Regisztráció Blogot indítok
Adatok
velőrózsa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indexfórumon találta a Homár ezt a zseniális surmóságot, amivel a T-Mobile kizárólag übertrendi ügyfeleinek kedveskedik, nehogy egy másodpercre is elfelejtsék a multitouch érintőképernyő csillogásától, hogy azért még Magyarországon vannak:Tegnap óta én is iPhone tulajdonos…..
Fantasztikus utóélete van a tojásdobálást legimitim véleménynyilvánításnak értékelő bírósági ítéletnek. A Steps nevű Homár-olvasót szombaton éjszaka a Margit-híd közelében tojástámadás érte egy ezüstszínű autóból, ahonnan szörppel le is vízipisztolyozták az…..
A South Park alkotóiról sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy tisztelnének bármit is. Hirtelen nem jut eszembe senki és semmi, aki nem kapta volna meg a magáét tőlük, Jézustól Hitlerig, a zsidóktól az arabokig ütnek-vágnak mindenkit, joggal persze, mert a baromság az…..
Az előző kispálos poszthoz néztük meg a zenekar honlapját, amin viszont komoly dolgok folynak, például kirúgták Mike dobost, aki kissé sértődött hangú bejegyzésben búcsúzik, aztán Lovasi tárja fel, hogy felmerült a zenekar feloszlatása, illetve Lecsó is csak a…..
velőrózsa 2006.08.22 18:21:37