Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soadfan

51 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első rovatunk témája, hogy minden nap fölteszek kettő koncertfelvételt, mely -természetesen- egy SOAD koncerten készült. Jó szórakozást!SUGAR-live @ Whiskey A Go Go 1997  SUGGESTIONS-live @ Farmclub 2000 ..
Tavasszal újra turnéra indul a System of a Down! Kezdetben Amerikában fognak koncerteket adni, majd a nyár elején Európa felé veszik az irányt! Húszonkét koncertet adnak a fiúk, s szerencsére az egyikre ki is tudok menni! Ha bármi kérdésetek lenne, írjatok nyugodtan!Az összes…..
System of a down videók Kezdődik! 2011.03.26 20:54:00
Sziasztok! Én hatalmas System of a Down mwgszállott vagyok, s ha tehetem, az ő zenéjüket hallgatom. B.Y.O.B megy a buszon, Spiders van a kocsiban, Toxicity hallatszik otthon...Szóval imádom őket! A blogot azoknak ajánlom, akik szeretik a rockzenét, azon belül a Systemet...
Az Ká lesz... Mit jelent a KÁ? 2011.02.16 18:10:00
Sok barátom ,ismerősöm, haverom kérdezte már hogy mit jelent ez a rövid ,de mégis lényegretörő szó ,azaz a KÁ. Ezt a szót a testvérem mesélte nekem ,úgyhogy neki köszönhetem ezt a blogot! Az értelemező kéziszótárban ,természetesen nincs benne ,ugyanis ez egy szleng…..
Mint arról beszámoltunk, a Fradi a horvátországi Pulára látogat tíz napra, hogy fölkészüljenek a tavaszi szezonra. Az ellenfelek kiléte publikus. A Slaven Belupo az egyetlen első osztályú csapat, igaz, ők papíron erősebb játékerőt képviselnek nálunk. Érdekesség, hogy…..
A Fradi zágrábi túrája során edzőmeccset vívott az azonos játékerőt képviselő Dragovoljac ellen. A meccsen több helyzetet alakítottunk ki, mint ellenfelünk, de a döntetlen jogosnak mondható. A végeredmény egy-egy lett, a mi gólunkat Rósa Dénes fejelte...
Tegnap eldőlt, Fitos Laci Szolnokra került fél évre kölcsönbe. Prukner László edző korábban úgy nyilatkozott, a játékosaink (Kulcsár, Fitos, Pölő) csak akkor igazolhatnak el, ha van helyettük más. Mivel Fiti elment, lehet, hogy megvan az új középpályásunk Sosa személyében?..
Pár hete még a szovátai télben lehetett játékosainknak része, február hatodikától azonban tíz fok körüli "melegben" edzhetnek, mivel a Fradi labdarúgó csapata a horvátországi Pulába látogat edzőtáborozni. A horvát tengerparton inkább a taktikai elemekkel fognak a…..
Mint azt sejteni lehetett, Fiti fél évre a tiszapartiakhoz fél évre kölcsönbe. A játékos már két hete ott edzett, s megfelelt edzőjének, aki így fogalmazott:Végre a Ferencvárossal is sikerült dűlőre jutnunk Fitos László ügyében, a tehetséges fiatal a szezon végéig,…..
Csapatunk fölényesen nyert a Nyitra második csapata ellen. A találkozón mind két próbázón részt vett, ráadásul Varga Bence a sikerből két góllal vette ki a részét.(1.félidő) Mester – Tóth A., Vattai, Fülöp, Sváb – Bölcsföldi, Vass, Peszmeg, Papp –…..
A Ferencváros labdarúgó csapata mégsem játszik az NK Zagreb eggyütesével. A horvátok az utolsó pillanatban mondták le a találkozót. Prukner László és stábja csodával határos módon pár órán belül talált ellenfélt, akik örömmel vették a kihívást. A helyszín és…..
A tegnapi nap során Hajnal Tamás, a magyar válogatott és a Fradi korábbi középpályása áthelyezte székhelyét Stuttgartba. A húszonkilenc éves játékos nem kapta meg a lehetőséget Dortmundban, így nem meglepő, hogy eligazolt. Tomi fél évre írt alá kölcsönbe.- Meg akarom…..
Több internetes oldal közli, hogy az International Financial Zrt. hetek óta tárgyalásban áll a Fradi vezetőivel.Csak úgy hallkan jegyzem meg, e cég mögött áll Berki Krisztián, aki a VASAS pályázatán elbukott. Tegnap az origo megkereste Gerstlt, hogy van-e potenciális befektető,…..
A Ness Hungary NB II-es válogatott az első három mérkőzését elveszítette, de hétfőn, utolsó találkozóján javított. Az igen jó iramú, küzdelmes mérkőzésen a Zenit második csapata szerzett vezetést, de a magyar csapat ezúttal meg tudta fordítani az állást, és Pölöskey…..
McCabe egy elég zavaros, és sokféleképpen értelmezhető közleményt adott ki, melyben azt írta le, eladja, vagy esetleg ingyen átadja valakinek az FTC labdarúgó csapatát. Annyi biztos, kiszáll a klubból. Emlékeztek azokra az időkre, amikor új tulajért sírtunk? Hát most tessék!…..
Mint az már ismert, a Scarborough Csoportnak közel 95%-os részesedése van a Fradiban. Éppen ezért a kollégáim és én, Budapesten és az Egyesült Királyságban, minden lehetséges erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy magas színvonalon irányítsuk és fejlesszük az FTC…..
De gyorsan szalad az idő! Húszonöt éve annak, hogy az "Aranycsapat" legendás edzője eltávozott az élők soraiból! A mai napon 124 éve született tréner a Hungária FC-ben vált sztárrá, egyszeres magyar válogatott volt. Később edzősködni kezdett, s a nemzeti csapat…..
Valószínűleg az FTC korábbi támadóját, Tököli Attilát rakja be a válogatottba Egervári, a magyar szövetségi kapitány! Ez azért is meglepő, mert már hét éve nem szerepelt a nemzeti tízenegyben! Egyetértesz ezzel a döntéssel?..
 Jó érzés volt az otthonom közelében készülni, de Szovátán az edzésen volt a hangsúly. Az erőnléti edzések nagyon fárasztóak voltak, labdát ritkán láttunk. A monotonitást próbáltuk viccelődéssel feloldani. A Marosvásárhely jogelődjéből indult a pályafutásom, de…..
 Alessandro Matri a legújabb név, mely a Juve kapcsán körbejárja az olasz sajtót, s ezen apropóból, valamint az utóbbi hetek történései okán a Sky Sport mikrofonvégre kapta a Juventus sportigazgatóját, Giuseppe Marottát; - Hullámvölgy "Idén új fejezetet kezdtünk a…..
Sok vidéki mondja, hogy a Fradi a komcsi időkben nagyon nagy hátszéllel nyerte a bajnokságokat...      Nézzük mit mondanak a számok, ki volt a rendszer kedvenc csapata! -A kommunizmus legnagyobb vesztesei az MTK és a Fradi!-A "korszak" legnagyobb…..
Öt, azaz öt felkészülési mérkőzést játszik ezen a héten a Fradi! Igaz, ebből háromszor a második csapat játszik.Kedden délután a nyitriak tarcsijával meccsel a "kis-fradi" a népligeti műfüvesen, majd pénteken Budaörsön az NB1-es Pápával. rá egy napra Érdre…..
Bebizonyosodott, van összetartás szurkolóink között! Tavasztól a Ferencváros labdarúgócsapatának hazai meccseire, országos szinten indulnak majd buszok a vidéki szurkolókra való tekintettel. Jelentkezni és érdeklődni területileg a kapcsolattartóknál tudnak a szurkolók.…..
Te jó ég, mennyi név röppent föl a McCabe érában a Fradival kapcsolatosan...Voltak olyanok, melyekre azonnal azt mondta a Fradi-szimpatizáns, hogy az a "hír" hülyeség, de volt olyan is, mely kis híjján megvalósult. Íme a legnagyobbak!5.Geoff Horsfield"A magyar…..