Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koja

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar nyelv nehéz, de gyönyörű, mi nagyon szeretjük és ragaszkodunk hozzá. Szeretjük a bonyolultságát, hogy több a kivétel, mint a szabály, szeretünk játszani vele, mert csodákra képes és elgondolkodtat. Fogalmunk sincs, honnan ered, és nincs bajunk a jövevényszavakkal, de ha…..
Egy új kampány erejéig búcsút mondott a modelleknek Mojzes Dóra és Abodi Dóra közös Showroomja, az R9. A tavalyi őszi-téli kollekció hasonló bevezetése után úgy döntöttek, az idei tavaszi-nyári darabokat is így mutatják be, hiszen akkora sikert aratott akkor a sorozat. A nem…..
Tavaly is nagyon tetszett a kezdeményezés és szerencsére idén is megtartják: a száz éves születésnapjukat ünneplő Budapesti házak együtt ünnepelnek 2012-ben is, az év századik napján. Ha Te is épp egy ilyen épületben laksz, vagy ismersz ilyet, jelentkezz! Ha csak érdekel, akkor…..
  Reggel, miután kipattant a szemünk, és kipihenten pillantottunk mobiltelefonunk, ébresztő- vagy karóránk kijelzőjére, kaján vigyorral állapíthattuk meg, hogy még "igencsak korán van". Bizony, órát állítottunk, menthetetlenül közeleg a tél! De miről is szól ez az…..
Koja 2011.10.31 10:54:25
@fg56: bla bla, és még is ki a túró állította hogy a téli idő a normális, és mindezek tetejére te itt pampogsz ilyen stílusban?
15 évad után ma este is véget ér az amerikai kórházas sorozatok egyik legendás darabjának története, bezár a chicagói közkórház. A fináléra valós időben két éve került sor, 16,3 millió nézőt és 6,0-ás ratinget hozott, az NBC-n azóta sem láttak ilyen számokat…..
Koja 2011.05.31 14:19:16
@LouiS: azt mondja a bácsi hogy: dupla(hangsúly fel) évadzáró epizóddal. feleslegesen problémázol
Még több makrofotó a bejegyzésben > > >..
Koja 2011.03.17 21:45:23
@knori: A szempillák mögötti rózsaszínes tekergőző dologra gondolok. Olyan mintha valami bél lenne :D
Legutóbbi hírek szerint a Skype vezetősége úgy döntött, hogy továbbra is ingyenesen fogja szolgáltatni a Skype-to-Skype hívásokat, cserébe viszont display hirdetéseket fog megjeleníteni a Skype nyitóoldalán. A fizetős Skype-to-Skype hívások bevezetése helyett tehát a…..
Koja 2011.03.08 20:09:40
@Sesquatch: ez hülyeség! 2011 van! az ember igenis elvár minőséget ingyen is!
  Cikksorozat Finta Józsefről A cikksorozat befejező részében Finta József néhány meg nem valósult terve következik - a teljesség igénye nélkül. Aki sokat tervez, annak sok meg nem épült műve lesz. Vagy mert nem ő nyer a pályázaton, vagy mert az egész projektet…..
Koja 2011.02.26 15:42:01
@Benbe: Te miről beszélsz? Mi köze az elte akárhányszáz emeletes rondaságainak ehhez az egészhez? Azok nem finták! Az előtted lévő hozzászóló az bme I-re gondolt.