Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dello

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 22-én ment le a Homeland hetedik évadának utolsó előtti része, az All In, és igen, ez az amit Magyarországon forgattak még márciusban, Claire Danes végig is fotózta Budapest nevezetességeit, de most végre meg tudjuk nézni, hogyan fest a magyar főváros Moszkvaként...
Bár a "méret nem minden", ha a következő turisztikai nevezetességeknek nem néztetek pontosan utána, könnyen lehet, hogy csalódni fogtok a nagyságukban. Nem tagadom, én is jártam már így. Most következzen az a 10 látnivaló, amitől nagyságilag mindenki kicsit többet vár...   © Bored Panda Mona-Lisa,…..
Nyáron evidens, hogy szívesebben töltünk több időt a szabadban, hétvégén egy jó kis esti szalonnasütésnél nincs is jobb. Persze vannak zavaró tényezők is, mint például a szúnyogok. Természetesen vannak riasztók, amikkel ha jól körbe fújod magad, talán megvéd a rovaroktól. Meg lehet, hogy az…..
Ez a Motoros biztos megint bekattant, hogy csokoládéval készít ételt..... De ez nem így van :) Ez a recept egy nagyon finom, pikáns spanyol ételt takar. A csokoládé finoman kiegészíti, gazdagítja az ételt, és abszolút nem érezni ki belőle. Spanyolhonban régi, nagy hagyománya van, ideje nekünk is…..
  Visszaszáll a reggeli tévés magazinműsor-bizniszbe az RTL Klub, és hosszú szünet után, húsvét hétfőn indítja el a hétköznaponként 7:15-től jelentkező Reggelit, ami egyébként a csatorna egyik legelső műsora volt a Híradó mellett, és 2011-es megszűnéséig olyan műsorvezetői, oppardon, házigazdái…..
Jacob Benjamin Gyllenhaal néven született 1980. december 19-én Los Angelesben. Apja rendező, anyja forgatókönyvíró volt, nővére pedig szintén színész. Első szerepe az Irány Colorado!-ban volt 1991-ben, majd 10 évvel később sikerült feltűnnie, mikor eljátszotta a címszereplőt a Donnie Darkoban. A…..
Az Aranyélet második évadára az HBO étvágya és a nézők elvárása is megnőtt. A kábeltévé az első etap sikerét látva emelni akart a téten, és amellett, hogy továbbra olyan sorozatot szerettek volna letenni az asztalra, ami megállja a helyét az abszolút összehasonlításban is, rá akartak tenni egy…..
Ki ne emlékezne arra, hogy a "Varjúdombi mesék" mennyire el tudta cseszni a szombat reggeleket? Kinek állt ez érdekében? És a "Mátyás, a házimanó" vagy a "Szekrénymesék"? A Magyar Televízió és a kereskedelmi tévék 10 legrosszabb műsora után legutóbb gyerekkorunk traumatikus mesesorozatait tárgyaltuk…..
#uglybutlovely Köztünk szólva.. Kíváncsi vagyok, vajon hányan ismerik az érzést, amikor csak néznek egy férfit, csak nézik a férfit, hallgatják, amit mond, isszák a szavait…majd egyszer csak bevillan az a gondolat, hogy „istenem, de csúnya vagy….megőrülök érted!...” Ez a bosszantóan paradox…..
Amikor az izraeli Prisoners of War című sorozat amerikai jogait megvette a Showtime, majd odaadta Howard Gordon producernek, aki többek között a 24-et is tető alá hozta, nem is sejtették, hogy 2015 őszén már a hatodik évad berendeléséről fognak dönteni. Az eredeti sorozat mindössze…..
dello 2015.12.24 07:04:41
@táltos: Szerintem is a fiúk voltak, akik "nagyon ügyesek"!
Ha nagy sorozatrajongóként is voltál olyan bátor, hogy kihúzd a tévét és a nyarat olyan világi hívságokkal töltötted mint utazás, vízparton döglés, hekk túladagolás vagy éppen a Pisai Ferde Torony végtelenül egyedi és ötletes kézzel megtámasztása a fényképen és…..
Izland egy olyan sziget, ahol a hegy tetején lovakat örző zord vikingről kiderül, hogy munkanélküli zsoké Győrből, és a pap, aki felvesz minket Reykjavik felé menet, egy kórusban énekel előző esti magyar szállásadónkkal.  Azon azért mégis meglepődtünk, hogy a főváros…..
Lehet, hogy már semmi köze az első évad szellemiségéhez. Lehet, hogy már nincs benne Brody. Kit érdekel, ez így is kurvajó lesz. Ugrunk az időben, Carrie Berlinben dolgozik, már nem a CIA kötelékében, de legalább anyaként, így az a félelmünk, hogy a gyereket örökbe adja,…..
Ezen a nyáron úgy véltük, nem egy összefüggő sorozatot indítunk, mint az elmúlt 3 évben, hanem minden héten (augusztus végéig) egy bizonyos témát járunk körül. Most megnézzük…..
Ma újabb háztartási és egyéb hasznos trükköket mutatok nektek, amivel az élet nem csak egyszerűbb, de sokkal olcsóbb is lehet. Mindenkinek ajánlom, hogy alkalmazza ezt a 7 tippet: Nincs otthon nyújtófa, pedig éppen elkészítenéd a filléres mirelit pizzát? A tészta…..
15. Trust (2010) A Jóbarátokból ismert David Schwimmer drámája a 2010-es filmtermés egyik legfontosabb darabja. Az internetes ismerkedés legsötétebb árnyoldalait mutatja be, de cseppet sem didaktikus módon. A Trust egy, merész témákat feszegető, kőkemény dráma, végig tűpontos…..
Ki ne imádná a sorozatokat? Fáradtan meló után sokkal jobban csúszik az étel, ha épp kedvenc sorozatainkat nézzük közben. Általában megbízhatunk bennük, minden héten türelmesen várnak minket a tévében, és amikor a sokadik évad után szomorú búcsút veszünk tőlük, akkor is…..
Mint tudjuk, az RTL-nél keményen megy a csata a reklámadó ellen. Az eszközök pedig már nagyjából adottak, amelyeket az esti híradóban igen jól kamatoztat is a stáb az egyre szaftosabb politikai hírmorzsák összegyűjtésével. Több- kevesebb sikerrel… Viszont ez ma már nem…..
Igazán egzotikus helyre látogatunk ma el, Ildikó segítségével egészen Dél-Afrikáig megyünk. Kiderül, miért lehet nagyon fázni egy afrikai országban, hogy igazak-e a rémes közbiztonságról szóló történetek és miért várják el egy fehértől, hogy alkalmazzon valakit a ház…..
Ma indulok egy 17 napos túrára az Egyesült Államokba. A terv szerint San Franciscoban száll le a gép, itt töltök el pár napot, majd bérelt autóval lekocsikázunk az óceán partján Los Angelesbe. Innen indulok tovább a Death Valley-n keresztül Las Vegasba, majd a Grand Canyont és a…..
A Blikk írta meg tegnap a legfrisebb "vihar a szaros biliben" típusú botrány hiteles történetét, amiben Bochkor Gábor, a Neo FM reggeli műsorának műsorvezetője bírta azt mondani a Class FM hallgatóira, hogy primitívek. Forrest Gump anyja tudna mit tanítani a Bumeráng…..
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
dello 2011.02.04 13:04:11
Minden összeállt szombaton, amikor elolvastuk a Bestben Szalai Annamária emberi oldalát bemutatni akaró kétoldalas cikket. Kicsit kevés volt a két oldal erre, viszont csomó minden kiderült, és kezd tisztulni a kép.  A legfontosabb információk a cikkből: nincs tévéje…..
„Egymásnak estünk az előszobában. Tényleg olyan volt az egész jelenet, mint egy hülye vígjátékban, levertük a fogasról a kabátokat, a komódról a kulcsaimat” - a csaj összejön egy nála valamivel fiatalabb sráccal. A kapcsolatot a fiú kezdeményezi, ám a lánynak sincs…..
1920-ban valakinek az az őrült ötlete támadt hogy, betiltsa a szeszt az Egyesült Államok területén. Ha tényleg azt hitte, hogy ezzel megold minden, a korra jellemző gondot az I. világháborúból hazatérő és beilleszkedni nem nagyon tudó katonáktól a gazdasági problémákon át a…..