Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Secutor

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gerit, a Pénzcentrum.hu hűséges olvasóját szívatja a kólaautomata. Meg a kólások is. És az örök kérdés,azaz Kolombusz tojása: fog-e valaha blokkot/számlát adni egy ilyen készülék?   Íme a sztori:   "Történt ugyanis, hogy szombat este egy kiváló távol-keleti…..
 Egyik autóhiteles olvasónk arra panaszkodott, hogy nem elég, hogy a múlt hónapban az induló részlet másfélszeresének megfelelő összeget kellett törlesztenie, a Merkantil Banktól kapott elszámolás szerint a brutális árfolyamkülönbözet miatt - a több mint két és fél éve…..
Secutor 2010.11.12 15:14:51
@fiktiv állat: őrizzük meg nyugalmunkat és a szakmaiságunkat!
Szétvet az ideg. Unicredites bankkártyámmal pénzt akartam felvenni a főváros III. kerületében, a Flórián téri OTP fiók automatájából. Hülye ötlet volt. A gép se szó, se beszéd, elnyelte a plasztiklapot. UTÁNA nagyvonalúan kiírta: nem tudja olvasni a kártyámat, próbáljam…..
Szívatós Naptárral bankolni? 2010.06.16 09:00:00
 Egy olvasónk küldte az alábbi sztorit:  "Fél évvel ezelőtt még egészen szép kamatokat kínáltak a bankok. Az Ersténél sikerült is kifognom még egy 8 százalék feletti, egészen pontosan 8,2 százalékos akciós kamatot, amire egy komolyabb - mondhatni…..
Szívatós Nem adom a nyugdíjamat! 2010.06.08 08:00:00
 A kormány azt tervezi, hogy államosítja a magánnyugdíjpénztárakat. Na nehogy már! Az az én pénzem! El a kezekkel tőle! Ezért léptem át annak idején az új rendszerbe, mert ott lebegett előttem nagyszüleim példája. Egy életen át fizették a járulékot, aztán most meg alig…..
 Egyik olvasónk egy olyan megdöbbentő jelenségre hívta fel a figyelmet, amely valószínűleg nem csak az ő közvetlen környezetében zavaró, hanem az ország számos pontján megfigyelhető. A lakásépítések száma ugyan csökken, de ahol elkészülnek a projektek, ott előbb a…..
Secutor 2010.06.03 10:28:24
ElöljáróbanAmi kötelező, ritkán jó. De mert kötelező, pofa be! Csinálod és kész!   Ha viszont a biztosításomat teszik kötelezővé, az a kötelező gyerekzsúroknál is jobban kiborít. Egyrészt, mert jóval többe kerül, mint néhány nyomorult plüssállat vagy filctoll,…..
Secutor 2010.05.21 22:28:33
@HLaci: Azért én eléggé nehezen tudok elképzelni olyan esetet, amikor én 100 millás kárt okozok az autómmal.

Egy példának örülnék. Mindenesetre, ha Bentley-t látok magam előtt, jó nagy követési távolságot fogok tartani. :)
Secutor 2010.05.21 22:31:19
@idelle: Érdemes regisztrálni a dijnet.hu-n. Egyszerű és nagyszerű, csak sajnos nem minden szolgáltató érhető el rajta egyelőre. Nekem (eddig) bejött. A közművek fizetésére meg ott van a jó öreg csoportos beszedési megbízás a banknál. Azzal sem volt eddig problémám.
Secutor 2010.05.21 22:26:34
@Trouw: Elnézést, kicsit pontosítanom, kell, nem mintha ez bármit változtatna a történet lényegén. Lopás-CASCO-t kötöttem, amire minden 3 évnél öregebb autó esetében lehetőség van, bár nem minden biztosítónál.