Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kontiki

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fővárosi önkormányzat által felügyelt közterületeken 2025-ig kivágják az összes kanadai (vattázó) nyárfát – döntött a Fővárosi Közgyűlés. A legabszurdabb az egész történetben az indoklás. Meg az, hogy nem érnek el vele semmit – csak rosszabb lesz. De miért is? ..
...az Indafotótól és az Indától is, így ezt a fotómegosztó kezelését és a körülötte összegyűlt hihetetlenül lelkes közönség motiválása, tájékoztatása és szórakoztatása is egy új ember feladata lesz a jövőben. Első dolga lesz, hogy bemutatkozzon itt a blogon, hogy…..
Nyolc részes sorozatunk második részében a 32. Magyar Sajtófotó Kiállítás szervezőivel közösen a 2013-as Sajtófotó Pályázatra beküldött hőlégballonos képekből válogattunk hét fotót. A Képek Mudra László, Csudai Sándor és Szatmári Zoltán munkái. Az Indafotón…..
Kontiki 2014.05.12 12:08:21
2011 őszén úgy gondoltuk az Indafotónál, hogy a korábbi hasonló próbálkozások sikere és az Indafotóra látogatók igénye indokolja, hogy egy önálló háttérképes sorozatot indítsunk, amit meglehetősen puritánul "Indafotó háttérképeknek" neveztünk el. Két év a weben nagy…..
A legszebb decemberi indafotós háttérképeink, csak nektek. Asztalra és mobilra!  Meglepetés! A két éves háttérképek decemberben a szokásos havi háttérképek mellett egy extra háttérkép-kiállítással is jelentkezik, amit a poszt végén nyithattok…..
A 24-i poszt végén kértem a túrán résztvevő kollégákat, hogy - akinek van hozzá kedve - írjanak néhány mondatos élménybeszámolót, hogyan érezték magukat, mi fogta meg őket igazán. Hárman ezt meg is tették, így most az ő beszámolóikat olvashatjátok: Mary-Ann…..
A 24-i poszt végén kértem a túrán résztvevő kollégákat, hogy - akinek van hozzá kedve - írjanak néhány mondatos élménybeszámolót, hogyan érezték magukat, mi fogta meg őket igazán. Hárman ezt meg is tették, így most az ő beszámolóikat olvashatjátok: Mary-Ann…..
Kontiki 2013.10.29 11:23:51
Lezárult a Honvédelmi Minisztérium és az Indafotó közös, "Katonák a gátakon" című fotópályázata, amelyre két hét alatt 103 fotós közel 200 képet nevezett. A zsűri – melynek tagjai voltak Horváth Gábor dandártábornok, a Magyar Honvédség Altiszti Akadémia parancsnoka,…..
A 2013-as júniusi árvízről összesen 1500 képet töltöttetek fel, nap-mint-nap, ahogy jött és ment a víz, ömlöttek a képek. Ezt a mennyiséget néhány lelkes emberen kívül senki sem fogja átnézni, így megkerestem ezt a néhány lelkes embert, akik maguk is töltöttek fel fotókat…..
Kontiki 2013.07.09 20:01:22
Hat hétig áll az Erzsébet téren - azt követően pedig a Sziget fesztiválon - a Sziget Eye nevű óriáskerék - írta az Index június elején. Az óriáskerék önmagában is látványosság mind nappal, mind sötétben, bőven töltöttetek fel róla képet így volt miből kiválogatni a…..
Kontiki 2013.06.25 00:15:27
Bemutatjuk a februári háttérképeiteket! Választhattok szélesvásznú és klasszikus méretben a fekvőképekből illetve állóképeket a mobilotokra. A mobilt az iPhone-ra terveztük, a modern Androidokra lehet, hogy jobban passzol egy 4:3-as fekvőkép, de ezt még teszteljük. Ha…..
Megkérkeztek a decemberi hátterek (J és K lapozza a képeket). fractal Letöltés: 4:3 16:9   bodorpeter Letöltés: 4:3 16:9   balp Letöltés: 4:3 16:9   feketemacs Letöltés: 4:3 16:9   gPé Letöltés: 4:3…..
Kisklau nyaralt, és természetesen sem Benikét, sem a fotómasinát sem hagyta otthon. Az eredmény pár mutatós album, benne nagyon sok mutatós fotóval. Kisklau azon kevés emberek közé tartozik, aki még a kacsáról is jó fotót készít. Őrület. Öröm volt olvasni ezt a beszámolót,…..
Komjáthy István    Indafotó: http://indafoto.hu/komikite  Kedvelt képei Honlap: http://komikite.hu http://kitesport.hu Rendhagyó interjú következik Komjáthy István "komi"-val, aki sárkányról készít fotókat, emellett sárkányokat is varr, szeretik őt a…..
Ha elseje, akkor új háttérképek, frissítsétek a februárit, nyakunkon a március! Bárki küldhet be háttérképet, minden infó a poszt végén. zo_zo letöltés: 16:9, 4:3   wyx letöltés: 16:9, 4:3   vargapj letöltés: 16:9, 4:3   tapfer letöltés:…..
  Pölcz Klaudia   Indafotó: http://indafoto.hu/kisklau  Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1288833767 Kedvelt képei   Civilben” mivel foglalkozol? Egy bankban dolgozom. Hitel kontrolling-munkatárs a hivatalos megnevezése a munkakörömnek. Ha…..
Indafotóblog Hold Halo 2012.02.03 15:11:00
AZso küldte a tegnapi képét a Halo nevű fényjelenségről, amelynek itt a magyarázata ..
Megjöttek a februári képek, frissítsétek a januárit! Jöhetnek a márciusi képek, a beküldéssel kapcsolatos infók a poszt végén. balp letöltés: 4:3, 16:9   egylaki letöltés: 4:3, 16:9   fiathmiklos letöltés: 4:3, 16:9   geegee letöltés: 4:3, 16:9   Kontiki…..
2011-ben a legtöbbször - összesen 48-szor - lamerle szerepelt! Az Érdekes képek az a maximum 63 fotó, amit naponta választunk ki automatikusan a közelmúltban feltöltött képeitek közül. Ebbe bekerülni kiváltság, mert akkor elég sokan eljutnak a fotóidhoz, érdemes ezért…..
 Hát eljött az idő. Beküldtétek, kilistáztuk, belistáztuk, összegyűjtöttük, lepontoztuk, kiszámoltuk és tessék! 2011 legjobb indafotós képeinek krémje, a top 20. Közte az első helyezettekkel. Igen, ketten vannak, a zsűri szavazatai alapján pontegyenlőség alakult ki, így…..
Kontiki 2012.01.12 14:53:12
Indafotóblog Indafotosok - Dino 2011.12.08 13:30:00
“Civilben” mivel foglalkozol? Építésznek tanultam, jelenleg a cégemen keresztül építésvezetői, építőmérnöki munkákat látok el egy osztrák építőipari vállalat megbízásai alapján. Mi volt az első saját fényképezőgéped? Egy MOM (Magyar Optikai Művek) gyártmányú,…..