Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Firshee

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átadták a csodacsomópontot, én meg kipróbáltam. Egyelőre biciklivel, mert ugye hétközben azzal járok, az autós kipróbálás majd a hétvégeken következik be. Ha biciklis szemmel nézzük, a csomópont azt a klasszikus szemléletet tükrözi, hogy a biciklis az a gyalogossal rokon állatfajta, a neki szánt…..
Firshee 2016.06.16 16:08:45
Ez az egy kép mindent elárul és tökéletes lett volna: iho.hu/img/kozut/1304/130427_budaorsiut/02.jpg A legjobb az hogy a Bartók Bélára is nyitott volna. Ha jól emlékszem azért nem ez lett mert valaki azt mondta hogy "csúnya lenne a beton felüljáró" és azt is mondták hogy a jelenlegi megoldásba már nem integrálható a Bartók Béla felé egy híd... Ha Budaörsnek sikerült megcsinálnia a Tesco mellett azt a jó kis lebegő körforgalmat akkor itt is lehetett volna csinálni valami hasonlót csak a képen látható módon levivve az autópályafeelinges szakaszt a föld alá. Feladom..
Az usenetet indexelő oldalak száma nagy, de sok nem publikus, ami meg az, azon nehezen lehet bármit is megtalálni, sokszor annyira leterheltek az oldalak, hogy egy nzb file kikeresése és letöltése perceket vesz igénybe, és tovább tart, mint amennyi idő alatt a gépemre…..
Firshee 2015.09.30 19:30:46
@StanLee: Hát egyszem szolgáltatóval biztos nem, de többet kombinálva van rá esély. Ja megnézem ezeket majd éjjel. Eweka 50/100 valóban, de a többinél (XSnews 800mbit, usenetbucket 400mbit van kiirva theoretical maxnak) csak a routing szab határt. UPC a szolgáltató nem digi, de a külföldi sávszél érdekes kérdés. Mitől nincs rá időd?
A mai napon végre megjelent Dr. Raymond Soneira (DisplayMate Technologies) régóta beígért S4 kijelző tesztje, melynek kapcsán jó alkalom nyílik beszélgetni kicsit az amoled technológiáról. Amikor az első pletykák megjelentek az S4 fullhd samoled kijelzőjéről, egyből elkezdődött…..
Tájszerkesztés Pásztori táj 2010.11.28 11:18:13
Sziasztok,Elkészült a végleges verzió, lassan egy hete, csak túl sok dolgom akad mostanság. Lehetne még szépítgetni rajta, meg fejlesztgetni, de már nem sokat, ilyenkor készül el egy projekt :)Pásztori táj #07 (kattintva 1680*1050-en) A render ideje érdekes szerintem: 6-7 óra…..
Firshee 2011.01.31 21:15:12
Filmiparban ezeket festik :) Matte painting: www.google.hu/images?q=Matte+painting
Ha kellöen háttérben van. Ha nem, akkor nem tudom.
Aki figyeli a blogon kívüli szösszeneteimet, tudhatja, hogy elég hülye helyzet állt elő, ugyanis új számítógépemmel (laptop) képtelen vagyok hangot rögzíteni. A szoftver megvan, de csak a mikrofon audióját ismeri fel, mint hangforrás. Enélkül meg nem lehet videókat…..
Minden szerénységgel mondhatom, hogy a Wolfschanze féle dobozpáncél felfedezésére roppant büszke vagyok, mert egy kellő válasz a játék gusztustalan csalásaira. Ez megihletett másokat is, Misi a Portalban használta hasonlóan az ötletet. Igaz, annyira tökéletesen nem alkalmazható,…..