Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grafitmacska

0 bejegyzést írt és 331 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Misztikus, miért igyekeznek az emberek az Imax moziba, ahol megfáradt 10-14 éves természetfilmek mennek 3D-ben, nem Angelina Jolie mellei. Matux azonban a térhatású bohóchalig sem jutott el, a vadiúj, hájtek filmszínházat ugyanis téchnikái málőr sújtotta, így 2D-vel…..
Fantomtartozni nem csak a Centrum kft-nek lehet. Zsuzsi például egy balassagyarmati videotékától kapott egy tréfás levelet (hajtás után csekkolható), egy 9500 forinttal kiváltható félmillás tartozásról: 2008. január 2.-án a csatolt levelet kaptam Balassagyarmat mozijának…..
Naiv Adófizető alias Peti megdöbbenéssel vegyes értetlenséggel tapasztalta, hogy a Petőfi Rádió annyira minimál üzemmódban működik, hogy a robotok olvasatlanul törlik a beérkező leveleket. Csak halkan jegyezzük meg, ezek azok, akik operettet sem sugároznak! Egy hete írtam a…..
Marci egy hagyományos átirányítós-termékkapcsolós trükköt detektált a T-csoport berkein belül. Naiv ügyfélnél kiment az ADSL-modem, a szupport telefonon "sajnos nem tudta megoldani" a problémát, ezért előbb átirányította egy percenként 350 forint/perces kollégához,…..
András kivételesen nem a TCS-specifikus hiányosságokon akadt ki a Centrálban, hanem azon a széles körben elterjedt tünetegyüttes (közöny), amikor a pincéreknek fogalmuk sincs, mi van a menüben, mi volt a rendelés, illetve hogy az előételt csak akkor hozzák ki főétellel együtt, ha…..
Kevés annál szarrágóbb dolog van, mint árengedmény idején árat emelni. Olyat viszont még nem látott a Homár, hogy 50%-os kedvezmény előtt, több mint duplájára "korrigálja" valaki étlapját. A Torkos Csütörtökok történetének eddigi legparasztabb vendéglátóipari…..
Bruhaha, szerencsétlen BKV olyat művelt, amihez hasonlót hibát a magyar nyomtatott reklámtermék-történetben a ma már teljesen elfelejtett Palotás "Propellernyakkendő" János vállalkozó követett el. Az őt ábrázoló óriásplakáton ugyanis retkes volt a körme. A 2008-as…..
Jobb helyeken, mint amilyen Sydney, a zsebesek/csalók fotóját minden benzinkútra kiteszik, ezzel is nehezítsék tevékenységüket. Foma egy hasonlóan bátor kezdeményezést talált egy vicces házi készítésű körözvény formájában. Az ördögi bűnözőóriást már nagy erőkkel…..
János új autójához automatikusan a KÖBÉ-nél kapott kötelezőt, ami azóta hibás döntésnek bizonyult. A "biztosító" januárban azelőtt törölte a szerződésüket díjnemfizetéssel, hogy ellenőrizte volna a pénzt:Tavaly az év utolsó negyedében feleségemnek vettünk egy…..
Hepiend alert! A Volánbusz egy hónap után kiderítette, hogy Attila fiának a szabályzat szerint nem járna kártérítés elhagyott böröndje után, mert saját maga pakolta be, nem a sofőr. Viszont miután a sofőr is hibázott (illetve a levél a Homáron megjelent),…..
grafitmacska 2008.02.07 15:44:05
A Homár egész kollektívája ezúton szeretne boldog születésnapot kívánni a 100 éves Killer bácsinak. A mai MTI-programlistában ugyanis ezt találtuk:14:00 A III. kerület 100 éves lakóját köszönti Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata. Killer Károly 2008. február 3-án töltötte be…..
Zsukov blogján jelent meg a csodahír, amit aztán az Andreiground is felkapott: Szár község önkormányzata domainregisztrációs kérelmet adott be a szarbanvagyunk.hu névre. "A település nem támasztott prioritásos igényt, így legkorábban két hét múlva (február 20-a körül)…..
grafitmacska 2008.02.07 13:15:56
Posztban sirattuk el a Soroksári úti malomipari boltot, ahol sokféle - például lisztérzékenyeknek való - lisztet lehetett kapni olcsóért. Az élet így tavasz közeledtével azért tartogat némi reményt. Ezt a levelet kaptuk ugyanis az imént. A bolt az idei bénanévverseny esélyese.A…..
Becsszóra most már csak negyedévente lesz ilyen sztori, de úgy tűnik, hogy a UPC és egyéb szolgáltatók sem akarják egykönnyen feladni a hűségnyilatkozattal szopatást. Persze kismillió módon lehet a fizető ügyfél arcába tojni, de a legszebb mégis az, amikor 6 éve rendben tejelő…..
Valószínűleg napokig tartó, rosszindulatú, embertársainkat megalázó röhögéssel ajándékozott meg minket a Magyar Márkaszövetség, miután beszopták az egyelőre ismeretlen reklámügynökségük remek ötletét, és verspályázatot hirdettek. Igen, Szerelmes verset kell írni olyan…..
grafitmacska 2008.02.06 13:10:07
grafitmacska 2008.02.06 13:17:49
grafitmacska 2008.02.06 13:35:10
Orsi mindent elmond, mi meg némán lógatjuk a páncélos fejünket hozzá: A Soroksári úton található a Ferencvárosi malom, melynek szomszédságában eddig egy remek kis malomipari bolt üzemelt. Jómagam és sok-sok őrült otthoni kenyérsütögető ismerősöm szerettünk ott vásárolni,…..
Milyen érzés lehet David Beckham vérző nyaktőcsonkjával találkozni az újságárusnál munkába menet? Vagy belefutni a szuperluxust hirdető Moet & Chandon pezsgőplakátjába, amelyiken mindjárt csigolyán csókolja nagyestélyis partnerét a vértacskos arcú fiatalember? Aki igazán…..
Valko ki van borulva, mert megvette az István a király 25 éves, jubileumi DVD-verzióját, amiről lemaradt/kivágták a zsidófideszeskomcsiufók az Unom a politikát című számot. Komolyan, megfordult a szánkban a Kádár János által faragtatott, kopjafa alakú fogpiszkáló! A dolgon…..
Dpeti jóhiszemű felhasználó, de ettől nem lett sikeresebb ember. Hiába jelentett be egy hibás parkolóórát, a Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás annyira smucig, hogy már az eddig ilyenkor jutalomként adott egy óra ingyen parkolást is sajnálja:A mai napon a belvárosban…..
András küldte Marcipán csudipofi képeit. Azt üzeni, telefonnal készültek, de szerintem ez minket egyáltalán nem zavar… ;-)Befúrtam a fejem:A vadászkutya:Megakifli:Superman póz:..
 Valahogy el van átkozva az V. kerületi Zrínyi utca. Az, amelyik pont szembe kapja a Bazilikát, nemrég sétálóvá alakították, és a Bazilika felőli oldala hirtelen tele lett butikokkal, kocsmával és pálinkabolttal. Na tavaly itt már becsődölt a Suitcase nevű kellemes…..