Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goljadkin

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy vendégposzt következik. Varga Zoli kísérletezgető kedvű süllőhorgász, egykor a Haldorádón Csörgits Gábor szerzőtársa volt a nagy sikert aratott Balatoni süllőzés című cikksorozatban. Alább közreadott praktikája talán többek által ismert, de úgy gondolom,…..
Pelsológia Januári tavasz 2014.01.13 20:20:35
Reggel kissé borongósan indult a vízparti élet. Borongósan, de nem borúsan. Az volt az érzésem, mikor sétáltam egyet a szigeten, hogy igenis, derűsen kelt ma reggel itt mindenki. Nem tudom, Kázmér, a szarka valaha is ébredhetett-e bal lábbal. Ma biztosan nem. Míg elsétáltam a…..
Aki volt olyan rendes gyermek, hogy elrakta a 2010-es karácsonyi, 2011-es szülinapi, névnapi, karácsonyi és 2012-es locsolópénzt is, azt most a Telenor legújabb akciója örvendeztetheti majd meg, melytől a humán tantárgyak szerelmeseit méltán foghatja el a szédülés és lelkük…..
Ez egy rövid bejegyzés lesz, mivel csak arra keresem a választ, hogy mégis hova a rákba tűntek a kommentelők?!Aki megnézi az utóbbi bejegyzéseket, főleg a kritikákat, annak feltűnhetett (talán), hogy mostanság valahogy nem akartok hangot adni a véleményeteknek. Pedig én igyekszem…..
Goljadkin 2011.07.12 20:23:23
Az újdonsült olvasóknak a Vomit Gore Trilogy első két része: a Slaughtered Vomit Dolls és a ReGOREgitated Sacrifice. Figyelem! A film szigorúan csak erős idegzetűeknek ajánlott! Sértheti egyesek vallási meggyőződését! Slow Torture Puke Chamber (2010)   Rendezte: Lucifer…..
Goljadkin 2011.03.11 13:48:46
Először is, köszönöm minden szavazónak a voksát! Most viszonylag sokan vettétek a fáradtságot erre, összesen 158 szavazat érkezett!A mezőny elég szoros volt, annyira, hogy két győztes is lett!Tehát lesz egy TOP-lista meg egy paráztatós filmről kritika, ahogy azt megígértem.A…..
Horror-Mirror Szenzáció készül! 2010.10.24 18:11:00
Ejj gyermekeim, már egyre jobban kényeztetlek titeket!Egyik kedves, neve elhallgatását kérő törzsolvasóm ugyanis önszántából el kezdett e-mailezni nem mással, mint Lucifer Valentine-nal, akit a többség a ReGOREgitated Sacrifice kapcsán ismerhet, tekintve, hogy az Ő agyszüleménye.…..
Goljadkin 2010.10.27 09:20:05
@hErpEsz: purga a ReGOREgitated Sacrifice méltatásakor linkelt egy interjúra a művésszel. Abban az interjúban ezekre a kérdésekre választ megtalálod a válaszokat. Bár szerintem nem lesz benne köszönet...
Ha van a horrornak ünnepnapja, akkor az mindenképpen a Halloween. Bár igaz, hazánkban még nem hódított túl nagy teret, de vannak bíztató jelek (pl. a faragható tök megvásárlási lehetősége áruházakban). Mondjuk annak nem látom túl sok esélyét, hogy valaha el fog majd jönni az…..
Elkapott pillanatLiftünk (SZUPER MI RÉGRŐL IMÁDJUK A LIFT FOTÓKAT!)Másfél éve nem, de majd becsúszik valami (Kommentek)Mindkettő nyerőEgy másik perspektívaMilfMilf IIBüszkeAlaposan dokumentált PuszedliAlaposan dokumentált két emberKockaFotosop…..
Goljadkin 2010.10.22 08:29:50
Hónapok óta a csapból is a válság folyik. Különösen az autókereskedők szája görbül lefelé - érthető is, az eladási statisztikák igen nagy lendülettel haladnak lefelé. Ilyenkor minden jól működő cég keresi a megoldást, hogyan vészelheti át a nehéz időszakot. Legtöbbjük…..
Magyarországon furcsa nézőpontból szemléljük a dolgokat. Az autópályán ott világít a felirat, hogy jobbról előzni tilos, miközben azon morfondírozhatunk magunkban, hogy egyáltalán hogy fordulhat elő, hogy mi jobbról meg tudunk valakit előzni, aki betartja a párhuzamos…..
Belsőség Bajban 2008.10.11 08:12:00
Bajban, bizony, hiszen most itt elméletileg meg kéne magyaráznom a címlap-sztoriban elkövetett ömlengést. Nem fogom tudni, elnézést, nem lehet. Pedig esküszöm, elhatároztam, hogy következetes leszek, szépen sorjában, adatokkal spékelve, fotókkal illusztrálva. Mintegy 15 percig…..
Kedden reggel ismét mentőt gázoltak Debrecenben. Ezúttal egy terepjáró rohant az életmentő autóba, amely természetesen használta a megkülönböztető jelzéseit. Igen, villogott, szirénázott, így próbált átjutni a kereszteződésen egy kismamával. De hát mi ez egy terepjárónak?…..
Lehet, hogy csak a naivitásom mondatja velem, de én eddig azt hittem, az olimpia egy szép és nemes esemény, mintegy ünnepe a sportnak. A pekingi olimpia egyes eseményeit nézve – talán másokkal együtt – változtatnom kell a korábbi véleményemen. A mai modern versenysport…..
Amióta megépült Budapest felé az M7-esen a három sávos szakasz, azóta is zavarba jön a többség, ha odakeveredik. Meg az autópálya az kétsávos és kész, tovább nem tudnak számolni. Nem csoda, hogy nathanp is szembesült azzal a szituációval, hogy a középső sávot tekintik jobb…..
Annak rossz lehet. Ennek a helyzetnek mulatságos lenyomata a fenti, kirakatban elhelyezett backdoor kommunikációs üzenet. Húgommal találtuk ezt a frontdoor tájékoztatót a Klauzál térnél.Semmi más nem volt kiírva az üzletre,csak ez,tehát ez az egy már biztos. Mi nagyon jót kacagtunk…..
Tegye fel a kezét, aki csak a forma-1-es futam miatt felkelt vasárnap reggel hajnali hatkor! És félálomban, el-elbóbiskolva szorongatták a távvezérlőt, miközben a safety car után komótosan körözött a mezőny, vagy azért azt még hallották, amikor Palik László háromnegyed hét…..
Essünk túl rajta gyorsan: ahogy anno Bede kolléga a Barcával kapcsolatban megjegyezte, most a Lyonnál mondhatjuk, hogy ez bizony fin de un ciclo, azaz egy korszak vége. Teljesen lényegtelen, hogy kik és miért távoztak az elmúlt két évben a csapattól, a lényeg, hogy a jelenlegi OL-től…..
comment:com Pista lesz a király? 2007.08.21 14:07:00
Elindult az MTV nagy nemzeti Megasztárja, amiben Kádár János már biztos nem lesz István, a király, de bárki más még lehet. A társulat több mint nézhető műsor lesz, ha nem lopják szét. Tovább erre>>>..
Goljadkin 2007.08.21 14:25:12
Na végre, megvan a kedvenc blogunk. Bár még csak két poszt, meg néhány kép, de nagyon ígéretes a kezdet. A helyszín - ha jól látjuk - a Kerepesi úti temető, illetve a mögötte lévő izraelita temető, a visszaszámlás pedig indul, várjuk az első Fókusz-riportot a témában. (Ps:…..
Etelét, az Index fődizájnerét kérdeztük a dizájnváltásról. Ő meg válaszolt. Íme. Mik az alapvető változások? Színkódok, stílus, padding, letter-spacing, stb? Mindenhol próbáltunk az egyszerűsítésre törekedni. A régi Indexet már évek óta toldoztuk-foldoztuk és az…..
Végre mindenki kidühöngte magát, hogy milyen rohadt szarul néz ki, és eddig ez volt a kezdőlapom, de most akkor már inkább a g-portal.hu. A gyűlölködőket nem szeretnénk meggyőzni, főleg, hogy elfogultság esete forog fent, de azért találtunk néhány érdekes kordokumentumot egy…..
Subba A vidám társulat 2007.07.11 16:01:00
Mi sem hittük, de létezik viccesebb dolog a heti iWiWes válogatásnál. Jó, igazából hittük. Viszont amikor az átlagember megálmodja, hogy ő sztár lesz, és meghallgatásokra jár, az ettől függetlenül mindig remekül sül el. Köszönjük Kamaszosnak a linkeket,…..
Goljadkin 2007.07.11 16:10:19