Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f3

0 bejegyzést írt és 253 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zenés/énekes tehetségkutatók egyik, ha nem a legnagyobb rákfenéje, az, amikor a műsorba betántorog a csatornaközeli celeb, vagy egy olyan, akit meg tudnak fizetni, és egy tudományosabb összegért cserébe elpaybackeli az egyik slágerét vagy éppen akkor megjelenő kislemezét,…..
Az Emmy-díjas Mátrix-sztár, Laurence Fishbourne úgy döntött, nem köt szerződést egy újabb évadra a Helyszínelőket gyártó CBS tévécsatornával, írja a Hollywood Reporter. A színész még 2008-ban, William Petersen távozása után csatlakozott a népszerű nyomozócsapathoz, de…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.05.16 09:30:00
Az NBC bejelentette, hogy ha Donald Trump tényleg elindul az amerikai elnökválasztáson, az Apprentice-t nem kaszálják el, hanem keresnek egy új főnököt.A The Real Housewives of New York készítői a teljes szereplőgárdát lecserélik.Nicollette Sheridan és az ABC pere (a színésznő…..
Tegnap megkezdődött az, amit az utókor Nagy iOS 4.2 nyomkodás napjának nevez majd el, az eseményt kísérte a Hová a francba tűntek el a zenéim és a Fogom-e használni a Find my iPhone funkciót kérdéskör megválaszolása.Én is letöltöttem az iPhone 4-esemre a cuccot (erre kétszer…..
Ma este érkezik az iOS 4.2, aminek nemcsak az iPad-tulajdonosok örülnek. Ők ugyan rettentően, mert most először jelenik meg a multitasking és a 4-es sorszámú iOS további kb. 100 ficsöre a táblán. Más miatt is érdemes boldognak lenni.Lesz ugye AirPrint, legalábbis az operációs…..
f3 2010.11.22 20:42:00
@Kohi: iPhone 3G + iOS 4.2.1-en nincs.
f3 2010.11.22 21:02:48
@cmorgan256: Nekem angolra van állítva az os nyelve és a Settings / Sounds / Text Tone alatt nem jelentek meg az új sms hangok...
Appleblog Apple Store Down 2010.10.06 07:14:00
Az időpont alapján attól tartok, hogy egy olyan frissítés érkezik a boltba, amit nagyítóval kell majd keresni, de lehet, hogy mindenkit meglepő módon ma mutatják be a 12 colos MacBookot. Netán a hétcolos iPadet? Esetleg a magyar iTunes Store-t?Izgalom, kaland, fondorlat, árulás,…..
f3 2010.10.06 14:04:21
f3 2010.10.06 14:06:11
A franc se gondolná, hogy ebben a fura díszletű, Ráday utcában található étteremben készítik Budapest egyik legjobb hamburgerét, pedig ez a helyzet.Már a kiszolgálásnál lehet tudni, hogy jó helyre tévedtünk, a pincér kedvesen veszi fel a rendelést, és úgy tudja ajánlani a…..
f3 2010.10.04 09:31:47
@mcs: Köszi! Bocs :)
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
A T-Mobile nemrég közzétette az árait, ami sokakat meglepett, hiszen magasabb árakon kínálják a készüléket, mint az iPhone 3GS-t, és nemzetközi viszonylatban sem mondható éppen alkalmi vételnek a magyar iPhone4 (most összevonva írom, hogy ne kavarjon be a 4-es a sok…..
Azt ugye tudjuk, hogy a sorbanállás holnaptól indul, és péntek 00:000 órától kezdődik az iPhone 4 mobil értékesítése az Aréna Plazában található T-Pontban. Az azonban újdonság, hogy még aznap, országszerte további 14 üzletben is kapható lesz a mobil.Cheers.update: T-Mobile…..
f3 2010.09.22 13:07:43
Az már korábban kiderült több forrásból, hogy a magyar iPhone 4 premierje ezen a hétvégén, egészen pontosan pénteken éjfélkor 00:00 órától lesz. Aki azonban azt gondolta, hogy a két évvel ezelőtti partihoz hasonlóan a MOM Parkban találkozunk, téved.A sorbanállás, és az ezt…..
Ki kellett végeznünk pár embert, míg eddig az infóig eljutottunk, de nem bánjuk. Most úgy tudni, a T-Mobile szeptember 25-én vagy 26-án éjfélkor kezdi meg az árusítást, ebből szerintem valószínűbb a szombat. Ekkor lehet megrohamozni a kezdő készleteket.További infó, hogy iPadet…..
Appleblog Lezúztam az iPhone-om 2010.09.14 12:28:00
Nyugalom, az i-Doki rovat nemhogy nem szűnt meg, még csak át sem alakult, egyszerűen csak két hetet késik, de addig sem kell Apple-mester nélkül maradnotok, hála annak, hogy hétvégén kicsit összetörtem a mobilomat: Az eset azért meglepő, mert ez az iPhone lényegében már mindent…..
Aki csak ezért vette volna meg az Apple legújabb telefonját, már csak szeptember 30-ig teheti meg, utána ismét fizetni kell a Bumperért. Az iPhone 4 vásárlási menete visszatér az előtte megszokotthoz, vagyis a vásárlók 30 napig visszavihetik a telefont, ha nem elégedettek, ekkor…..
A Nike+ csomag az egyik legjobb kiegészítő volt annak idején az iPodhoz, meg is vettem a cipővel együtt: a talpba helyezett érzékelő rögzítette a sebességem, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat, ezeket az adatokat menet közben is visszahallgathattam, meg otthon is…..
Handrás természetesen titkos T-Mobile-os forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy még szeptemberben, vagyis e hónap végén érkezik az iPhone 4 Magyarországra.A dolog nagyon is elképzelhető, a rémületes októberi céldátum tehát egyre kevésbé tűnik valószínűnek. Az érdekes…..
Komolyan meg vagyok zavarodva, mióta olvastam Kaprinay Zoltán levelét. Annak idején ő készített exkluzív videótesztet nektek New Yorkból az iPadről, remek kapcsolatainak hála viszont folyton értesül a nemzetközi helyzetről is. Egy ilyen ionizált információáramlás részeként…..
f3 2010.08.26 10:30:05
@Kandras: Az azért elég durva lenne, hogy utána is ugyanolyan lehetségesen "hibás" készülékek jönnek le a gyártósorról, de azokhoz már nem lesz ingyen bumper... ennyire csak nem hülyék.
Sokkoló számokkal indítom a hetet: az iOS rendszert használó eszközökről egy hónap alatt százmillióan néztek fel a Facebookra. Igen, százmillióan, ez a szám egyébként megfelel annak, ahány iOS-eszközt eddig összesen eladtak. Ezek alapján egyébként mindegyik iOS-készüléket…..
f3 2010.08.23 18:07:06
@hfeeri:

Bal oldalon, a FB for iPhone oldalon:

Users:
103,578,916 monthly active users,
Appleblog Jön a Playboy iPadre 2010.08.16 08:42:00
Maga Hugh Hefner, a Playboy alapítója twittelte ki hogy rövidesen megjelenik a férfimagazin iPades változata, apró módosítással. Ebben a kiadásban ugyanis nem lesznek Playmate-ek, hiszen Steve Jobsnak problémája van a meztelenséggel.Nem is tudom. Elvileg persze egy olyan magazinról van…..
Appleblog Megújult a MobileMe 2010.06.18 12:36:52
Tegnap az Apple nekiállt szétkalapálni a me.com-ot, a MobileMe előfizetők egy teljesen átalakított, eléggé mutatós dizájnnal találták szembe magukat. Hogy, hogy nem.A bejelentkező képernyő:A Calendar:Find My iPhone:A Mail-nek egy bétája elérhető:Az új ficsörök között az…..
f3 2010.06.18 13:08:09
Visszatértem, ezt most nem fenyegetőzésből mondom, de nyolc nap Kína és hét nap Toszkána után végre én is írok postokat a blogra, majd összefoglalom az élményeimet is valamilyen formában, de most koncentráljunk a tényekre: a Facebook nagyon népszerű a mobilokon. Legalábbis a…..
f3 2010.06.15 10:30:23
@comp: Lehet, hogy van már szinte minden telefonban mp3 lejátszó meg elég memória a zenéknek, de szerintem kínszenvedés velük zenét hallgatni. Lassúak és nem igazán kézreállók a programok erre... míg az iPod zenelejátszó progi kiemelkedően jó (szerintem).
Nem állítom, hogy ennyit fognak megvenni, de az Appleinsider szerint a kaliforniai cég elég alkatrészt rendelt a címben jelzett darabszám legyártásához. Ezek alapján viszont várhatóan arra számít az Apple, hogy el is ad ennyi készüléket, vagy csak NAGYON meg akarja ijeszteni a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.05.31 09:30:00
Simon Cowell helyére állítólag felkérték Bret Michaels rockzenészt is, aki egy interjúban nem zárta ki, hogy részt venne az American Idolban. Én benne lennék, bár szegény Bret nem tud olyan gyökér lenni, mint Simon volt. nem mellesleg ma este látható a családi életet élő…..
Szabó Dániel nevű olvasónk kiöntötte a szívét a Lost végével kapcsolatban, és úgy gondoltuk, ha már volt egy abszolút pozoitív és egy tök negatív vélemény itt a blogon, akkor legyen egy középutas is.  Egyik szemem sír, a másik nevet. Eltelt már jó pár óra és…..
f3 2010.05.27 10:22:22
@ketroot: Ez a 258 megválaszolatlan kérdést tartalmazó listán a 86. kérdés :)