Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Travis Paymon

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
– Melegszik a főtengelycsapágy! – Kenünk, vagy állítunk? – Állítunk! – 30-32-es kulcs, pajszer, kalapács! Mai cikkünk blogposztja...
Travis Paymon 2011.07.21 08:11:51
A mexikói hadsereg Tijuanától 350 km-re délre, San Quintin mellett találta meg az ország eddigi legnagyobb marihuánaültetvényét. A 120 hektáros farmon cseperedő 2,5 méteres növényekből becslések szerint 120 tonna füvet lehetett volna szüretelni. A 120 tonna nagykereskedelmi ára…..
Helló Tibi!Megint összehoztam egy cikket. Valaki az egyik poszt alatt megjegyezte, hogy még nem volt falunapos cikk (itt még tényleg nem, de a kiskedvenc Orkánságon igen - T.B), és azonnal beindította bennem a vezérhangyát, az eredmény pedig ez lett. Lehet, hogy ezért fatornyos kis…..
Travis Paymon 2011.06.29 09:22:58
Subba Ne gecizz az erősebbel 2011.03.28 14:35:00
A kis kucu gecinek jó két percig tart mire kihozza az állatot a fickóból, de végül csak sikerül. ..
Travis Paymon 2011.03.28 18:42:55
@Kassian:

oroszok lehetnek vagy ukránok szerintem
Appleblog Őszre várható az iOS 5 2011.03.28 07:06:00
A TechCrunch információi szerint az Apple csak valamikor az ősszel adja ki a következő nagy iOS-update-jét, szakítva a korábbi hagyományokkal. Eddig ugyanis február-március környékén már nagyjából tudtuk, mit tud majd az új operációs rendszer, hogy aztán júniusban az új…..
Melyik éttermet is ajánlottad a múltkor? Ja, azaz. Mindenképpen evidenciában tartom ezt is, beszélek velük. Drágának kikötése volt, hogy föltétlenül vízparti helyre szeretné szervezni a vacsorát. Lehetőleg Pestre vagy a környékére, messzebb azért gáz lenne elszállásolni a…..
A Dealware állam és Dél-Karolina között húzódó szakaszon az 1600-as évek óta készítenek mesterséges menedékeket a tengeri élővilág számára. A Metropolitan Transit Authority újrahasznosítási programja révén ez a folyamat most egy teljesen új, kicsit megdöbbentő, kicsit…..
A Hollywood-i gépezet sokszor még a legedzettebb felnőtteket is bedarálja, hát még azokat a gyerekszínészeket, akik túl korán tapasztalják meg a feszített munkatempót! Az idén 21 éves Emma Watson mindössze 9 éves volt, amikor néhány amatőr, általános iskolai darab alapján…..
Travis Paymon 2011.03.17 08:11:47
Nos, elkezdtek szállingózni az európai online boltokba is az új androidos mobiltelefonok és táblagépek. Pontosabban az előrendelés indult meg, úgyhogy nézzük is, mi mennyibe kerül, ha az interneten vásároljuk.HTC Flyer: 180 ezer forint. Kezdjük mindjárt a HTC első, frissen…..
Travis Paymon 2011.02.20 07:20:28
@is: e-papír?

gondolom, amíg erre a megoldásra is van kereslet, pihentetik. amikor nem megy a bolt, jöhet a következő generáció
Mint minden rajongói fórum, mi is a mém terjesztésére törekszünk, ami esetünkben a borozás iránti szenvedéllyel való megfertőzést jelenti. A beoltás fontos eleme a verbális násztánc, de a lényeg mégiscsak az anyag maga, amitől belázasodtunk. A Best Buy rovatban olyan borokat…..
Travis Paymon 2011.02.04 07:45:32
Akinek már nagyon hiányzik Vágó István, most szombaton megnézheti magának ahogy a Szkeptikus Társaság tagjaival együtt túladagolja magát homeopátiás szerekkel az Országos Gyógyszerészeti Intézet előtt - tudta meg a Népszabadság. Vágó a tévéből távgyógyító mágusok után…..
Hola Tibi,Írtam nektek egy rövid szösszenetet (ékezetekkel!), hátha érdemesnek tartod leközölni. Egy kis használati utasítás: a dőlt betűs részeket erősen hangsúlyozva, enyhén FELEMELT hanggal kiejtve kell elképzelni! (nem igazán érdemes kiemelni semmit, mert az egész kurvára…..
Noked-Lee (akitől az MSN-es modorosságok gyűjteményét kaptuk egy éve) csinált nekünk egy ilyet. Köszönjük szépen. A csöves, aki igazából nem is csöves- Jó napot, fiatalember!- Jó napot!- Elnézést a zavarásért, hadd mutatkozzam be, Grastyáni Timóteuszné vagyok, és én…..
 B. B. nevű kedves olvasónktól (ha mehet teljes névvel, jelezd). Hozzátenném, hogy a tanulmányok-szakdolgozatok "mindenhez forrást"-tünete mindenhol ugyanaz. Hogy aztán a forrás mennyire hiteles, kevésbé fontos.Jobb híján csak listába szedem az ötleteimet, amelyek…..
Travis Paymon 2011.01.05 08:38:13
@vészmadár (pica pica): ezt én nem mondhatom el, de jó értelemben. Az opponensemmel még akkoriban egy hétfői napon összefutva váltottam pár szót, hogy hol tart az ellenőrzés, mégis mire számíthatok. Ijedt tekintettel nézett rám, miért kellene olvasnia, mi is a határidő? Öhm, holnap után, uram. Oh, értem. Végül el sem olvasta, adott rá egy-két hibapontot, hogy azért mégis, meg a látszat meglegyen és ennyi. Államvizsgán kérdezett egy annyira általánosat, ami felért egy kínosnak ígérkező párbeszéd első mondatával, ami az időjárásra vonatkozik.
Gyerekszoba Egyszerű, mint a faék 2011.01.04 16:40:00
Joel, a Rendkívül Kreatív Apuka, megint olyat alkotott gyermekének, amit olyan egyszerű elkészíteni, hogy a legendás homlokcsapkodást kell emlegetnem, melynek során az jut eszembe, hogy miért nem jutott ez eszembe.Fogott pár gallyat és egy deszkát, amibe kis lyukakat fúrt és a…..
Egy új német cég, a Kemper Amps fel fogja idén forgatni a gitárerősítők piacát: neofuturista dizájnjával is várhatóan feltűnést keltő digitális cuccuk, a Kemper Profiling Amplifier képes arra, hogy világ bármely gitárerősítőjének a hangzását megtanulja és reprodukálja,…..
Travis Paymon 2011.01.02 19:44:18
A csókolózás "művészete" infografika bemutatja azt a 8 féle csókot, melyet mindenképp ki kell próbálnod!  Nagyításért kattints a képre! Via: OnlineDating Blog..
Appleblog Windows az AppStore-ban? 2010.12.01 14:51:00
Már nem először történik meg, hogy valamit furcsállok az AppStore-ban, ám amíg eddig csak meg nem nevezhető nyugtalanság fogott el a játékok között időnként, most rájöttem, mi okozza a disszonanciát. Nézzük csak:Sima játékok, Windowsra, izé, Game Centerrel. A hasonlóság…..
Travis Paymon 2010.12.02 08:31:10
Októberben írtam róla a blogon, azóta sokakat érdekel a sorsa. András idén tavasszal került az utcára, sokáig egy sátorban próbálta megőrizni polgári múltját, amikor azt szétvágták, újat vett, amikor azt is tönkretették, megindult a lejtőn. Egy hónapja már keményen ivott,…..
Ennyi a nagy hír, amire tegnap óta várunk: az iTunesban elérhető a Beatles életműve, az Apple.com weboldalon pedig a zenészek képével találkozhatunk.Hogy ezt annak ellenére csalódásnak érezzük, hogy Magyarországon egyáltalán nincs iTunes Store, vagyis számunkra továbbra is…..
Hát igény az lenne rá, ezt bizonyítja, hogy a Skyfire egymillió dolláros forgalmat bonyolított az első héten. A program lényegében egy fordító: fogja a neten található Flash-videókat, saját szerverén átkonvertálja azokat H.264-be, majd ezt küldi tovább az iPhone-ra, hogy…..
Travis Paymon 2010.11.11 13:04:21
@Voitih: szerintem sem, már csak a technológiai megvalósítás miatt sem menne, mert ha jól értem, akkor nem folyamatában kódol és tolja át neked, ha elvégzett munkafázisonként
Lássuk be, hogy egy civil főpolgármester-jelöltnek nem sok értelme van - kivéve persze, ha a Jello Biafrának hívják. Voltak egyébként már próbálkozók korábban is, egyiküket épp most választották meg köztársasági elnöknek. A civilbudapest.eu (amit tegnap ajánlottak…..
Travis Paymon 2010.07.28 15:55:14