Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coffeyville (törölt)

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
@font-face { font-family: "Calibri"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }Azért választottam a Borgyógyászatot, mert a honlapjukon azt olvastam, hogy minden héten…..
A Washingtonban tartott karácsonyi party-n Michelle Obama az elhunyt divattervező, Norman Norell konfekcióruháját viselte. Első alkalom, hogy hivatalos eseményen konfekciócuccban jelenjen meg az amerikai elnök felesége, ám Michelle valóban üdítően nézett ki az egyszerű szabású…..
Coffeyville (törölt) 2010.12.19 09:13:12
Ráhúzható-e a Fidemokratikus Centralizmus a magánmédiára? Ha áttekintjük a Fidesz holdudvarába tartozó sajtót és annak híveit, megállapíthatjuk, hogy annak egyetlen elemi alkotórésze: a saját nézőpontját tekinti egyedül legitimnek. Ebből táplálkozik az ún. nemzeti…..
Coffeyville (törölt) 2010.12.12 08:57:39
Van-e egyáltalán hazánkban, nem 10.000, nem 1.000, nem  is 100, hanem mondjuk 10 valóban katolikus magyar ember, aki a katekizmusban és sok más helyen lefektetett katolikus egyház tanításait elfogadja, betartja és aszerint is él? Elém mer-e ezen tíz ember állni próbatételre?…..
A síoktató nem olyan, mint a nővérke vagy a pultos lány, akibe munka közben szeret bele az ügyfél. Egy rózsaszín puffancsos sícucc a legdögösebb nőből is Barba mamát varázsol. A megoldást a sínaptár jelenti, mely férfi és női sorozattal kapható, tíz nemzet legszebb…..
Coffeyville (törölt) 2010.12.06 10:04:34
Cím a Borsonline-ról: ..
Coffeyville (törölt) 2010.12.01 09:57:34
Osakaban nem szaroznak ha wifi védelemről van szó ..
Coffeyville (törölt) 2010.11.26 13:48:22
@MetálFater: " ...még brute force módban is..."
Ember, pont úgy tart a legtovább. Minden más mód esély a rövidítésre.
 Tegnap nézegettem a használtautók hirdetéseit. El kéne passzolni a verdám, ennek okán próbáltam kideríteni, mennyit is kóstál a piacon. Nagyjából egy gurigát ér. Pont ennyi van a magánnyugdíj-számlámon. Elviszi az Orbán az autómat? El, baszd meg.Persze, még mindig jobb,…..
Folytatódik i-Doki megmondja sorozatunk, ezzel a poszttal a végére értünk a termékspecifikus hibák taglalásának. Ezután az i-Dokinál nap mint nap előforduló extrém meghibásodásokról lesz majd szó, képekkel szemléltetve. Lesz elgázolt iPhone, burjánzó tavaszi rétre…..
Egely György nemrégiben interjút adott az Indexnek, s ebben a következő, figyelemreméltó kijelentést tette: Nemrég készítettünk egy széndioxid-bontó készüléket, a világon először, ami kicsi, könnyű, és az autó kipufogójára téve a szén-dioxidot szétválasztja szénné és oxigénné. Ezzel az egész…..
Jó kis felelősséggel kapcsolatos helyzetet küldött be Balázs, ami persze számára kevéssé jó, mert neki át is kellett élnie. Szerintetek a lenti esetben ki a baleset okozója? Az alábbi eset szeptember 21-én délután történt meg velem Budaörsön. Egy Renault Espace 3-at vezettem,…..
  Patrick Bateman mellett másik miniposzt-bajnokunk - bajor gizella - csinált egy ilyet nekünk. Csökken a színvonal, mi? Hát ezt kapjátok ki. Ez pontosan az a fajta írás, ami - bár férfiaknak állít görbe tükröt - a sziszegő düh és sértődöttség helyett (jujj,…..
Coffeyville (törölt) 2010.11.14 13:55:07
@Donna Anna: Mér, és egyedül dögleni meg hogy se fiad se borjad? Az biztos jobb, nem?
Coffeyville (törölt) 2010.11.14 14:02:07
@nadivereb: zabigyerekgyártásra gondolsz? Inkább magzathentelésbe szokott fordulni a dolog. Gyereknevelésre még mindig a házasság a legjobb.
Aktivista Rock'n'Pol Elegem van 2010.11.04 10:00:00
"Ha a fidesz szerint rendben van hogy komolyan vehetetlen alakok irányítják az országot, én sem fogom komolyan venni őket. Ha szerintük helyénvaló, hogy pártirányítással bábintézményeket üzemeltetnek, ezekre én is pártszervezetként fogok tekinteni. Ha szerintük az új…..
A hír: A kormány meghátrált, mégis kap mindenki családi pótlékot. (A milliós jövedelműektől vették volna el, nevetségesen keveset tudtak volna ezzel spórolni.) Egy színműben: Ifjú fideszes apparátcsik 1. (lelkesen): - Mit szólsz, tovább nőtt a népszerűségünk!? Ifjú…..
Coffeyville (törölt) 2010.11.04 17:30:04
@mirka44: De jó neked, hogy anyád "magánügye" volt, hogy nem nyírt ki mindjárt magzat korodban, te szerencsétlen! Vagy ilyen rossz élni? Úristen.
A címben feltett kérdésre a rövid válasz a senkinek, legalábbis a korábbi tapasztalatok szerint. 2008-ban ugyanis a kutya nem vitte el a 30 millió dollárért (kb. 5,8 milliárd forintért) árult 82 méter hosszú luxusjachtot, az irakiak azonban most újfent reménykednek. Ahogyan az…..
Coffeyville (törölt) 2010.11.04 16:50:19
@Dövan: Köszi, beszartam a röhögéstől, nem semmik ezek a ruszkik: vot eta raketa!
A fémtolvajok számára semmi sem szent, a lényeg, hogy minél több olyan tárgyhoz jussanak, amiből pénzt csinálhatnak. A bánkúti síterep szerelvényeit az elmúlt néhány hónapban teljesen szétlopták, tönkretették. A helyi síklub a magyar sízők segítségét kéri. Az egyik…..
Mrbeno családjával együtt vasárnap délután lett egy figyelmetlen autós áldozata, aki annak rendje és módja szerint a felelősség elől kibújva megállás nélkül továbbhajtott. Aki látta a két piros autó szerencsétlen találkozását az M7-esen, azt kérem, jelentkezzen a blog…..
Coffeyville (törölt) 2010.11.03 09:32:31
@ujrakezdo: nem hinném, hogy az áak tárol képeket. Csak digitalizálja a rendszámokat és eltárolja egy idősoros adatbázisba. Ezért szívás, ha pályán tréleren vitt autónak látszik a rendszáma, utána nincs róla kép, és küldik a bírságot.
A múlt héten írtam arról az amerikai adatbázisról, melyben meg lehet nézni, hogy melyik orvos mennyit kap és miért a gyógyszercégektől. Ugyanaz a site most összeírta, mely orvosok kaptak a legtöbbet a gyógyszercégektől 2009-ben és 2010-ben. Az első helyen egy endokrinológus áll…..
Már járok egy ideje szalonokba, persze mindig máshoz, mert szeretem a változatosságot. Idén nyáron elmentem egy nagyon igényes helyre egy korábban kinézett 21 éves lányhoz. A nevét inkább nem mondanám, később kiderül miért. Viszont az eddig megszokott kedves és bájos viselkedés…..
A prágai bársonyos forradalom 1989 őszén örömujjongások közepette takarította el a keleti blokk egyik legostobább kommunista rendszerét, és tömegmozgalom vetett véget a bukaresti, valamint a szófiai kommunista vezetés uralmának is. Ezzel szemben a magyar átmenet mögött nem állt…..
Fővárosi politikusaink egyik kedvenc témája lett a 4-es metró, és a beleálmodott új metrószerelvény. Az új önkormányzat egyik legnagyobb fejfájása lett: mi legyen a metrókocsi projekttel? Az alábbiakban az eddigi sztorit tekintjük át, az olvasóra bízva a projekt további…..
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
úton vagyunk hazafelé az Amsterdam Dance Event-ről de kaptunk egy hírt amit azonnal posztolni kell, nem várhat holnapig ;) bár a DJ Mag TOP100 győztesét hivatalosan csak szerdán hirdetik ki Londonban a Ministry of Sound-ban rendezett nagy bulin de, ahogy minden évben, az idén is…..
Coffeyville (törölt) 2010.10.24 17:49:49
  Az előző poszt megjelenésének estéjén egy furcsa, kopogó zajra lettem figyelmes hazafelé, mikor Mike Patton ordította a memóriakártyáról, hogy Don't look at me, I'am ugly in the morning. Remek szám, de sajnos ez a zaj nem illett oda. Félreálltam, és beindult a heti…..