Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yanoo

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai hajfestésem eredményeképp a fejbőröm egy véres folttal gazdagodott - olyan kiábrándító így leírni,de egyelőre szebb megfogalmazás nem jut eszembe,és ha ez az igazság.. - valamint szerintem életemben nem volt ilyen csúnya a hajszínem. Amit az elmúlt 10 évben műveltem vele,…..
A videó szerint (érted) Duane Perera, miután egész életében erre spórolt, bejárta a világot, és annak 50 országában ivott kólát, amit meg is örökített, és meg is osztott a világgal.  ..
Appleblog Heti Apple-csaj: Jázmin 2011.07.12 17:08:00
Dammak Jázmin tehetséges. Nem egyszerűn tehetségeske, fotóit elnézve igazán kiváló képességekkel bír az 1984-es születésű, tehát még nagyon fiatal hölgy. Nem csoda, hogy az apai ágon tunéziai lány nyerte meg a Miss Universe Hungary-t 2008-ban, és nem mondjuk én.Én például…..
Az MTV a Twilight-őrületet meglovagolva belevágott a sorozatbizniszbe, és készítettek egy Teen Wolf-remake-t, aminek nagyjából annyi értelme volt, mint Semjén Zsoltra Che Guevara-pólót húzni, és a Sziget reklámarcának alkalmazni. A korábban még zenével aktívan foglalkozó Music…..
Nem is igazán bűvész, inkább művész, vagy a kettő közti átmenet, hiszen a trükk ugye az esetek többségében könnyen leleplezhető (az iPod kijelzőjén az jelenik meg, amit csak akarunk), ettől függetlenül képes lekötni néhány percig a figyelmet ez a videó. A végén…..
Azt ígértem magamnak nemrég - és talán meg is írtam nektek -, hogy veszek egy új MacBook Prót, de a nagy Air-Pro harcban végül az előbbi nyert. Arra, amire én használom a gépet, tökéletesen elég ez a teljesítmény, ráadásul alapból SSD-s, amit nagyon mg lehet érezni, azt…..
A Barefeats összevetette az új iMaceket a legújabb Mac Prók és egy MacBook Pro teljesítményével, leginkább a játékokra hegyezték ki a vizsgálódást. A konklúzió: az iMac a legjobb választás a gamereknek az Apple gépparkjában, legalábbis az igen népszerű ár-érték-arány…..
  Kajtár Bernadett, művésznevén Bonnie Singer azért adta a fejét a pornózásra, mert nem jött be neki az X-faktor, de énekes akar lenni. Úgy gondolja ha a felnőtt filmekben ismertté válik, egy idő után zenei pályája is beindul. Pierre Woodman avatta pornóssá, Bernadett…..
yanoo 2011.05.12 10:03:11
Youtube-al meg szivni fogsz sokat, zene miatt is lefogjak venni, erdemes www.vimeo.com/plus ra elofizetni, osszes lelkes blogger itthon es kulfoldon ezen van, nem toroltek meg semmit
Filmdroid Túl a 10.000-en 2011.05.07 18:30:00
Immáron több, mint 10.000 posztot pakoltam ki a Droidra,  ami szerintem a filmes blogok és oldalak között is szépnek mondható.Ennek örömére 3 DVD-t sorsolok ki a gyakori kommentelők között: Watchmen, Ninja Scroll, Filmcápák hálójában. Nincs más dolga ezen embereknek, mint egy…..
yanoo 2011.05.07 18:34:56
Appleblog Apple Store Down 2011.05.03 11:54:00
Mi jöhet még? KÉK iPhone? SÁRGA iPhone? ZEBRAMINTÁS iPhone?iMAC?!?..
yanoo 2011.05.03 11:56:07
Filmdroid Zorró a jövőben 2011.04.27 12:10:16
Utoljára Antonio Banderas játszotta el a maszkos igazságosztót, az első rész korrekt eredményt hozott, azonban a folytatás már nem hozta a vártakat, így nem vágtak bele a harmadik felvonásba. A 24 Frames oldal azt írja, hogy a Fox stúdió berkein belül egy rebootban gondolkodnak,…..
yanoo 2011.04.27 12:15:15
A Super Bowl alatt adták le a Volkswagen reklámot, amelyben egy Darth Vadernek öltözött srác állt a középpontban. A Marvel elkészítette ennek a paródiáját, csak éppen a kis Thorral a főszerepben. És az emlegetett Volkswagen reklám, aki még nem látta volna...
yanoo 2011.04.22 10:10:57
Dan Aykroyd egy csillagászt alakít a Marslakó a mostohám sci-fi vígjátékban, Kim Basinger pedig egy Celeste nevű űrlényt, aki pont Aykroyd karjaiban landol. A földönkívüli sok mindent meg szeretne tanulni, tásjákában pedig ott lapul a tanácsadója. Aykroyd ekkorra a Blues…..
Hát pedig azt hittük, hogy ezek a fickók majd megmutatják. Tulajdonképpen semmit sem tudtunk a tabletről, de valamiért azt gondoltuk, hogy a Blackberry képes lesz olyan eszközt piacra dobni, amiben benne lesz az, ami az iPadet sikeressé tette, és ami az androidos tabletekből hiányzik.…..
Apple TV-nek, annak. Legalábbis ezt állítják a pletykák, mert hivatalos válaszokból egyelőre nincs sok: annyit lehet tudni, hogy az Apple egy óriási adatközpontot hozott létre Észak Karolinában, és hogy hasonlókra készül az Egyesült Államok és Európa több területén is, meg…..
Erőszakból diplomázott László két napig tartó, és egy heveny italozással/kurvázással simán kikúrálható depressziójának köszönhetően egy körrel lerövidült a Való világ, és már vasárnap este letisztult a kép. A mostani helyzet azt vetíti előre, hogy a hármas döntőbe…..
Azt hiszem, az iPad 2 premierje kapcsán lehettünk eddig a legbüszkébbek az Apple Magyarországra irányuló figyelmére, egyben az APR-ek is kitettek magukért, és frankó kis sorban állásokat szerveztek, és profin leszervezték az egészet. Tudom, hogy nem tegnapi téma, de most jutott el…..
Annyi vélt és valós felmondásról hallottunk, hát itt egy sokkal örömtelibb lehetőség: Woz azt állította a Reutersnek, hogy megfontolná, visszamenjen-e az Apple-höz. Persze azzal együtt, hogy Woz egy szerethető kütyümániás és tehetséges mérnök, aki Segway-jel megy vécére is,…..
Az Apple tegnap kiadta a Boot Camp új 3.2-es verzióját, ennek a szoftvernek a segítségével lehet telepíteni és futtatni Windowst vagy más operációs rendszert az inteles Maceken. Az alkalmazás új verziója a 2011-es MacBook Próknak készült, a frissítés állítólag megszünteti a…..
Arnold Schwarzenegger már biztos, hogy visszatér, ám egyelőre csak az biztos hogy animációs formában lesz látható a The Governator sorozatban. Tegnap az is kiderült, hogy a Last Stand akciófilmben egy sheriffet fog játszani, akinek egy gengsztert kell elkapnia, ám ezt még hivatalos…..
Arnold Schwarzenegger visszatért. No nem úgy, ahogy elképzeltük, hanem animációs formában, így legalább még képes hihetően leverni bárkit. 2012-ben jön a The Governator sorozat, amihez konkrétan Schwarzi külalakját használták fel, ezen felül gyerekei és felesége is benne lesz.…..
yanoo 2011.04.04 14:01:46
Megszokhattuk már Magyarországon is, hogy egyre több helyen bukkannak fel az Apple termékei vagy ezekkel kapcsolatos őrületek, várókban az iPadek, iPhone-ok, nyílt mezőkön és pusztahelyt a MacBookok, a böngészőnkben pedig az Appleblog. De vannak olyan részei a világnak, ahol még…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..