Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Góbé27

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Télen sajnos kiemelten figyelni kell, hogy ne bukkanjon fel a penész az otthonunkban. Főleg a nedves, párás, rosszul szellőző helyeken okoz mérhetetlen gondot az egészségre is káros penészesedés, ezért főleg a fürdőszobában és a konyhában figyeljünk a jelekre. A háztartási…..
Nem gondoltuk volna, hogy a Dánia második világháborús megszállását (egynapos villámháborúját) bemutató posztunkból sorozatot formálunk - az időben és térben közel álló más hadszínterek felfedezésének igénye azonban erősebb volt bármilyen akaratnál, így ma megismerkedünk Belgium második világháborús…..
Góbé27 2020.07.21 20:10:53
Ósdi, divatja múlt dolog? Vagy éppen a hiányzó láncszem? Ön úgy érzi, tiszteli gyermeke? Elég csak egyszer szólnia, kérnie valamit, és gyermeke megcsinálja? Napi szinten találkozom olyan szülőkkel, akik azt panaszolják, hogy 10-szer, 20-szor is kell szólni gyereküknek valamiért. "Menjél fogat…..
Jól hangzik a kaukázusi szó ennek a terméknek a nevében, afféle szénsavas, ívó kefirként definiálható. A kefír szó szinte minden nyelvben kefir. A Magyar Élelmiszerkönyv nem tér ki külön a kaukázusi kefirre, nem definiálható a termék, ugyanis a sima kefir a Kaukázus északi oldaláról származik.…..
Az 1995 januárjában indult negyedik Star Trek-sorozat címszereplője, a Voyager csillaghajó a sorozat első részében elvetődik a Tejút egy távoli pontjára, a Delta-kvadránsba, hátrahagyva a TNG és a DS9 által újraértelmezett és megalapozott Trek-univerzumot. Maga mögött hagyja az…..
Ha feketén iszod a kávét, akkor biztosan szereted az erős, markáns ízeket, esetleg vigyázol az egészségedre, esetleg csak úgy akarsz kávézni, ahogyan azt elvileg kellene...
Góbé27 2017.06.26 20:18:48
@Szelid sunmalac: Te vagy a király !!!
Napjaink slágertémája a motiváció, de mintha erről a legtöbb vezető hallani sem akarna. Sajnos legtöbbjük még mindig a „hagyományos” motivációs eszközöket alkalmazza cégében (sikertelenül). Ma megnézzük, miért nem működnek ezek a módszerek...
Ashley Graham újra a Sports Illustrated legdögösebb bikinis modellei között van. A 28 éves plus size modell mindig is büszke volt telt alakjára és nem volt hajlandó takargatni a bőrhibáit. Elképesztő önbizalma van és pontosan ez a hozzáállás tette az egyik legkeresettebb plus-size modellé. Sok…..
Góbé27 2017.02.20 23:27:21