Regisztráció Blogot indítok
Adatok
busga

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nemesfémek már évezredek óta különleges szerepet töltenek be az emberiség történelmében. Egyikük azonban magasan kiemelkedik a többi közül, ez pedig nem más mint az arany, amelyet a nemesfémek királyaként tartanak számon. A történelem során valaha létezett összes jelentős…..
finance Az Euro sorsdöntő napja 2012.08.30 00:01:49
Európa és az egész világ izgatottan várja szeptember 12-ét, a német Alkotmánybíróság döntését az Európai Stabilitási Mechnizmusról (ESM). Ez a tervek szerint a végleges utódja lehet a jelenlegi eurozónás mentőövnek, az Európai Pénzügyi Stabilitási Mechanizmusnak (EFSM). A…..
Sajátos megoldását javasolja az eurozóna válságának a Bloomberg cikke. Szerzője szerint akik az eladósodott Görögország, Portugália és ki tudja, még melyik déli állam kilépését, kizárását szorgalmazzák, azok egyszerűen fordítva ülnek a lovon. Görögország…..
 Kedd délután 247 felett járt az árfolyam, ami már elviselhetetlen feszültségeket okoz a svájci frank alapú hitellel rendelkezők számára. A probléma ugyanakkor régen túlmutat az egyénen, rendszerszintűvé nőtte ki magát, ami gazdasági és társadalmi katasztrófával…..
Tisztelt Szerkesztőség!Véletlenül találtam rá az oldalra, ahol olvastam Nikolett levelét. Gondolom nagyon sok hasonló esettel találkoznak, nincs két egyforma, mind elkeserítő. Az én esetem is az.2006. októberében a párommal felvettünk az OTP-től 4 millió forint szabad…..
Szokatlan jellegű írást szeretnénk közzé tenni.A minap egy olvasói levél érkezett Nikolettától, aki egy nagyon kedves fiatal lány. Fiatal kora ellenére már nagyon sok nehézségen ment keresztül.Családjuk szívszorító története a hitelválsággal kezdődött amit más…..
Az elmúlt napokban sok véleményt lehetett olvasni arról, hogy vajon jól tette e kormányunk, hogy emberi jogi elveit háttérbe szorította gazdasági előnyökért cserébe. Azon most nem rugóznék, hogy bezzeg ellenzékben mit mondtak, hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy ellenzékben semmi…..
Csak nekem tűnt fel, hogy a "Lázár és a Schmitt-ügy" nem a közelmúltban történt?Előre leszögezem, nem mentem fel a két politikust, sőt, tegnap Lázár tőlem is megkapta a magáét, meg is érdemli. De két érdekes dolgot jeleznék:Schmitt Pál 2010. szeptember 7-én beugrott…..
Az öngondoskodás fontos polgári erény, és mint tegnap kiderült, Lázár János szorgalmasan műveli is. Úgy látszik ő is belátta, hogy a nyugdíjrendszer általuk felgyorsított összeomlását csak így lehet túlélni, és szülőként azt is megértem, hogy mindent megtesz gyermeke…..
Nívó Legyen ingyenes a vonat! 2011.02.23 09:58:00
p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { }Nagy vihart kavart az a hír, hogy várhatóan nem veszik el a nyugdíjasoktól az utazási kedvezményeket, azaz továbbra is ingyen utazhatnak az idősek. Az, hogy ez most jó döntés vagy rossz, azt mindenki ítélje meg saját maga, én most egy másik…..
 A tévében, a rádióban és az újságcikkekben, mindenhol azt hallani és olvasni, hogy a bankok maximálisan segítenek a bajba jutott hitelfelvevőknek: például fizetési halasztást, részletcsökkentést, futamidő hosszabbítást adnak. Mindezek ellenére az én kérelmemet…..
Kimondottan érdekes és sokak számára tanulságos történetet küldött a Pénzcentrum.hu szerkesztőségébe egy hűséges olvasónk. A fiatalember egy önkormányzati lakást vásárolt, amit a rövid határidő miatt készpénzben kellett kifizetnie, ezért csak utólag tudott rá hitelt…..
Azon gondolkodom mostanában, hogy nemrég született kisbabánkat miként tudjuk majd támogatni életkezdésében, mondjuk 23 éves korára, mire befejezi az egyetemet. Mióta előjött ez a válság téma, én is inkább a takarékoskodás irányába hajlok hitelfelvételek helyett. 2007 óta…..