből. Hopp, de nicsak, milyen üdítőt fordít véletlenül felénk? Már ez a léha tekintet is megmozgatja a férfi ember fantáziáját és legszívesebben ötösével vedelné a Traubit, hogy megkapja ezt a nőt és…..
Silver Stone 2011.04.01 22:48:48
@Ronald: Okosabb lennel, ha nem csocselekezned a gazda nepet, vegulis ezekbol elunk.
Na ennyi volt. Eddig csak program volt, most a Jobbik valóban újra életre kelti a dicső hagyományú Magyar Királyi Csendőrséget.Magyarországon először a szabadságharcot leverő osztrák kormány hozott létre csendőrséget, akkor még "zsandárság" néven. Azt a…..
A vörösiszap-tároló északi fala valószínűleg le fog dőlni, de nem kell pánikba esni, mondta Orbán Viktor miniszterelnök (Aztán kiderült, máma már nem reped tovább) Nagyon jól jött ez a gátszakadás Orbánéknak. A sok hazafias lózunggal körített dumálást, lázas…..
Silver Stone 2010.10.11 21:18:32
Salgótarján, Beszterce-lakótelep, MSZP-gyűlés. Mesterházy Attila, az MSZP elnöke (!) Bikicsunájt énekel és Michael Jacksont imitál. Mindezt egy gyér színpadon, egy lekonyuló "Csapatmunka" molinó előtt. Hát már csak erre futja az MSZP-nek? Szegény mamikák akik kilátogattak,…..
Rengeteg szenvedélyes backdoor kommunikációs üzenetet inspirál a sárga irigység. Talán még soha nem láttam ennél plasztikusabb példát a jelenségre. A képet a Tumblren találtam, egyéb kommentár nélkül, ha olyan szerencsénk lenne, hogy valaki olvassa a Homárt a házból, írja…..
Az interneten folytatott információs háború az emberek véleményének befolyásolásának érdekében napjainkra a modern politika fontos részévé vált. Izraelben pedig lépést tartanak a fejlődéssel, és az általános célú trollhadosztályokon túl most felállítottak egy…..
Orbán Viktor faluja egy éve még az első háromszázba se fért be. Az idén publikált adatok alapján a budapesti Rózsadomb is "szegény-negyed" Felcsúthoz képest. A CID Cég-Info Kft. 1998. óta évenként kiadja a marketing célra készített Jövedelemindex és Fogyasztói…..
Nyilván unalmas, hogy én mindig mindenről az ellenkezőjét mondom, de itt van néhány megfontolandó szempont a Gázába tartó segélyflotilla esetéről. Ezek szerint nem teljesen egyértelmű Izrael bűnössége.  1a. Hogy a rajtaütés nemzetközi vizeken történt, abból a…..
"A zárószavazáson technikai hiba miatt nem voltam jelen. Rosszul tájékozódtam, és ennek következményeképpen nem tudtam a zárószavazás konkrét időpontjáról. Egy korábban egyeztetett, a múlt hétről elhalasztott rádiómeghívásnak tettem eleget. Az eset kapcsán…..