Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morrmota

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A folytatásos teleregény 0 2012.11.09 07:13:16
Alapjában véve ez nem egy blog, inkább valamiféle folytatásos regény-szerűség lesz. Talán. Igyekszek írni, blah blah blah. nem ez az első blogom, tudom miket szoktak ide írogatni....sokszor, érdekeset, gyakran. Majd alakul ahogy alakul. ennyit tudok ígérni:)..
Stockholm, Svédország, 2003 majd 2004,5,6...akármeddig. A hatóságok belátják, hogy okosabb, ha hagyják, hogy a száguldozók máshol vezessék le energiájukat, ezért összeterelik őket és adnak nekik egy kihalt, poros hegyoldalt: tessék, itt csapathattok, saját felelősségre, a város…..
morrmota 2012.07.03 09:16:49
@petterson: hegyi versenyt azért nem tartanak Pécs-Orfű távon, mert az utak melletti szalagkorlátok egy erősebb tüsszentéstől maguktól kidőlnek. Egyébként rally sprint, valamint egyéb rally rendszeresen van Árpádtető-Orfű, eseteg Remeterét-Árpádtető szakaszokon.
Ergo nem halott a környék benzingőz szempontjából
de Sade márki +1 2010.06.05 09:14:00
…Legfeljebb még ez: Írások és kommentek (vagyis posztok és riposztok) sokaságai után befejezésül az egyik kedvenc íróm könyvcímének parafrázisa jut eszembe: Viszlát, és kösz a szavakat. Uraim: ajánlom magamat. Hölgyeim: ajánlom magomat. marquis de Sade…..
Retro Helen 2008. március 1Minden nő álma. Gerincbe ültetett chip, ami orgazmust vált ki egyetlen gombnyomással. A távirányító gombjának megnyomásával... Amerikában már bizniszt csináltak ebből. Elsőként egy klimaxos nő próbálta ki. És azt állítja: jobb, mint amilyen régen…..
Retro Helen 2008 március 9Vannak dolgok, amelyeket egy négyéves óvodás könnyűszerrel megért. Vagy könnyűszerrel nem tesz meg, mert evidensnek találja a meg nem tételét. Ellenben a felnőttek könnyűszerrel visznek véghez tetteket, melyek érthetetlenek... Rangidős Vicus randizott egy…..
de Sade márki Casanova 2010.05.22 11:34:00
A pofa, akit bevezetett a komornyikom,semmivel sem különb nálam. Az orra olyan, mintha elverték volna egy falusi kocsmában. Na most mit bámulsz, márki, kérdi, netán az orrom, ami olyan, mintha elverték volna valami falusi kocsmában? Hallottam már rólad, közli, a köpenyét egy…..
morrmota 2010.05.23 08:08:10
@tasha: itt most nem az étrendre van kihegyezve a dolog. akár ehettek volna lakomát is, bár az az ismeretlennel szemben kicsit túlzás lenne.